Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته «گردشگری و معنویت» همزمان با روز جهانی گردشگری در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو ـ رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و دبیر کنفرانس گردشگری و معنویتـ گفت: از سال‌های گذشته رویکرد معنوی به مطالعات گردشگری در دوره دکترای گردشگری مطرح شد و تحقیقاتی در این زمینه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سال‌ها فعالیت‌های تحقیق و پژوهش در این حوزه ادامه یافت که بازخوردهای خوبی از سوی استادان بین‌المللی گردشگری داشت. از جمله فعالیت‌های انجام‌شده می‌توان به سه دوره کنفرانس بین‌المللی «گردشگری و معنویت»، راه‌اندازی فصلنامه بین‌المللی Tourism and Spirituality، برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور استادان برجسته حوزه و دانشگاه در شهر قم، چاپ کتاب مجموعه مقالات و ... اشاره کرد.

او در ادامه بیان کرد: گردشگری و معنویت نه به عنوان یک نوع، گونه یا ابزار، بلکه رویکرد در مطالعات گردشگری مطرح شده است که می‌تواند به غنای مطالعات علمی این حوزه اضافه کند. معنویت اشاره به ماهیتی انسانی داشته و موضوعی فرارشته‌ای است و تمام مطالعات فلسفه، عرفان، دین، ادبیات و روانشناسی و جامعه‌شناسی را در بر می‌گیرد و قابل بررسی است. از این‌رو می‌توان به یک گستره مفهومی وسیع در این حوزه دست یافت و روند فعالیت‌های صنعت گردشگری را هدایت کرد.

عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری گفت: اگرچه نتایج و آورده‌های اقتصادی از جمله فعالیت‌های مهم گردشگری به شمار می‌رود، اما به معنای تام، هدف نیست. هدف اصلی تحقق فلسفه گردشگری است که بی‌شک در درون مفهوم معنویت قابل دستیابی بوده و در نهایت به نتایج اقتصادی منجر خواهد شد. گردشگری یک صنعت انسان‌محور است و بدون توجه به ماهیت معنوی انسانی نمی‌توان انتظار توسعه و پیشرفت در این صنعت را داشت.

ایمانی خوشخو راه‌اندازی کمیته «گردشگری و معنویت» در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران را اقدام ارزشمندی در راستای کمک به توسعه و پیشرفت صنعت گردشگری ایران دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري کنفرانس گردشگری و معنویت اتاق بازرگاني گردشگری و معنویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در «حسینیه هنر» را دارند، خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده‌اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید»

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید؛ محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه‌یار با عناوین؛ «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند…» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد. اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 751203

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است