Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از تخصیص ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونا به شرکت‌های حمل و نقل مسافری ریلی که در دوران کرونا دچار رکود شدند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "سعید رسولی" معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان یزبا بیان اینکه دولت با اختصاص وام ۹۴۰ میلیارد تومانی تلاش کرده تا به شرکت‌های ریلی برای جبران خسارت ناشی از شیوع ویروس کرونا و رکود بخش مسافری ریلی به کمک کند، گفت: شرکت‌های واجد شرایط برای دریافت این تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی و این وام ضمن یک دوره ۶ ماهه تنفس، باز پرداخت آن ۲ ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی از خسارت ۱۰۰ میلیارد تومانی شبکه ریلی در حوزه استرداد بلیت  و یکهزار میلیاردی بدلیل عدم خرید و تقاضا بلیط خبر داد و افزود: با وجود بحران کرونا اکنون تمام قطارهای حومه ای و بین شهری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در حال سیر هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با بیان استفاده از 50 درصد ظرفیت قطارها برای پیشگیری از انتقال کرونا و عنوان کرد: راه آهن جمهوری اسلامی ایران در جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مستمراً مشغول غربالگیری مسافران در ایستگاه‌های راه‌آهن و ضدعفونی مستمر در راستای پیشگیری از کرونا از سوی وزارت بهداشت و درمان مورد قدردانی قرار گرفت.

رسولی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جهش تولید  از سوی مقام معظم رهبری از اقدامات لازم در زمینه تولید قطعات ریلی در کشور گفت و اضافه کرد: در سال ۹۷،حدود ۷۸۸ دستگاه انواع واگن های باری و مسافری به شبکه ریلی کشور اضافه شد و همچنین  در فرودین و مرداد ماه امسال هم ۳۲۹ دستگاه انواع  واگن در کشور ساخته شد که‌ بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی از ایجاد سامانه یکپارچه رونق تولید خبر داد و تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال سامانه یکپارچه رونق تولید  در سایت راه‌آهن در دسترس است؛ سامانه در ۲ بخش طراحی شده که در یک بخش آن مجموعه قطعات ساخته شده شبکه ریلی  با شماره فنی قطعات و کارخانجات تولیدکننده آنها معرفی شده است.

به گفته رسولی اکنون چهار هزار قطعه  در داخل کشور تولید و اطلاعات این قطعات و شرکت‌ها در این سامانه ثبت شده است و شرکت‌های ریلی می‌توانند برای تامین قطعات لوکوموتیو از تولید داخل استفاده کنند.
وی گفت: بخشی دیگر  از این  سامانه مربوط به قطعاتی است که در داخل کشور تولید نشده که هنوز مجبور به تامین آن از خارج از کشور هستیم؛اطلاعات این قطعات در سامانه درج شده و ما امیدواریم شرکت‌های داخلی برای ساخت این قطعات برنامه‌ریزی داشته باشند.

وی از آماده سازی نمایشگاه دائمی جهاد خودکفایی صنعت ریلی در کشور خبر داد و گفت : این نمایشگاه در محل کارخانجات بازسازی، نوسازی و ناوگان جمهوری اسلامی در تهران ظرف چند روز آینده افتتاح می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در این نمایشگاه قطعات ساخته تولید داخل با مشخصات فنی و نام تولید کننده و همچنین قطعات وارداتی به نمایش گذاشته می‌شود.

وی گفت: در گذشته در حوزه ریلی برای تامین قطعات لوکوموتیو از جمله واگن، چرخ قطار و غیره به خارج از کشور وابسته بودیم که اکنون بسیاری از قطعات در داخل کشور تولید می شود. 

رسولی  همچنین به طرح راه آهن یزد _ اقلید اشاره کرد و اضافه کرد: این طرح ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان سال‌جاری به بهره برداری می رسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: راه آهن یزد استان استان یزد راه آهن جمهوری اسلامی وزیر راه و شهر سازی معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی شبکه ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران