Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق بررسی‌های انجام شده، رنگ اتاق خواب تاثیر قابل قبولی در میزان خواب افراد دارد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در پی بررسی‌های انجام شده در استرالیا بروی رنگ اتاق خواب بر میزان خواب افراد به نتیجه قابل قبولی دست پیدا کرده اند که می‌توان میزان خواب افراد را به هفت ساعت نیم افزایش داد گزینه رنگ دیوار اتاق خواب بسیار مهم است شما باید از رنگ‌های مناسب تری برای دیوارهایتان بهره گیری کنید در ادامه عکس‌های و جزئیات اکثر رنگ اتاق خواب چه تاثیری بر روی دکوراسیون منزل شما دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنگ‌های که مناسب اتاق خواب را باید گزینه کنید تا خواب مناسب تری داشته باشید اتاق خواب شما باید از هر نظر ایده آل و جذاب باشند تا برای استراحت شما مناسب‌تر باشد با آگاهی از این که کدام رنگ چه تاثیری روی خواب می‌گذارد، می‌توان رنگ اتاق خواب را به شکلی درآورد تا به خوابی خوش نزدیک‌تر شد و از اضطراب و کشمکش‌های هرروز تا حد زیادی خلاصی پیدا کرد.

شب‌ها نمی‌توانید مفید بخوابید؟ گرچه می‌توانید گناه این بی‌خواب شدن را به گردن اخبار بد، مشکلات خانوادگی و یا گرفتاری‌های روزمره تان بیندازید و یا فکر و خیال درمورد آینده و حتی سر و صدای بیرون از منزل یا جروبحثی راکه با همسایه‌تان داشته‌اید، علت اصلی این مشکل بدانید.

اما پژوهش‌ها نشان داده هست رنگ اتاق خواب و نور چراغ خواب نیز تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت خواب دارد. هر رنگ احساس خاص خودش را دارد که می‌تواند واکنش‌های روانشناختی متفاوتی را ایجاد کند.

باید و نباید‌های رنگ اتاق خواب بر مبنای پژوهش‌ها آبی، سبز و زرد

بر زمینه پژوهش‌های انجام شده رنگ آبی، میزان ضربان قلب و فشار خون را پایین می‌آورد. ترکیب سبز و زرد نیز بر کیفیت خواب اثر خوبی دارد؛ بنابراین وقتی از این رنگ‌ها در اتاق خواب بهرهگیری کنید، احتمال این که بتوانید حداقل هفت ساعت و نیم بخوابید، بسیار افزایش می‌یابد.

در استرالیا، محققان به بررسی اتاق خواب‌های ۲۰۰۰ منزل و تاثیر رنگ ان‌ها روی کیفیت خواب ساکنانش پرداخته و دریافتند افرادی که رنگ اتاق و تزئینات منزل‌شان زرد، آبی و یا سبز هست، خواب شبانه بهتری دارند.

بنابه گفته این محققان، در شبکیه چشم ما سلول‌های دریافت کننده‌ای وجود دارند که به رنگ آبی بیش از دیگر رنگ‌ها حساسیت نشان می‌دهند.

این سلول ها، اطلاعات دریافتی به مغز و بخشی که ریتم ۲۴ ساعته بدن مان را بازرسی می‌کند، مخابره کرده و روی عملکرد و احساس ما می‌گذارند.

ارغوانی و بنفش

در اتاق خواب از رنگ ارغوانی و بنفش، چندان بهرهگیری نکنید، زیرا تحریک کننده است و ممکن هست مقدار خواب را به کمتر از ۶ ساعت در شب برسانند.

در واقع براساس پژوهش‌های انجام شده، افرادی که در اتاق خواب‌های به رنگ ارغوانی و بنفش می‌خوابند، به طور متوسط خواب شبانه‌ای معادل ۵ ساعت و ۵۶ دقیقه دارند.

چون این رنگ‌ها تحریک کننده ذهن میباشند و خلاقیت فرد را بیدار می‌کنند و ذهن به طور ناخودآگاه فعال باقی می‌ماند. در ضمن این رنگ‌ها موجب می‌شود فرد رویا‌های واضح بیشتری داشته باشد و حتی کابوس ببیند، در نتیجه صبح با خستگی زیادی از خواب بیدار شود.

خاکستری و قهوه‌ای

از آنجایی که این دو رنگ به شدت ملال آور و افسرده کننده‌اند، مناسب اتاق خواب نمی‌باشند. در حقیقت در اتاق خواب قهوه‌ای رنگ می‌توان انتظار کمی بیش از ۶ ساعت خواب شبانه راحت داشت.

این مقدار در اتاق خواب با رنگ خاکستری فقط چند دقیقه اکثر خواهد شد. افرادی که اتاق خواب‌شان خاکستری رنگ هست، تمایل بیشتری به بیدار ماندن و انجام فعالیت‌هایی مثل گشت و گذار در اینترنت دارند.

همینطور یک پنجم افرادی که تزئینات اتاق‌شان نقره‌ای هست بیش از دیگران تمایل به ورزش پیدا می‌کنند.

منبع:تالاب

انتهای پیام/ 

منبع: آنا

کلیدواژه: بی خوابی اتاق خواب رنگ اتاق خواب خواب مفید انجام شده رنگ اتاق خواب اتاق خواب کیفیت خواب پژوهش ها رنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: مفهوم کیفیت، وام‌دار کارشناسان و متخصصان علوم آزمایشگاهی است. هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی به رغم تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

کد خبر 6093877 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • فردا بازی سختی برای بازیکنان است/ علی عدنان انضباط نداشت
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • پنه لوپه کروز بازیگر مشهور ۵۰ ساله راز جوانی‌اش را فاش کرد
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب