Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از انزلی،مهندس مهدی فرض پور ماچیانی مدیرعامل مؤسسه مخترعین بین المللی که در منطقه آزاد انزلی به ثبت رسیده با بیان اینکه با همکاری چند مهندس و دستیار فنی ایرانی موفق به طراحی و ساخت دستگاه جدایش ماده جامد از مایع ماست شدند اظهار داشت: این محصول که یک دستگاه از گروه لوازم خانگی است در جشنواره اختراعات که به مناسبت روز مخترعین تایلند(IPITEX۲۰۲۰) در شهر بانکوک تایلند برگزار شد موفق به کسب حداکثر آرای مثبت هیأت داوران جشنواره و رتبه نخست و دریافت مدال طلای جشنواره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جشنواره علمی-پژوهشی مزبور تحت حمایت معنوی و علمی IFIA و WIIPA و بسیاری از مراکز علمی دیگر برگزار می شود تصریح کرد که علاوه بر آن اختراع فوق موفق به دریافت جایزه ویژه انجمن های اختراع و مالکیت فکری جهان(WIIPA) در سال ۲۰۲۰ شد؛ جایزه ویژه انجمن های اختراع و مالکیت فکری جهان دارای ارزش و اعتبار جهانی که کمتر اختراعی در طول سال موفق به دریافت و کسب اعتبار این دو جایزه ارزشمند می‌شود.

این مخترع بین‌المللی با بیان اینکه هرچند این اختراع فاقد پیچیدگی بوده اما برای همکارانش تجربه‌ خوبی جهت استمرار همکاری های گروهی تحقیقاتی است، افزود: علاوه بر بنده، سینا رجبی،احمد رحمن زاد ماسوله،محمودرضا گرجی،سالار بصیری،محمود دانشفر،حسن فرض پور ماچیانی و سیمین نقیبی ماسوله در این پروژه همکاری داشتند.

مدیرعامل مؤسسه مخترعین بین المللی منطقه آزاد انزلی ارزندگی این اختراع را درحفظ بهداشت و ارگانیک بودن محصولات غذایی و کمک به اقتصاد خانواده در موضوعی غذایی عنوان کرد و گفت: در فرایند تولید ماست چکیده، معمولاً با سانتریفیوژ ماده جامد را از ماده مایع حاصل می شود و در عین حال در تولیدات صنعتی با افزودن نشاسته و یا روغن پالم فرآوری می گرد.در نتیجه با لوازم خانگی جدید به سادگی و با کمترین زمان می‌توان در هر آشپزخانه ای به تهیه این ماده ارزشمند غذایی دست یافت.

وی با بیان اینکه ماده جامد ماست"ماست چکیده" از ارزش غذایی بالایی برای مصرف برخوردار است افزود: از سوی دیگر ماست چکیده سرشار از ویتامین های گروه ب، و ویتامین‌های دیگری بوده که دارای مصرف بهداشتی و مراقبتی برای استفاده در انواع کرم های طبیعی و ارگانیک است، در عین حال مایع ماست نیز سرشار از پروتئین و کلسیم با اثرات کاهنده طبیعی فشار خون می باشد که در آشپزی های سنتی آب ماست را جوشانده و ماده استحصالی نیز به زبان آذری "قراقوروت" و به لهجه گیلکی "سرج" نامیده می شود.

مدیرعامل مؤسسه مخترعین بین المللی اضافه کرد: به دلایل محدودیت های مهندسی و جهت توسعه تحقیقات و بین المللی نمودن اختراعات در کشور ترکیه با کارخانجات و صنایع لوازم خانگی در استانبول وارد مذاکره و خوشبختانه مورد استقبال و حمایت قرار گرفته است.

گفتنی است مهندس مهدی فرض پور ماچیانی به عنوان یکی از مخترعین پیشکسوت ایرانی،مدیرعامل مؤسسه مخترعین بین المللی که از سال ۸۸ در منطقه آزاد انزلی به ثبت رسیده،تاکنون موفق به ثبت ده ها اختراع(Patent)در مراکز داخلی و جشنواره ها و موسسات بین المللی شده و صاحب عنوان رسمی INV از فدراسیون بین المللی مخترعین IFIA ژنو سوئیس می باشد.

48

کد خبر 1436634

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اهمیت مالکیت معنوی در زیست فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: کودکان و نوجوانان این سرزمین باید با عملکرد مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت در زمینه‌هایی همچون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری آشنا شوند و این امر خود نیازمند آموزشی متناسب و درخور سن این افراد است.

در ادامه حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز گفت: آموزش مالکیت معنوی در دنیا به عنوان یکی از بحث‌های پایه‌ای برای کودکان است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از متولیان مؤثر در حوزه کودک و نوجوان است.

وی افزود: آموزش عمومی و فردی منابع انسانی در حوزه مالکیت فکری، تولید پادکست، انیمیشن، تئاتر، تصویرسازی و انتشار کتب مناسب سن کودکان و نوجوانان در راستای آموزش نسل جدید و آشنایی با مالکیت فکری از موضوعاتی است که با تعامل مشترک با سازمان ثبت باید برای کودکان و نوجوانان عملیاتی شود.

در این نشست که اسلامی سرپرست مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت نیز حضور داشت، مقرر شد در آینده‌ای نزدیک تفاهم نامه مشترکی فی‌مابین مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت اجرایی شدن موارد ذکر شده منعقد شود.

کد خبر 6097407

دیگر خبرها

  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • برنامه‌های کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • دو و میدانی بین المللی دبی؛ طلای امیریان در ۸۰۰متر و برنز اسماعیل نژاد در ۱۰۰ متر