Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق امام رضا(ع) با بیان اینکه تمام تحرکات هوایی نیروهای فرامنطقه‌ای (بیگانگان) در کشورهای همسایه تحت رصد پدافند هوایی است، گفت: پدافند هوایی ۲ بار کاملا تجهیزات نیروی هوایی بعثی را منهدم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، امیر سرتیپ دوم ستاد سیدمحمد احمدیان‌پور در گفت‌وگو با ویژه برنامه تلویزیونی سیمای خراسان‌رضوی به‌مناسبت هفته دفاع‌مقدس در محل نمایشگاه استانی «دستاوردهای دفاع مقدس و جبهه مقاومت» اظهار داشت: 31 شهریور افتخار داشتیم به‌صورت ویدئو کنفرانس محضر مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا بودیم که ایشان چند نکته را تاکید کردند و یکی از آن‌ها، «عقلانیت جنگ» بود که ایشان فرمودند دفاع‌مقدس یکی از عقلانی‌ترین حوادث کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق امام رضا(ع) با اشاره به تاکتیک‌های پدافند هوایی در دوران جنگ تحمیلی گفت: جوانان باید بدانند ما هم اهل ایثار و شهادت بودیم و هم از سوی دیگر تفکر و ابتکار عمل در تاکتیک‌ها داشتیم؛ چندین کشور دشمن زبون را حمایت می‌کردند و اگر تاکتیک ‌نمی‌داشتیم دچار مشکل می‌شدیم. اگر معجزه‌ای در جنگ ما رخ داده تاکتیک‌ها را رعایت‌کرده‌ایم و درست جنگیده‌ایم. مقام معظم رهبری فرمودند: دفاع‌مقدس عقلانی‌ترین حرکت بوده و در حوزه پدافند هوایی نیز فرمودند دفاع هوایی مبتکرانه شهید ستاری در عملیات والفجر 8 یکی از تاکتیک‌های عقلانیت جنگ بود.

امیر احمدیان‌پور با تاکید بر‌اینکه 70 فروند هواپیمای رژیم بعث را با تاکتیک نظامی مشخص در عملیات والفجر 8 زمین‌گیر کردیم، گفت: شهید ستاری در عرصه پدافند هوایی و عملیات‌های مختلف، تاکتیک‌های گوناگون داشت؛ سامانه‌ها چابک‌سازی شد و کارهای پیچیده و مبتکرانه‌ای در تعمیر و نگهداری سامانه‌ها رخ داد.

وی با بیان اینکه پدافند هوایی یک نیروی تجهیزات‌محور است، تصریح کرد: جنگ تحمیلی بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق افتاد و این در حالی بود که از نظر تجهیزاتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی وابسته بودیم؛ پدافند هوایی بلافاصله وارد جنگ شد و در این شرایط دفاع جانانه‌ای انجام داد. در جنگ اگر برتری هوایی نداشته باشیم و برتری هوایی را از دست می‌دادیم، نیروهای سطحی و رزمندگان در خط مقدم جبهه با مشکل جدی مواجه می‌شدند.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق امام رضا(ع) با تاکید مجدد بر عقلانیت جنگ و تاکتیک‌ها خاطرنشان کرد: دشمن درصدد از بین بردن «اقتصاد جنگ» بود و یکی از محل‌های صادرات نفت ما جزیره خارک بود که 2400 بار به آن حمله شد در حالی که 50 فروند هواپیما فقط در خارک ساقط و صادرات نفت ما یک روز هم متوقف نشد.

وی با اشاره به اینکه باید در جنگ‌ها «جو، زمین و دشمن» را شناخت، اظهار داشت: مردم ما تصور نکنند فقط با ایثار تنها جلو رفتیم بلکه اطلاعات صحیح از منطقه نبرد و عملیات‌های تاکتیک‌مدار نیز دخیل بود. اگر امروز دشمن نمی‌تواند چشم چپ به ما داشته باشد به دلیل رشادت‌ها و ابتکارات همه نیروها از جمله پدافند هوایی است.

امیر احمدیان‌پور با تاکید بر‌اینکه پدافند هوایی کارهای بزرگی در جنگ‌ها صورت داده است، افزود: 700 فروند هواپیما را در طول 8 سال ساقط کردیم در حالی که نیروهای بعث در آغاز جنگ 350 فروند هواپیما داشتند و از این حیث دوبار به‌صورت کامل تجهیزات نیروی هوایی آن‌ها منهدم شده است.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق امام رضا(ع) ضمن بیان اینکه رادار سوباشی در دوران جنگ تحمیلی 157 بار مورد حمله واقع شد اما موفق نشدند آن را منهدم کنند، تاکید کرد: آژیرهای زرد، سفید و قرمز که در جنگ تحمیلی در شهرها زده می‌شد توسط رادارهای پدافند هوایی و با خطوط هات‌لاین به صدا و سیما ابلاغ می‌شد؛ اکنون نیز تمام تحرکات هوایی نیروهای فرامنطقه‌ای (بیگانگان) در کشورهای همسایه تحت رصد پدافند هوایی است.

امیر احمدیان‌پور با اشاره به اینکه آخرین عملیات علیه ایران که در جنگ تحمیلی بعد از پذیرش قطعنامه 598 اتفاق افتاد، عملیات مرصاد بود، تصریح کرد: در این عملیات، بالگردهای ایرانی شاهکار کردند. نیروهای رژیم بعث که بارها تلاش کرده بودند تا برای کسب برتری هوایی در جنگ تحمیلی رادار سوباشی را بزنند و موفق نشده بودند، بعد از قطعنامه هم که جنگ با صدام تمام شده بود، تلاش کردند و به‌صورت ناجوانمردانه به رادار سوباشی حمله کردند اما به محض اینکه رادار سوباشی را زدند، نیروهای ما سه رادار دیگر را مستقر کرده و برتری هوایی را کسب کردیم و فضا برای استفاده بالگردها ایجاد شد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق امام رضا(ع) با اشاره به وضعیت دفاعی کنونی نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: یکی از برکات جنگ، باورهایی بود که برای جوانان، صنعت، دانشگاه ‌و جهاد پدافند هوایی رخ داد. اینک در عرصه رادار؛ گیرنده، فرستنده و ‌آنتن ‌می‌سازیم. امروز شاهدیم رادارهای پیشرفته و سامانه‌های موشکی مختلف توسط نیروهای پدافند هوایی ساخته می‌شود. این خودباوری و آمادگی دفاعی در تمام کشور متبلور بوده و در پدافند هوایی نیز رشدهای خوبی رخ داده است؛ بدانید ماهیت جنگ‌ها تغییر کرده و پدافند هوایی باید آماده باشد زیرا ماهیت جنگ‌ها هوایی شده است؛ لذا باید کشور ما به پدافند هوایی بپردازد.

انتهای پیام/‌282/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا ع رادار سوباشی برتری هوایی جنگ تحمیلی تاکتیک ها دفاع مقدس جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، آمریکا به ورود نیروهای روسی به نیجر واکنش نشان داد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه پس از اینکه منابع خبری از ورو نیروهای روسی به پایگاه هوایی در نیامی پایتخت نیجر خبر دادند، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: روسها در مکانی جدا هستنند و نمی توانند به تجهیزات یا نیروهای ما برسند. همواره بر سلامت نیروهایمان و حمایت از آنها تمرکز داریم. با این حال مشکلی بابت حمایت از نیروهای ما وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه تعدادی از نیروهایش را در حالی به یک پایگاه هوایی در کشور آفریقایی نیجر منتقل کرده که هنوز تعداد اندکی از نیروهای آمریکایی در آنجا حضور دارند. بیشتر نیروهای آمریکایی قبلاً از این پایگاه در شهر نیامی، پایتخت نیجر خارج شده بودند.

ورود مستشاران نظامی روسی به این کشور در غرب آفریقا حدود سه هفته پیش و در پی تصمیم نیجر مبنی بر خروج تمام نیروهای آمریکایی صورت گرفت. این فرمان به طور قابل توجهی بر تلاش‌های نظامی ایالات متحده در منطقه موسوم به «منطقه ساحل» تأثیر گذاشت، منطقه‌ای وسیع در پایین بیابان «صحرا» که در آن شاخه‌های مرتبط با القاعده و داعش فعال هستند.

پنتاگون اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از این کشور خارج خواهند شد اما جدول زمانی دقیقی برای آن ارائه نکرده است.

زمانی که نیروهای روسی ماه گذشته میلادی وارد نیجر شدند، مشخص نبود که در کجا اقامت دارند. یک مقام آمریکایی گفت که آنها اکنون در طرف دیگر پایگاه نیامی، معروف به (پایگاه هوایی ۱۰۱) قرار دارند و نزدیک نیروهای آمریکایی نیستند. این پایگاه در کنار فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی است، جایی که سایر نیروهای بین‌المللی - مانند آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها - نیز در آن ساکن هستند.

این مقام به شرط ناشناس ماندن درباره تحرکات این نیروها صحبت کرد. دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد از نیروهای آمریکایی در پایگاه نیامی باقی مانده‌اند. حضور روسیه در این پایگاه در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین واشنگتن و مسکو بر سر حمایت مستمر ایالات متحده از ارتش اوکراین همچنان بالا است.

حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی هنوز در نیجر هستند، اما بخش اعظم آن‌ها به پایگاه هوایی ۲۰۱ در نزدیکی اغادیز در ۹۲۰ کیلومتری پایتخت نقل مکان کردند.

کد خبر 6095680

دیگر خبرها

  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)
  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز