Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@03:40:19 GMT

ریشه یارانه های کور از اقتصاد کشور باید کنده شود

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۸۶۳۸

ریشه یارانه های کور از اقتصاد کشور باید کنده شود

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه ریشه یارانه های کور از اقتصاد کشور کنده شود، گفت: این روزها بدون سر و صدا نرخ ارز در کشور تک نرخی شده و به نوعی موفقیت خوبی است و تنها در هفت مورد تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی داریم.

حسن قاضی عسگر امروز (پنجشنبه_۳ مهر ماه) در نشست خبری تسهیل پذیرش یکصد شرکت کارافرین اصفهان در فرابورس با اشاره به چشم انداز ۲۰ ساله استان در امور اقتصادی، اظهار کرد: اصفهان باید استان برتر اقتصادی کشور مبتنی بر علم و فن آوری همراه با رشد پایدار متکی بر امنیت اقتصادی و اجتماعی و اکولوژیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی ویژگی های اصفهان در افق ۱۴۰۴، گفت: استانی با نهادهای مناسب برای تحقق رشد پایدار اقتصادی، قطب آموزش عالی و تولید علم و فناوری در سطح کشور، استان توانمند در جذب کارآفرینان ایرانی سراسر جهان، استانی برتر در صنعت توریست با اتکا بر منابع فرهنگی، هنری و طبیعی، استانی بهره مند از مدیریت اقتصادی شایسته و هماهنگ در ابعاد عمومی، خصوصی و برتر در شاخص های بهره وری در مقیاس ملی از جمله ویژگی های اصفهان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با بیان اینکه مباحث فوق در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مطرح شده و ذیل آن کارگروه کانون کارآفرینان در استان تشکیل شده است، تاکید کرد: ماحصل آن شروع این طرح برای ورود 100 شرکت به فرابورس است.

وی با اشاره به مزیت های ورود شرکت ها به بورس، اظهار کرد: سهولت در تامین مالی از طریق انتشار سهام و سایر اوراق بهادار، معافیت های مالیاتی و مالیات کمتر شرکت های پذیرفته شده در بورس، به روزرسانی ارزش شرکت ها در هر لحظه، جلب اعتماد عمومی شرکت های وارد شده در بورس، افزایش اعتبار داخلی و خارجی و تامین مالی، سهولت در استفاده از تسهیلات بانکی و سایر ابزارهای تامین مالی و همچنین سقف بالاتر تسهیلات بانکی برای شرکت های پذیرفته شده در فرابورس از جمله مزیت های این شرکت ها برای ورود به بازار سرمایه است.

قاضی عسگر با اشاره به اینکه امروز کشور به صورت تمام عیار در جنگ کامل اقتصادی قرار دارد، گفت: البته می توانستیم با دیپلماسی صحیح و رفتار درست شرایط را کنترل کنیم، اما امروز در راه بی بازگشت هستیم که باید اقتصاد کشور را پیش ببریم.

وی با اشاره به برخی اتفاقات مهم در اقتصاد کشور، اظهار کرد: این روزها بدون سر و صدا نرخ ارز در کشور تک نرخی شده و به نوعی موفقیت خوبی است و تنها در هفت مورد تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی داریم و امیدواریم در آینده نزدیک با طرح مجلس در ارائه کارت های الکترونیک، مشکل تخصیص ارز و ریشه یارانه های کور در اقتصاد کشور کنده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان افزود: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای برخی نهاده ها همچون شکر، برنج، حبوبات، و ... جلوی ظلم وارده به کشاورزان گرفته شد و امروز آنها می توانند به صورت اقتصادی کار کنند.

وی افزود: در حوزه تامین اجتماعی همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان کشوری و لشکری با وجود بار مالی بالا تصویب شده که موجب می شود اقتصاد کشور به سمت اقتصادی منطقی و عاقلانه و عاری از سوبسید و یارانه های کور حرکت کند و یارانه ها به صورت هدفمند به سمت دهک های پایین جامعه، بخش تولید، بهداشت و درمان و ... هدایت شود.

به گزارش ایسنا، رئیس کانون کارآفرینان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به برخی چالش های موجود در اقتصاد کشور، اظهار کرد: عمر کوتاه سازمان‌های کارآفرین، تامین سرمایه کلان برای طرح های کارفرمایی، نبود رقابت و همکاری و فوبیای شفافیت را چعار چالش اصلی کارآفرینان کشور است.

به گفته محمد گوهریان، بازار SMEها فرابورس در جهت رفع این چالش ها ایجاد شده است.

وی به اهمیت بکارگیری فرابورس برای سرمایه گذاری صحیح در راستای کارآفرینی، توسعه اقتصادی و تولید بهتر اشاره کرد و گفت: برای ورود شرکت ها به فرابورس، ابتدا باید شرکت های کارآفرین را با رای اجماع کارگروه تسهیل شناسایی شود و سپس تسهیل حداکثری تسهیلات دولتی صورت گیرد.

ایده پرداز طرح اولیه صد شرکت کارافرین با اشاره به ضرورت قبول تعهدات طرح توسط شرکت ها گفت: شرکت ها نباید ریزش کارگر داشته باشند و هر چه می فروشند باید منجر به سرمایه گذاری بیشتر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی يارانه بورس ارز تک نرخی یارانه های کور امور اقتصادی اقتصاد کشور یارانه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد