Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

سیدمسعود ریاضی در حاشیه بازدید از بخش های مختلف شرکت بهره برداری قطارشهری مشهد با اشاره به به اقدامات گسترده ای که در این فضا در حال شکل گیری است، اظهارکرد: با وجود تحریم ها و شرایط ناشی از آن، هیچ قطاری در مجموعه مترویی مشهد به خاطر نقص قطعات زمین گیر نیست و این نشان دهنده غیرت و همت مدیران و پرسنل قطارشهری مشهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد با ابرازخرسندی از مهندسی معکوس انجام شده در بخش های مختلف قطارشهری در دوران تحریم افزود: در همین راستا بسیاری از قطعاتی که واقعا ساخت آن ها به دانش و تکنولوژی خارجی نیاز داشت، توسط جوانان همین شهر و همین بوم و دیار ساخته و بازآفرینی شده است که جای خوشحالی دارد.

وی با بیان این که در بسیاری از اوقات حجم کارهای در حال انجام پرسنل مدیریت شهری به خوبی دیده نمی شود، متذکرشد: این کارها انجام می شود تا لحظه ای خدمت به زائران و مجاوران بارگاه نورانی حضرت رضا(ع) با اشکال مواجه نشود.

ریاضی با اشاره به هزینه بسیار هنگفت ساخت مترو در کشور عنوان کرد: در حال حاضر به دلیل شرایط اقتصادی و مالی، هزینه احداث هرکیلومتر از خطوط ریلی درون شهری بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که رقم بسیار بالایی است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: با این حال تا پایان این دوره مدیریت شهری پنج کیلومتر از خط ۳ حدفاصل میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا(ع) را به بهره برداری خواهیم رساند.

وی همچنین به دیگر اولویت های کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد و مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل اشاره کرد و گفت: تحقق شهرهوشمند در عرصه حمل و نقل، شهر پاک و شهر انسان مدار از مهم ترین رویکردهایی است که در راستای حمل و نقلی مناسب برنامه ریزی شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، حامد دائمی ظهر سه شنبه با حضور در اداره کل ثبت اسناد و املاک گیلان ضمن دیدار با مدیرکل و قدردانی از زحمات این اداره کل در راستای صدور سند اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون تعاملات مطلوبی با اداره کل ثبت اسناد و املاک در راستای صدور سند برای واحدهای روستایی و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر جمعیت صورت گرفته است.

وی افزود: از ابتدای طرح صدور سند توسط بنیاد مسکن (از اواخر دهه ۷۰) تاکنون، برای تعداد ۸۴۹ روستای بالای بیست خانوار طرح صدور سند اجرا و تعداد ۱۶۲۷۹۵ برگ سند روستایی صادر گردیده و از سال ۱۳۹۰ به بعد نیز برای ۲۰ شهر کمتر از بیست و پنج هزار نفر جمعیت طرح صدور سند اجرا و تعداد ۴۶۱۷ برگ سند مالکیت شهری صادر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان ادامه داد: این همکاری سبب شده تا بسیاری از مشکلات مالکیتی و دعاوی آنها در محاکم قضایی نیز بر طرف شده و کاهش یابد, و از طرفی این اسناد سبب بالا بردن ارزش مادی املاک روستائیان عزیز شده و می تواند به عنوان وثقیه مطمئن جهت دریافت تسهیلات در اختیار بانکها قرار گیرد.

وی به رتبه بندی استانها در زمینه صدور اسناد مالکیت و رتبه ۹ کشوری استان در این حوزه گفت: سهمیه سال ۱۴۰۲ صدور اسناد مالکیت در استان ۵۹۲۴ برگ بوده که با همکاری ثبت اسناد و املاک استان در سال گذشته ۷۷۹۰ برگ سند روستایی و شهری معادل ۱۳۱ درصد سهمیه صادر شده که از این تعداد، ۶۲۶۰ برگ سند روستایی و تعداد ۱۵۳۰ برگ سند شهری می باشد.

دائمی درصد تحقق صدور اسناد مالکیت روستایی و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر جمعیت سال ۱۴۰۲ در استان گیلان را ۱۳۱ درصد اعلام کرد.

نظم و ساماندهی در صدور سند ضروری است

«نادر ناصری آذر» مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان گیلان هدف از برگزاری این جلسه تعامل و برنامه‌ریزی برای صدور سند مالکیت در حوزه روستایی برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار و در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت عنوان کرد و گفت: قانون‌گذار در قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن این اختیار را به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داده است.

ناصری حاکمیت نظم و ساماندهی در فرایند صدور سند را امری ضروری دانست و ادامه داد: اگر نظم و انضباط حاکم باشد، بسیاری از مشکلات رفع می شود لذا تعامل و همکاری همه جانبه دو دستگاه عامل مهم در تحقق اهداف مدنظر است.

گفتنی است، در پایان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات نادر ناصری آذر مدیرکل ثبت اسناد و املاک گیلان تقدیر بعمل آورد.

کد خبر 6093216

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد