Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری  استان سمنان از ایجاد ظرفیت آبگیری بیش از 75 هزار متر مکعب آب ناشی ازسیلاب در حوزه آبریز شرق دامغان خبر داد.

جعفر مرادی حقیقی 5 مهرماه از اتمام مطالعات تفصیلی اجرایی حوزه آبخیز شرق شهرستان دامغان و اجرایی شدن طرح حوزه آبخیز کلاریز به دیباج خبر داد و اظهار کرد: این پروژه بااعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیون ریال اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به اهمیت حوزه آبخیز شرق دامغان به اعتبارات تخصیصی به آن پرداخت و خاطرنشان کرد: این پروژه در ۴۰ هزار هکتار و بااعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیون ریال اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه همچنین مطالعات تفضیلی اجرایی حوزه آبخیز کلاریز به دیباج در سطح ۱۵ هزار هکتار در دست اجرا قرار دارد، افزود: برای اجرای این طرح نیز مبلغ دو هزار میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی‌شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بابیان اینکه سطح حوزه‌های آبخیز دامغان به‌جز مناطق کویری ۷۴۴ هزار و ۷۶۵ هکتار است، ابراز داشت: از این میزان ۶۲۲ هزار و ۷۴۴ هکتار حوزه آبخیز فاقد سد و ۱۲۱ هزار و ۹۹۱ هکتار حوزه آبخیز سدها تشکیل می‌دهد.

مرادی حقیقی بابیان اینکه طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری درشهرستان دامغان نیز پیگیری می‌شود، در ادامه تصریح کرد: پنج حوزه سد در شهرستان، سد دامغان، حوزه شرق، حوزه غرب، حوزه کوه زر و حوزه رشم - معلمان را شامل می‌شود.

وی افزود: ۳۵ بند سنگ و ملات در حوزه‌های اگره، آستانه، کلاته و شور آب با حجم بیش از ۲۵ هزار متر مکعب از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی احداث و همچنین دو بند خاکی نعیم‌آباد و مهمان‌دوست از اعتبارات استانی با حجم بیش از ۲۷ هزار متر مکعب خاکریز اجراشده است که ظرفیت آبگیری بیش از ۵۰ هزار متر مکعب آب ناشی ازسیلاب رادارند.

اجرای مدیریت چرای دام در یک میلیون هکتار از مراتع دامغان

همچنین علی‌اکبر عباسی راد رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان گفت: طرح مدیریت چرای دام در یک میلیون هکتار از مراتع شهرستان دامغان در هفت سال گذشته اجرا شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان گفت: طرح مدیریت چرای دام شامل پایش و شمارش دام است که این طرح‌ها در راستای اصلاح احیای مراتع صورت گرفته است.

وی افزود: از سال ۹۲ تاکنون ۹۰۰ هکتار از مراتع شهرستان زیر کشت و بهره برداری محصولات فرعی و توسعه گیاهان دارویی قرار گرفته و ممیزی حدود ۴۰ هزار هکتار از مراتع مناطق دیباج و تویه دروار نیز از دیگر اقدامات است.

عباسی راد به طرح‌های مرتعداری به‌عنوان ابزار لازم برای مدیریت مراتع یادکرد و گفت: طی این مدت برای ۵۰ هزار هکتار از سامانه‌های عرفی مرتعی شهرستان طرح مدیریت تهیه شده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از بررسی مشکلات بهره برداران نظارت کارگاهی در ۶۰۰ هزار هکتار از مراتع خبر داد و افزود: این طرح به‌منظور کنترل اجرای طرح‌های پیش بینی شده مرتعداری و کنترل ظرفیت مراتع انجام شده است.

وی ضمن اشاره به لزوم اجرای عملیات بیولوژیک، اضافه کرد: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید در شهرستان دامغان بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ هکتار عملیات بیولوژیک شامل کُپه کاری، بذرپاشی، بذرکاری و قُرُق مراتع اجرا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دامغان منابع طبيعي منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان هکتار از مراتع هزار متر مکعب هزار هکتار حوزه آبخیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویش دشت شقایق در اردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛  رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اردستان با بیان اینکه دشت‌های شقایق در اردستان در مراتع روستا‌های دهگردیان، پنارت و رودخانه می‌رویند گفت: شقایق در بیش از ۳ هزار هکتار از مراتع شهرستان رشد کرده است.
مجید خداپرستان همچنین گفت: از ۱۰۰ گیاه دارویی، خوراکی و صنعتی در این شهرستان تا‌کنون بیش از ۳۰ نوع از این گیاهان شناسایی شده اند.

دیگر خبرها

  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • رویش دشت شقایق در اردستان
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات