Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز میثم درستی :

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چایپاره گفت: راه روستایی پیر یادگار این شهرستان به طول ۶ کیلومتر در قالب طرح ملی ابرار آماده آسفالت ریزی شد.

به گزارش تین نیوز،  میر علی اکبر حسینی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چایپاره ضمن تشریح اقدامات این اداره گفت : به همت راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چایپاره و بهره مندی از امکانات و ماشین آلات این اداره مرحله زیر اساس  و اساس محور روستایی پیر یادگار شهرستان چایپاره به طول ۶ کیلومتر به  پایان رسیده و این محور آماده آسفالت ریزی است که به زودی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : آسفالت راه روستایی بهستان شهرستان چایپاره نیز جزو برنامه های طرح ملی ابرار است که بزودی و با همت راهداران مرحله زیر اساس و اساس آن بصورت امانی آغاز خواهد شد.

حسینی با اشاره به ایمن سازی محورهای مواصلاتی شهرستان چایپاره برای کاهش تلفات جاده ای افزود :  ساماندهی سه راهی چورس که جزو برنامه های حذف نقطه حادثه خیز بوده و  نیز حذف نقطه حادثه خیز در کیلومتر 17 محور چایپاره - خوی و نقطه ای دیگر در محور چایپاره - حمزیان  بطول ششصد متر از جمله این برنامه ها است.

 این مقام مسئول استفاده از ۴۰ تن آسفالت گرم برای لکه گیری در محور های اصلی و محور حمزیان، شانه سازی و لکه گیری آسفالت به طول ۶ کیلومتر در محور روستایی چورس، لکه گیری محور محور روستایی بادکی - مرقشه به طول ۵ کیلومتر ، لکه گیری و رسیدگی به نواقصات تابلویی محور حسین بگلو - حاجیلار به طول ۴ کیلومتر ، تابلو گذاری و لکه گیری به طول ۶ کیلومتر در محور روستایی بسطام و تابلو گذاری به طول ۲ کیلومتر در محور روستایی کسیان را از دیگر مهمترین اقدامات انجام شده اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای  شهرستان چایپاره برشمرد.

 حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش شبانه روزی راهداران در اهمیت دادن به ایجاد امنیت و آسایش کاربران جاده ای شاهد عدم بروز هر گونه اتفاق ناخوش آیند در محورهای مواصلاتی شهرستان چایپاره باشیم .

 ​

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محورهای مواصلاتی حمل و نقل جاده ای آسفالت راه روستایی شهرستان چایپاره اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چایپاره طول ۶ کیلومتر محور روستایی لکه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حبیب نادیان افزود: استان همدان ۱.۲ مساحت کشور را دارد؛ اما طول راه‌های ارتباطی آن ۲.۱ درصد از راه‌های ارتباطی کشور و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است و این موضوع علاوه بر یک امتیاز یک پاشنه آشیل نیز هست چراکه نگهداری همین راه‌ها سرمایه هنگفتی نیاز دارد.

او با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال داریم، تصریح کرد: گرفتن مجوز ماده ۲۳ و استفاده از اعتبارات ملی مهم‌ترین مرحله راهسازی است که در طول ۱۰ سال گذشته تنها طرح راهسازی (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: راه‌های ارتباطی مرکز استان به همه شهرستان‌ها چهار خطه است و تنها قسمتی از جاده همدان-نهاوند چهار خطه نیست.

حبیب نادیان افزود: هشت کیلومتر از این محور سال گذشته در محدوده ملایر-آورزمان-نهاوند چهار خطه شد و باقیمانده آن نیز در حال تکمیل است تا جاده همه شهرستان‌ها به صورت چهار خطه به مرکز استان شود.

او با بیان اینکه طرح نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان همدان محسوب می‌شود افزود: ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۲۰ کیلومتر دیگر از این طرح با پیشرفت ۳۵ درصدی، در حال اجرا است و با تامین اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین آن تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

در سفر هیات دولت و رییس جمهور در سال ۱۴۰۱ به استان همدان ۳۴ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس یزد
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید
  • نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان خوی
  • انسداد برخی محورهای روستایی شرق استان گلستان / بارندگی شب گذشته خسارت زد
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان