Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست مشترک مدیران شرکت پالایش نفت اصفهان با رئیس و چند تن از اعضای هیأت‌ نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، شرکت پالایش نفت اصفهان به منظور تعامل دو سویه با اعضاء اتاق اصفهان در زمینه تامین تجهیزات، قطعات و استفاده از تولیدات ساخت داخل و همچنین تامین مواد اولیه مورد نیاز شرکت های پتروشیمی و پالایشی اعلام آمادگی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ در این نشست مسعود گلشیرازی ضمن اشاره به پتانسیل های موجود در اتاق بازرگانی اصفهان و انجام اقدامات زیرساختی در راستای کمک به حل مشکلات فعالان اقتصادی اصفهان، سرمایه گذاری اتاق در پروژه هایی چون نمایشگاه بین المللی اصفهان، شرکت تامین آب و استفاده از آب فراسرزمینی برای کمک به تامین آب مورد نیاز صنایع استان و ایجاد صندوق قرض الحسنه حمایت از فعالان اقتصادی را ازجمله این اقدامات بیان کرد.

 وی ضمن توصیه به شرکت پالایش نفت اصفهان برای استفاده از خدمات اتاق برای رفع مشکلات موجود تصریح کرد: با توجه به اینکه مسایل مبتلابه این شرکت، جزو مشکلات کلان صنایع است، با استفاده از بسترهایی نظیر ستاد تسهیل، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ... همچنین خدمات مربوط به شتاب دهنده های مختلف موجود در اتاق اصفهان؛ از جمله شتاب دهنده صادراتی در شرایط بحرانی کنونی می توان در راستای پیگیری و رفع بسیاری از مشکلات قدم برداشت.

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان ضمن دعوت از مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان برای عضویت در شورای گفتگوی استان گفت: با ظرفیت موجود در این شورا و تعامل و همراهی مسئولان دستگاه های اجرایی می توان مشکلات آنها را مرتفع نمود. 

گلشیرازی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با توجه به خدمات محور شدن فعالیت های دوره نهم اتاق بازرگانی اصفهان، از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف اقتصادی استان و کشور استفاده شود.

در ادامه، مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان نیز با بیان اینکه 85 درصد تولیدات این شرکت فرآورده اصلی و 15 درصد فرآورده فرعی و ویژه است، ضمن قدردانی از تعامل دوسویه پالایشگاه و اتاق بازرگانی، ابراز امیدواری کرد همه مسئولان استانی در یک مسیر و برای بهبود شرایط استان گام بردارند و در این راستا از صنایعی که در جهت اقتصاد استان و کشور فعالیت می‌کنند، حمایت شود تا روزهای بهتری برای اصفهان رقم بخورد.

مرتضی ابراهیمی ضمن معرفی شرکت پالایش نفت اصفهان به‌عنوان اولین شرکت پالایشی در کشور از نظر تنوع تولید ابراز امیدواری نمود طرح های بهبود فرایندی این مجموعه و مشکلات از طریق تعامل هرچه بیش تر روسای دستگاه های اجرایی استان و پتانسیل های موجود در اتاق بازرگانی مرتفع شود.

در این نشست مقرر شد به منظور تقویت بنیه شرکت های عضو اتاق هم در استفاده از پیمانکاران ساخت و تجهیزات و هم در تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی پالایشگاه جهت اعضا اتاق بازرگانی اصفهان از طریق تشکیل کارگروهی مشترک تمهیدات ویژه ای اندیشیده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان اقتصاد اتاق بازرگانی استان اصفهان شرکت پالایش نفت اصفهان اتاق بازرگانی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: یونس ژائله در نشست استاندار با فعالان اقتصادی تصریح کرد: دو و نیم میلیارد تومان از نظر ظرفیت منابع داخلی شامل منابع بانکی و خرید ارز و باقی اعتبار را نیز باید از طریق افزایش صادرات به کشورهای همسایه از جمله روسیه تامین کرد. 

وی به جبران عقب‌ماندگی‌های زیرساختی در آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: استان در انتهای خط گاز قرار دارد، در تامین آب و برق دارای مشکل است و این امر باعث شده تا در توسعه عقب بماند و در این راستا باید از ظرفیت سرمایه‌گذاری خودمان در انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم و همچنین از استاندار خواهشمندیم که پروژه انتقال آب ارس را با جدیت دنبال کنند.

وی از عدم همکاری و هم‌افزایی بانک ها با بخش خصوصی انتقاد کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان، سرمایه گذاری تعداد ۲۱ واحدصنعتی بزرگ با ۲۵۶ همت در استان امضا شد و اغلب آن‌ها نیز برای تامین منابع مالی به بانک‌ها معرفی شده‌اند ولی متاسفانه علی رغم تامین سهم آورده شخصی به میزان بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد ولی بانک‌ها از اعطای تسهیلات خودداری می‌کنند و در این راستا نیز آذربایجان‌شرقی در سهم اعتبارات صندوق توسعه ملی ضعیف‌ترین استان است در حالی که باید از نظر جمعیتی، پنج درصد منابع این صندوق به این استان تخصیص یابد.

 در این مراسم سید باقر شریف زاده نایب‌رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، مهدی امینی رئیس خانه صنعت آذربایجان شرقی، نوید امجد رییس کمیسیون دانش بنیان و بهبود کسب و کار اتاق بازرگانی تبریز، سیدیوسف حسینی رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی تبریز به بیان مشکلات و راهکار های اقتصادی تحقق شعار سال پرداختند.

 

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان