Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@00:21:00 GMT

تیم کوک؛ مرد انعطاف‌پذیر جهان

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۲۶۵۹

تیم کوک؛ مرد انعطاف‌پذیر جهان

تیم کوک موفق شد شرکت اپل را از نوسانات سخت به ثباتی شگفت انگیز برساند و جایزه انعطاف در برابر تغییرات را از آن خود کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، تیم کوک در سال ۲۰۱۱ به عنوان مدیر عامل شرکت اپل برگزیده شد و دقیقاً در زمانی که اپل در حال سپری کردن دوران محصولات انقلابی خود بود، توانست اعتبار تاریخی این برند را احیا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجله تایمز در ماه آوریل سال ۲۰۱۱، تیم کوک را در لیست ۱۰۰ مرد با نفوذ سال قرار داد. د رادامه شما را با دوران تحصیل، مدیریت اجرایی شرکت اپل و افتخارات این نابغه دنیای تکنولوژی آشنا می‌کنیم:

تولد و تحصیل

تیموتی دی کوک در سال ۱۹۶۰ در ایالت آلابامای آمریکا به دنیا آمد. تیم دوران دبیرستان خود را در مدرسه رابرتزدیل سپری کرد و در سال ۱۹۷۸ به عنوان دومین دانش آموز برتر این دبیرستان فارغ التحصیل شد. سپس او در در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه آبرن آلاباما شد. او پس از فارغ التحصیلی در سال ۱۹۸۲، شروع به تحصیل در رشته MBA کرد و در یک شرکت رایانه‌ای ماشین‌های تجاری آی بی ام به مدت ۱۲ سال مشغول به کار شد. سپس او وارد شرکت کامپک شد، اما فقط ۶ ماه به کار خود در این شرکت ادامه داد و پس از آن برای مصاحبه شغلی به شرکت اپل رفت.

فعالیت در شرکت اپل

زمانی که تیم کوک وارد شرکت اپل شد، این کمپانی روزهای درخشانی را سپری نمی‌کرد. کوک فعالیت خود را در شرکت اپل به عنوان مدیر ارشد فروش و عملیات جهانی و رئیس بخش خدمات مشتریان آغاز کرد. یک سال پس از پیوستن تیم کوک به اپل یعنی در سال ۱۹۹۸، این شرکت توانست از ضررهای سنگین سال پیش خلاصی یابد و بار دیگر به سوددهی برسد. تیم کوک در ژانویه سال ۲۰۰۷، به مقام مدیریت عملیاتی شرکت اپل رسید و در همین سال شرکت اپل آیفون را به جهان معرفی کرد. کوک در سال ۲۰۰۹ به ریاست اجرایی این شرکت منصوب شد.

مدیر اجرایی اپل

استیو جابز که با بیماری سرطان می‌جنگید در سال ۲۰۱۱ از مقام مدیر عاملی اپل استعفا داد و تصمیم گرفت رئیس هئیت مدیره باقی بماند؛ بنابراین تیم کوک به عنوان مدیر عامل جدید شرکت اپل انتخاب شد. مجله فوربز در یادداشتی اعلام کرد که همکاری جابز و کوک، شرکت اپل را از مارپیچ سقوط نجات داد. شرکت اپل در سال ۲۰۱۴ بزرگ‌ترین خرید تاریخ خود را انجام داد و بیتس الکترونیکس (Beats Electronics) را به مبلغ سه میلیارد دلار خریداری کرد.

تیم کوک در همین سال، در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اعلام کرد که آخرین نسخه سیستم عامل اپل برای دسکتاپ و گوشی‌های همراه آماده شده است. در سپتامبر همان سال، اپل از گوشی‌های آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس رونمایی کرد که ویژگی‌های جدیدی مانند Apple Pay و Burst Selfies به آن‌ها اضافه شده بود. همچنین کوک اولین محصول دوران مدیریتی خود را با نام اپل واچ که یک گجت پوشیدنی بود و فاکتورهای مربوط به تناسب اندام و سلامت کاربر را اندازه می‌گرفت، به دنیا معرفی کرد. در دوران مدیریت تیم کوک، آیفون توسعه پیدا کرد و آیپدهای جدید نیز معرفی شدند تا خط تولید اپل از رشد باز نماند.

جوایز و افتخارات تیم کوک

فاینانشال تایمز در سال ۲۰۱۴ تیم کوک را به عنوان برترین مرد عرصه تجارت و تکنولوژی انتخاب کرد. او در سال ۲۰۱۵ موفق به دریافت جایزه انعطاف در برابر تغییرات شد و در همان سال مجله فورچون او را بزرگ‌ترین رهبر دنیا نامید. علاوه بر این در همان سال تیم کوک موفق به دریافت جایزه ویژه کمپین حقوق بشر شد.

کد خبر 435701

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علم و فناوری اپل شرکت اپل مدیر عامل شرکت اپل گوشی تلفن همراه تیم کوک محصولات اپل شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت اپل تیم کوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • ساخت زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی و عملیات مختلف
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟