Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-محققان بر این باورند که نگرش افراد درباره اراده با میزان زمانی که آن‌ها ساعت خواب‌شان را به تعویق می‌اندازند، ارتباط دارد.

خبرگزاری میزان - تبیان نوشت: این سوالی است که گروهی از محققان در دانشگاه درسدن آلمان به دنبال پاسخی برای آن بودند. در این مطالعه آن‌ها ۱۷۳ نفر را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا از آن‌ها خواستند تا پرسش‌نامه‌هایی درباره خودکنترلی، باور آن‌ها درباره قدرت اراده و ساعت خواب ایده‌آل را تکمیل کنند. سپس به مدت ۱۰ روز هر روز صبح آن‌ها ساعت خواب شب قبل و کیفیت آن را ثبت کردند. در این مدت، میزان استرس روزانه افراد هم اندازه‌گیری شد.

اراده، قدرتی بی‌انتها یا محدود؟

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد نگرش افراد درباره اراده با میزان زمانی که آن‌ها ساعت خواب‌شان را به تعویق می‌اندازند، ارتباط دارد. به صورت کلی دو نوع نگرش درباره اراده بین افراد دیده می‌شود؛ یکی تصور این که قدرت اراده در ما، محدودیت‌هایی داشته و خستگی و استرس می‌تواند آن را کاهش دهد و برای تقویت دوباره آن، به استراحت نیاز داریم. تصور دوم، اما بر این باور است که در هر شرایطی می‌توانیم اراده کنیم و کاری را انجام دهیم، چرا که اراده قدرتی بدون محدودیت است و تنها کافی است خودکنترلی خوبی داشته باشیم. در این مطالعه افرادی که اراده را به عنوان منبعی محدود در نظر می‌گرفتند، هر شب خواب خود را بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه عقب می‌انداختند. در مقابل، اما وقتی افراد باور به نا محدود بودن اراده داشتند، با تاخیر بسیار کمتری به رختخواب می‌رفتند. اما چرا این گونه است؟

گشت‌و‌گذار اینترنتی خواب‌آور است؟

این مطالعه پاسخ دقیقی برای چرایی این مسئله ندارد، اما مجریان آن می‌گویند این اتفاق شاید برای این باشد که افرادی که باور به محدود بودن اراده دارند، تصور می‌کنند با تماشای تلویزیون، گشت زدن در اینترنت یا نشستن روی مبل و کار‌هایی از این دست، می‌توانند انرژی لازم برای آماده شدن برای خواب را پیدا کنند، اما در گروه دیگر به دلیل نگرش آن‌ها به موضوع اراده، فرد قائل به خودکنترلی بیشتری است و در نتیجه با صرف وقت کمتری می‌تواند از جای خود بلند شود.

بیشتر بخوانید:   کرونا و سناریوهای مختلف بازگشایی مدارس پس از شیوع کرونا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت بی خوابی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی خوابی ساعت خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟

عصر ایران، تصویری هوایی از پارک لاله را منتشر کرده که به عنوان تنها راه‌ تنفس شهر تهران از سوی فعالان محیط‌زیست شناخته می‌شود.

مرتضی هادی جابری‌مقدم، عضو هیئت علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران درباره «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند.هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود. او تاکید می‌کند: پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰ مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

دیگر خبرها

  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • اراده‌ای قوی برای ادای نماز + فیلم
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید