Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:41:27 GMT

«زنگ ایثار و مقاومت» در مدارس نواخته شد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۸۶۶۲

«زنگ ایثار و مقاومت» در مدارس نواخته شد

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: زنگ ایثار و مقاومت که امروز در همه مدارس به صدا در می‌آید صرفا یک کار نمادین نیست یک کار فرهنگی عمیق و ارزشمند است. برای حفظ انقلاب و دستاوردهای آن نیاز داریم به فرهنگ دفاع مقدس متسمک شویم. 

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در مراسم نکوداشت هفته دفاع مقدس و نواخته شدن زنگ ایثار و شهادت در مدارس سراسر کشور که به صورت نمادین در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد با اشاره به اینکه  گرامیداشت هفته دفاع مقدس به ویژه در چهلمین سالگرد آن و با توجه به بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: هفته دفاع مقدس یادآور ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر استکبار، صبر، توکل و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است. 


وی افزود: دفاع مقدس بود که تمام معادلات شرق و غرب را به هم ریخت و زمینه استقلال کامل همراه با اقتدار جمهوری اسلامی را در همه زمینه ها فراهم کرد. 


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر کم نگفته باشیم همه آنچه در بخش های مختلف داریم مدیون دستاوردهای دفاع مقدس است. رهبری تعبیر زیبایی دارند مبنی بر اینکه جنگ یک گنج بود، گنج اررشمندی که اگر بتوانیم آن را به موقع و درست استخراج کنیم می‌تواند آینده جمهوری اسلامی و همه ملت های آزادی خواه جهان را فراهم کند. 


کاظمی ادامه داد: یقینا یکی از وظایف مهمی که برعهده ماست، همین موضوع است. زنگ ایثار و مقاومت که امروز در همه مدارس به صدا در می‌آید صرفا یک کار نمادین نیست یک کار فرهنگی عمیق و ارزشمند است. برای حفظ انقلاب و دستاوردهای آن نیاز داریم به فرهنگ دفاع مقدس متسمک شویم.


وی افزود: آنچه ملت ایران را در آن هشت سال پیروز میدان کرد چیزی جز روحیه بسیجی و جهادی و پیروی از ولایت فقیه نبود و امروز به ویژه نوجوانان و جوانان به این روحیه نیاز دارند. 


وی با اشاره به اینکه باید آموزه های دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل کنیم گفت: وزارت آموزش و پرورش توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را ار ماموریت های اصلی خود می داند و در کنار توجه به فرهنگ ایثار و شهادت در محتوای کتاب درسی، تحلیل و تکریم ۴۰ هزار معلم و دانش آموز شهید و ۱۴۰ هزار ایثارگر و جانباز آموزش و پرورش، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق اردوهای راهیان نور و... نیز مورد توجه و در برنامه های ما است. امید است با وحدت و همدلی و توسل به شهدا ارزش های دفاع مقدس را در این مجموعه جوان متجلی کنیم. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه چهل سالگی دفاع مقدس زنگ ایثار بازگشایی مدارس در شرایط کرونا هفته دفاع مقدس آموزش و پرورش ایثار و شهادت زنگ ایثار یک کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است