Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش دو برابری قلع و قمع بناهای غیرمجاز در استان خبر داد.

عزیزاله شهیدی‌فر درباره اینکه جهاد کشاورزی در برابر تغییر کاربری‌های غیرمجاز در مازندران که به عنوان زنگ خطری برای استان است چه اقداماتی انجام داده، گفت: اراضی زراعی در استان مازندران از اهمیت بالایی برخوردار است و تولید ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تنی محصولات کشاورزی در استان از همین اندک زمین‌های کشاورزی است.

 وی ادامه داد: مهاجرت از روستا و سایر استان‌ها و علاقه‌مندی به تملک زمین در استان مازندران وجود دارد که در سال های اخیر این اقدام شدت گرفته است و وقتی‌که خرید زمین انجام می‌شود ساخت و سازهای  غیرمجاز هم رخ می‌دهد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جهاد کشاورزی استان به همراه دستگاه‌های ذیربط مانند دادگستری و دادستانی به طور جدی از غرب تا شرق استان را رصد می کند،افزود: جهاد کشاورزی مازندران دارای ۲۲ گشت ۱۳۱ است که پایش‌ها را در تمامی شهرستان‌ها انجام می‌دهد و گزارش‌هایی که به این سامانه اعلام می‌شود، مورد بررسی قرار می‌گیرد و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می شود.

وی بیان کرد: سال گذشته ۷۰۰ مورد قلع و قمع و ۶۰۰ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ را اجرا کردیم و ۱۰۰ مورد تبصره ۳ در استان مازندران عملیاتی شد.

 شهیدی‌فر با بیان اینکه ۶ ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته در ساخت و سازهای غیرمجاز ۲ برابر عملکرد داشتیم، ادامه داد: ۶ ماهه نخست امسال ۱۰۰۰ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ را اجرا کردیم.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: برای اینکه اراضی کشاورزی استان را نجات دهیم با هماهنگی دادستانی و دادگستری به طور جدی اقدام به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز کردیم و تلاشمان این است از اراضی کشاورزی استان حراست کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: اگر متقاضی طرح یا پروژه‌ای دارد به جهاد کشاورزی مراجعه کرده و مراحل قانونی را طی کند اما اگر کسی تخلفی را انجام دهد به کشاورزی استان ضرر و زیان می رساند.

 شهیدی فر اظهار کرد: اجرای هر طرحی در استان دارای حریم خاص خودش است و این فواصل باید رعایت شود که بستگی به نوع تولیداتی دارد که در آن طرح دیده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران،وی افزود:  هر طرحی بر اساس نوع فعالیت و میزان آلایندگی و رعایت اصول بهداشتی متفاوت بوده و فواصل زیست محیطی که باید رعایت شود از ۱۰۰ متر تا یک کیلومتر متفاوت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قلع و قمع تغيير كاربري کشاورزی استان ساخت و سازهای قلع و قمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۲۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ فرشید رحمانی گفت: شهرستان گنبدکاووس بیش از ۳۴۰ هزار هکتار مرتع دارد و امسال، سطح سبز در آن به ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار رسید.

وی با بیان اینکه افزایش پوشش گیاهی در مراتع، مانعی برای پدیده ریزگرد‌ها است، افزود: حدود ۱۵٠٠ دامدار دارای پروانه نیز از این پوشش گیاهی برای چراندن دام‌های خود بهره برداری می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز