Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نیواطلس، پژوهشگران می‌گویند ویروس کرونا برای افراد مسن یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای خطرات جدی ایجاد می‌کند. اما این بدان معنا نیست که افراد جوان بتوانند از بیماری مذکور جان به در ببرند یا افراد مسن لزوماً در صورت ابتلاء به کرونا با خطر مرگ مواجه شوند.

گروهی از محققان آمریکایی با بررسی داده‌های هزاران بیمار مبتلا به کرونا راهی برای کمک به پزشکان به منظور ارزیابی بهتر وضعیت بیماران و شناسایی دقیق افرادی که بیشتر با خطر مرگ مواجه هستند، یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران نمونه‌های خون ۱۶۴۱ بیمار کرونایی را تجزیه و تحلیل کرده و با استخراج الگوهای مولکولی خاص هر بیمار توانسته‌اند شدت بیماری کرونا در هر فرد را دریابند.

بر همین اساس، آزمایش خونی که برای اندازه‌گیری تنوع اندازه گلبول‌های قرمز انجام می‌شود و آزمایش آر دی دبلیو نامیده می‌شود می‌تواند با دقت بالایی احتمال مرگ و میر هر یک از بیماران کرونایی را مشخص کند. البته برای افزایش دقت این پیش بینی به شاخص‌های دیگری مانند سن، بیماری‌های زمینه‌ای، نتایج برخی آزمایش‌های دیگر و غیره نیز توجه می‌شود.

در مجموع هرچقدر عدد آر دی دبلیوی به دست آمده در یک آزمایش بالاتر باشد، احتمال مرگ و میر فرد مبتلا به کرونا بالاتر می‌رود.

بالاتر بودن این عدد در جوانان مبتلا به کرونا خطرناک‌تر از افراد مسن است. همچنین افرادی که در زمان بستری بودن در بیمارستان شاهد افزایش آر دی دبلیو خود هستند بیشتر با خطر رنج کشیدن از پیامدهای ابتلاء به کرونا در درازمدت برخوردار هستند.

پربیننده ترین اگر در تنهایی دچار حمله قلبی شدیم چه کنیم؟ چه کسانی نباید واکسن آنفلوآنزا بزنند؟ ۱۰نکته برای شمایی که رژیم هم لاغرتان نکرد مواد غذایی مفید برای مو‌های شما این حالات یعنی کودک شما حساسیت غذایی دارد!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرطان آزمایش خون درمان سرطان ویروس کرونا درمان کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون