Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، طبق ماده 16 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار، شهرداری ها در خصوص فراهم کردن مکان مناسب برای تولیدیهای کوچک وظیفه مهمی بر عهده دارند.

شهرداریها موظفند به منظور بالابردن امکان دسترسی تولیدکنندگان کوچک و متوسط ایرانی به بازار مصرف و ایجاد امنیت برای فروشندگان کم سرمایه با استفاده از زمین‌های متعلق به خود و یا وزارت راه و شهرسازی، مکانهای مناسبی برای عرضه کالاهای تولید داخل آماده کنند و بر مبناء قیمت تمام شده به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه به متقاضیان عرضه کالاهای ایرانی اجاره دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری زاهدان در این زمینه می‌گوید: این ماده قانونی در زاهدان اجرایی شده و در راستای حمایت از افراد دست فروش و کم سرمایه، شهرداری مغازه‌ها و اماکنی که در اختیار دارد با قیمت بسیار کم و مناسب به این افراد واگذار کرده است.

 

انور رحمت زهی افزود: قیمت مغازه ها و بازارچه ها و اماکن شهرداری توسط کارشناسان رسمی دادگستری تعیین می شود و سعی بر این است بیشتر به نفع مردم باشد.

وی ادامه داد: بیشتر این مغازه ها شامل محصولات کشاورزی و ارزاق عمومی است، حدود 26 هزار و 300 و 30 متر مربع فضاهای شهرداری است که در قالب مغازه و بازارچه و دکه در اختیار مردم قرار دارد.

این مسؤول با بیان اینکه اجاره بها نصف و یا یک سوم مغازه های سطح شهر است گفت: ارزان بودن مغازه های شهرداری به سبب حمایت از افراد کم درآمد است.

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری زاهدان گفت: در روز بازار و دوشنبه بازار و چهارشنبه بازار هزینه هر غرفه 10 هزار تومان است و پایین بودن هزینه ها سبب

وی گفت: برای دریافت مجوز و پروانه کسب نیز با افراد کم درآمد تعامل شده و پروانه کسب آنها موقت و با هزینه کمتر است.

بخشش دو ماهه کرایه مغازه‌ها و بازارچه‌های شهرداری در شرایط کرونا

رحمت زهی رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری زاهدان بیان کرد: در شرایط شدت کرونا که کسب و کارها تعطیل بود نیز بر اساس دسورالعمل کشوری دو ماه کرایه همه مغازه های شهرداری بخشیده شد مجدد هم اگر ابلاغ شود، این تعامل وجود دارد که کرایه ها بخشیده و یا کمتر شود.

 

 

در مجموع مردم هم گرایش بیشتری به روز بازارها دارند و این استقبال سبب شده تا بساط کسبه دوشنبه بازار، چهارشنبه بازار و جمعه بازار در زاهدان جور باشد، البته شرایط کرونایی نیز درآمدزاییشان را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

یکی از غرفه داران میوه و تره بار در چهارشنبه بازار زاهدان می گوید: قیمت های شهرداری به نسبت نرخ مغازه های آزاد پایین تر است اما درآمد مردم این استان بسیار اندک بوده و خرید آنان را تحت تاثیر قرار داده است.

یکی دیگر از شهروندان ساکن در بازارچه زیباشهر نیز میگوید: هزینه مغازه برای فروش ارزاق عمومی باید رایگان باشد چراکه مغازه دار آنطور که باید سودی ندارد زیرا مردم از نظر اقتصادی در مضیقه هستند و مجبوریم به آنها تخفیف دهیم تا دست خالی نروند.

 

یکی دیگر از غرفه داران می گوید انصافا شهرداری تعامل دارد و از نرخ کرایه ها راضی هستیم اما در این شرایط کرونایی که کسب و کار زیاد رونقی ندارد انتظار بخشش کرایه ها را هم داریم.

وی با بیان اینکه نرخ اجاره ها مناسب است گفت: دست فروشان علاوه بر حضور در روزبازارها، محصولات کشاورزی و میوه ها را با ماشین در سطح شهر هم میفروشند که سبب کسادی فروش بازارچه ها میشود و انتظار است شهرداری با آنها برخورد کند.

روزبازارها و بازارچه های موقت و دائمی شهرداری اگر چه استقبال مردم و کسبه را به همراه دارد اما موازین بهداشتی در این مکان ها رعایت نمیشود و استفاده از ماسک و دستکش توسط مغازه داران و مردم کمتر به چشم می خورد که نیاز است نظارت بیشتر صورت گیرد.

انتهای پیام/3139

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری محصولات کشاورزی سرمایه قیمت روزبازارها جمعه بازار بازارچه ها مغازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره؛ اجاره راه پله به جای مغازه
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!