Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران؛ محمد حسین بوچانی در مراسم تفاهم نامه علمی، پژوهشی این مجموعه با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با اشاره به برگزاری یازده دوره جشنواره پژوهشی مجمع شهری تهران گفت: هدف اصلی این جشنواره جمع آوری مطالعات و اندیشه‌های مربوط به حوزه شهری نه تنها در تهران بلکه در سایر شهرها و کلانشهرهای ملی و جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ثبت ۴۳ هزار و ۱۸۸ اثر در دبیر خانه جشنواره مجمع شهری تهران در طول ۱۱ دوره گذشته گفت: همچنین حدود ۳۸۴ اثر به عنوان آثار برگزیده در ۱۱ دوره معرفی شده است که به عنوان مجموعه ارزشمند علمی در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران برگزاری جشنواره مجمع شهری به صورت ۳ دوره بین المللی و ۴ دوره همزمان با کنفرانس مجمع جهانی شهرها ادامه داد: خروجی اصلی شهرداری تهران از این جشنواره ایجاد یک شبکه تأثیرگذار از خبرگان حوزه شهری ازیک سو و از سوی دیگر استفاده از خرد جمعی برای حل چالش‌ها و مشکلات شهرها به ویژه پایتخت است.

وی با اشاره به حضور پژوهشگران از شوراهای اسلامی شهرها، مدیران شهری، شرکت‌های دانش بنیان، انجمن‌ها و مراکز پژوهشی و دانشگاهی در این جشنواره بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تمامی نشست‌های تخصصی به دانشگاه‌ها واگذار شده است. همچنین در طول ۱۱ دوره از جشنواره مجمع شهری رویکردهای مختلفی دنبال شده است.
بوچانی با بیان اینکه داوری آثار در دوازدهمین دوره از جشنواره به صورت کاملاً الکترونیک و توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های معتبر انجام می‌شود، یادآور شد: در این دوره نیز ۱۱۳ استاد و عضو علمی دانشگاه‌ها در فرآیند داوری جشنواره حضور دارند و از طریق سامانه ایجاد شده، این کار انجام می‌شود.

وی با اشاره به رویکرد دوازدهمین جشنواره مجمع شهری تهران تاکید کرد: در این دوره سعی شده است که از ساختار مجمع جهانی شهرها برای اجرای جشنواره استفاده شود اما به دلیل شیوع بیماری کوید ۱۹ این رویداد علمی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به مشارکت ۵۲ مراکز علمی، نهاد دانشگاهی و سازمان‌های تخصصی با مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: با توجه به وضعیتی که بیماری کرونا در دنیا ایجاد کرده است موضوع و رویکرد اصلی جشنواره امسال تاب آوری شهری در نظر گرفته شده و محورهای جشنواره با تمرکز بر این موضوع برگزار می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی افزود: مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با در نظر داشتن علایق مشترک، در راستای توسعه همکاری‌های دو جانبه با هدف ارتباط سازمان یافته و بهره مندی از دستاوردهای علمی و تخصص‌های مختلف علمی- تحقیقاتی تفاهم نامه همکاری امضا می‌کنند.

بوچانی با اشاره به محورهای این تفاهم نامه بیان کرد: حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا با محوریت مطالعات مربوط به مدیریت شهری در چارچوب دستورالعمل حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی شهرداری تهران، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مطابق با قوانین و مقررات از جمله آئین نامه مالی و معاملات شهرداری تهران، بهره مندی طرفین از توانمندی‌های پژوهشی یکدیگر از قبیل امکانات تخصصی، کتابخانه ای، اسناد، مدارک، منابع علمی، اطلاعات و داده‌های خام، مشارکت در برگزاری همایش‌های علمی ملی و بین المللی مرتبط با حوزه مدیریت شهری مطابق با ضوابط قانونی و مالی شهرداری تهران، تهیه مطالعات کاربردی برای شهر تهران، اعطای تسهیلات علمی برای کارکنان طرفین برای شرکت در نشست‌ها و دوره‌های علمی و ارتقای مهارت‌ها، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های علمی و تخصصی ملی و بین المللی به صورت مشترک، استفاده از تسهیلات رفاهی، امکانات و تجهیزات دانشگاهی در برنامه‌های اموزشی مشترک، چاپ مشترک کتب تألیف یا ترجمه شده با استفاده از ظرفیت و آرم انتشارات طرفین تفاهم نامه مطابق با دستورالعمل‌های موجود از جمله مفاد همکاری در قالب این تفاهم نامه در نظر گرفته شده است.

تقدیر از سرعت عمل مرکز مطالعات شهر تهران در تأثیر کوید ۱۹ در اداره پایتخت

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن تشکر از اقدامات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در خصوص نیازهای روز اداره پایتخت گفت: یکی از برنامه‌های تأثیرگذار و جذاب این مجموعه تهیه مجموعه مطالعاتی در خصوص کوید ۱۹ و تأثیر آن در اداره شهر تهران و سرعت عمل مرکز در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای حل این مساله جهانی قابل تقدیر است.

حمید رضا عظمتی افزود: دانشگاه شهید رجایی به عنوان یک مجموعه علمی و با سابقه در کشور نیز با توجه به مأموریتی که برعهده دارد، از فرصت‌های پیش آمده برای حل مسائل جامعه در حوزه‌های تخصصی استفاده کرده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ادامه داد: اعتقاد دارم این تفاهم نامه سرآغاز حرکتی در حل مسائل و مشکلات جامعه است.
رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با اشاره به دستاوردهای دانشکده‌های مجموعه شهید رجایی در ارتباط با مسائل شهری بیان کرد: اساتید جوان این دانشگاه به دنبال فرصت برای نقش آفرینی در حل مسائل شهر تهران هستند و امیدواریم امضای تفاهم نامه همکاری بتواند زمینه را برای حضور نخبگان جوان در اداره شهر تهران فراهم کند.

کد خبر 5030352

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس راهور ترافیک وضعیت راهها کمیته امداد امام خمینی ویروس کرونا هفته دفاع مقدس پیش بینی وضعیت هوا سازمان تامین اجتماعی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اربعین حسینی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تفاهم نامه همکاری مجمع شهری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • استنتاج ۱۰ حکم درباره شهر مطلوب اسلامی از نهج‌البلاغه
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران