Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی جمعه شب در  برنامه ایثارگران عاشورایی بصورت مجازی افزود: دعا، نماز شب‌ و  ایثارگری‌های رزمندگان یک بعد مهم دوران دفاع مقدس است که باید در برهه کنونی در جامعه متبلور شود.

امام جمعه گناوه گفت: اگر در دوران دفاع مقدس با دست خالی در برابر بیش از ۴۰ کشور ایستادگی کردیم به‌خاطر ابعاد معنویت و ایمان رزمندگان اسلام بود که  در سنگرهای دفاع از مرزوبوم  به گوش جهانیان رسانده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  هفته دفاع مقدس گنجینه‌ای تمام نشدنی است که ریشه در فرهنگ عاشورایی دارد، افزود: این هفته  فرصتی طلایی و مغتنمی برای گرامیداشت یادو خاطره  جانفشانی‌ و  ایثارگری‌های رزمندگان و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت است.

رکنی حسینی بیان کرد: با وجود آنکه آغاز جنگ در ابتدای انقلاب بود و نیروهای نظامی منظم تشکیل نشده بود اما همه  اقشار مردم برای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی به پا خاستند  و با لبیک به ندای فرمان رهبر کبیر انقلاب به دفاع از کشور پرداختند و اجازه ندادند  حتی یک وجب از خاک میهن به دست دشمن بیافتد.

امام جمعه گناوه یادآور شد: امروز وظیفه ما است که تمام زوایا و ابعاد هشت سال دفاع مقدس و پیام شهدا و ایثارگران را برای نسل جوان بازگو و به آیندگان منتقل کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر انتقال وصایا و توصیه‌های شهدا به نسل جوان باید خانواده‌های شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان جهاد و شهادت و مقاومت را به نحو شایسته احترام و تکریم کنیم.

رکنی حسینی گفت: ادامه دوران دفاع مقدس توسط جوانان غیور نسل امروز انقلاب همانند شهید حججی‌ها در خارج از مرزها و با عنوان مدافعان حرم  تا ظهور حضرت مهدی (عج) مستمر تداوم خواهد یافت.

مداحی سید عباس موسوی و خاطره گویی غلامعلی ارجمند از یادگاران هشت سال سال دفاع مقدس از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

برنامه ایثارگران عاشورایی کار مشترک از اداره اوقاف و امور خیریه، هیات امنای امامزاده سلیمان بن علی (ع)، اداره تبلیغات اسلامی، فرهنگی هنری سپاه انصارالحسین (ع) و شورای هیات‌های مذهبی  گناوه تا  پایان هفته دفاع مقدس در آستان امامزاده سلیمان بن علی (ع) به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها گناوه جنگ تحمیلی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هفته دفاع مقدس گام دوم انقلاب پروندهٔ خبری چهلمین سال دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گناوه جنگ تحمیلی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هفته دفاع مقدس گام دوم انقلاب گناوه جنگ تحمیلی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هفته دفاع مقدس گام دوم انقلاب اخبار کنکور دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • اسلام نگاهی مقدس به مسئله کار و کارگر دارد
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی