Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه از اعمال 19 محدودیت کرونایی جدید در استان در پی تشدید وضعیت کرونا خبرداد و گفت: از جمله مهمترین این محدودیت ها تعطیلی مدارس است که از فردا(ششم مهر) اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا، هوشنگ بازوند در جلسه امروز (5 مهر) ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان کرمانشاه با اشاره به قرارگیری استان در وضعیت قرمز کرونا، گفت: متاسفانه در برخی شهرها وضعیت قرمز پرخطر را داریم و همینطور ادامه دهیم استان هم به وضعیت قرمز پرخطر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا 19 محدودیت کرونایی از فردا(یکشنبه، ششم مهر) در استان اعمال می شود که تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

بازوند تعطیلی مدارس را از جمله مهمترین این محدودیت ها اعلام و تصریح کرد: تمام مدارس استان از فردا تعطیل و آموزش دانش آموزان از طریق بستر فضای مجازی و شبکه شاد صورت می گیرد.

‌وی تعطیلی تمام آموزشگاه های علمی آزاد، تعطیلی تمام مهدکودک های استان، تعطیلی کلاسهای حضوری دانشگاه ها و سراهای دانشجویی، عدم برگزاری تمامی آزمون های حضوری، کاهش 30 درصدی حضور کارکنان دولت در ادارات، تقلیل ساعت فعالیت پاساژها، بازار روزها، میادین میوه و تره بارو ... را از دیگر محدودیت های کرونایی در استان اعلام کرد.

وی افزود: همچنین اعمال محدودیت در پارک ها، تفرجگاه ها و مراکز گردشگری، اعمال محدودیت یا جلوگیری از هرگونه تجمع در آرامستان ها و مجالس عزاداری، اعمال محدودیت تالارهای پذیرایی و مجالس عروسی، اعمال محدودیت یا جلوگیری از مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان، مراکز خدمات الکترونیک، پلیس +10 و ...، اعمال محدودیت یا تعطیلی تمام مراکز ورزشی، اعمال محدودیت یا تعطیلی فعالیت مراکز فرهنگی و هنری، محدودیت تشکیل جلسات حضوری در تمام ادارات و اعمال محدودیت در برگزاری مراسم مذهبی در مناسبت های خاص در مساجد، تکایا و اماکن متبرکه نیز در استان اعمال خواهد شد.

بازوند تصریح کرد: تعطیلی اقامتگاه ها و تورهای گردشگری، اعمال نظارت قوی بررعایت پروتکل ها(ماسک و رعایت فاصله فیزیکی)در پایانه های مسافربری، ریلی و هوایی، اعمال تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در تاکسیرانی و اتوبوسرانی و تداوم تعطیلی استخرها هم از از دیگر محدودیت های کرونایی در  استان است.

وی در خصوص مدت زمان اعمال محدودیت های کرونایی در استان گفت: فعلا زمانی نمی توان پیش بینی کرد و این محدودیت ها تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که شرایط کمی به حالت قبل برگشته و خطر کرونا کمتر شود، ادامه پیدا خواهد کرد.

بازوند در ادامه با انتقاد از وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه گفت: متاسفانه تعداد بسیاری از افراد جامعه نسبت به رعایت پروتکل ها بی‌خیال شده اند و در برخی مراکز از جمله ادارات، صنوف و اماکن عمومی وضعیت رعایت این پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک اصلا خوب نیست.

وی افزود: استفاده از ماسک در اماکن عمومی در میانگین کشوری 55 درصد و در استان 49 درصد است که جای تاسف دارد و باید نظارت بیشتری بویژه از سوی شهرداری ها بر این موضوع اعمال شود.

بازوند تصریح کرد: همچنین میزان استفاده از ماسک در ادارات کشور 78 درصد و در استان 72 درصد است که معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه باید نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی افزود: متاسفانه صنوف استان هم وضعیت خوبی در بحث استفاده از ماسک ندارند و در حالی که میانگین کشوری در این زمینه 56 درصد است، صنوف استان 54 درصد رعایت کرده و از ماسک استفاده می کنند که اداره کل صمت باید نظارت بیشتری داشته باشد.

بازوند با بیان اینکه واقعا شرایط خوبی در کرونا نداریم و تعداد بستری های کرونا در استان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: مردم باید در پاییز و زمستان پیش رو مراقبت بیشتری داشته و نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی حساسیت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه هر فردی که از ماسک استفاده نکند نباید خدمات بگیرد، گفت: دستگاه های اجرایی، ناوگان حمل ونقل عمومی و سایر بخش ها حق ارائه خدمت به افراد بدون ماسک را ندارند و مردم می توانند این تخلفات را گزارش دهند.

بازوند افزود: از رسانه ها و صدا و سیما هم می‌خواهیم در این مدت در خصوص اقناع سازی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام جدی‌تری داشته باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/0038jD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرمانشاه رعایت پروتکل های بهداشتی اعمال محدودیت رعایت پروتکل ها استفاده از ماسک محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی ساختمان‌های غیرایمن که در زمان بروز هر گونه حادثه می‌تواند به تهدیدی برای جان مردم تبدیل شود، مرحله به مرحله در حال پیگیری است، گفت : در مراحل گذشته عمده تمرکز روی بررسی وضعیت ساختمان‌ها در حوزه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مرتبط با خدمات پزشکی بود.

وی ادامه داد: پس از آن و از حدود دو ماه قبل بررسی ساختمان‌ها در حوزه مدارس و کلاس‌های درس در حال انجام است و مدارس کرمانشاه در حال ارزیابی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه اولویت بعدی برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن را دانشگاه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی مراکز عمومی، مراکز خرید، پاساژها، ساختمان ادارات و... به ترتیب رصد و بررسی خواهند شد و در مرحله نهایی سراغ ساختمان‌های ناایمن شاخص در حوزه شخصی خواهیم رفت.

یگانه تاکید کرد: در گام اول صرفا شناسایی ساختمان‌ها و جمع‌آوری اطلاعات این ساختمان‌ها انجام خواهد شد و این اطلاعات در سامانه کشوری «منتاک» که به همین منظور تعریف شده بارگزاری می‌شود و در گام بعد با توجه به وضعیتی که ساختمان داشته برای رفع نواقص و یا در شرایط بحرانی تخریب ساختمان تصمیم‌گیری خواهد شد و چنانچه ممکن باشد اعتباراتی نیز برای ایمن سازی ساختمان‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچکدام از ساختمان‌های بررسی شده در کرمانشاه وضعیت بغرنجی نداشته که نیازمند تخریب باشد، عنوان کرد: عمده ساختمان‌های ناایمن با رفع برخی از نواقص، ایمن خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه معتقد است، وضعیت کرمانشاه از نظر ناایمن بودن ساختمان‌ها چندان بد نیست.

یگانه از مهمترین مواردی یاد کرد که در ارزیابی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها مد نظر قرار می‌گیرد و مستحکم بودن ساختمان، امکانات و تجهیزات ایمنی، وجود پله‌های فرار و اضطراری و... را از مهمترین این موارد برشمرد.

به گفته یگانه، در مرحله اول شناسایی ساختمان‌های ناایمن در کلانشهر‌ها انجام می‌شود و سپس شهرستان‌ها با توجه به جمعیت، بزرگی سطح شهرستان و ... در اولویت خواهند بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • تعطیلی مدارس شهرستان زرند به علت باران
  • وضعیت تعطیلی مدارس فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران) / این شهرها تعطیل شدند
  • تعطیلی مدارس یزد فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران)
  • مدارس زرند فردا تعطیل است
  • مدارس این شهر فردا تعطیل شد
  • ستاد بحران: مدارس زرند فردا تعطیل است
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود
  • مدارس یحیی آباد آران و بیدگل در اصفهان فردا تعطیل شد
  • مدارس یحیی آباد آران و بیدگل فردا تعطیل شد