Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@17:16:05 GMT

گاز بیش از ۳۵۰ خانوار سیل زده در تالش وصل شد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۲۸۳۹

گاز بیش از ۳۵۰ خانوار سیل زده در تالش وصل شد

گیلان- بر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل در شهرستان تالش که از ساعت۲ بامداد روز یکشنبه ۳۰ شهریورماه آغاز گردید، بعلت تخریب و پارگی لوله های شبکه، گاز ۴۲۸ مشترک در روستاهای تالش و اسالم قطع شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت گاز گیلان ،سیل در روستاهای روستاهای پی سرا جوکندان، کری جوکندان، سراگاه بخش مرکزی و همچنین روستاهای گیجاو و سیاه بیل اسالم سبب ایجاد آسیب  به تاسیسات گاز و قطعی گاز بیش از ۲۶۰ مشترک گردید که این آمار با گسترش سیل به سایر مناطق شهرستان تالش به ۴۲۸ مشترک افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین اکبر مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با بیان این موضوع اظهار داشت: متاسفانه سیل صدمات زیادی را در منطقه تالش ایجاد کرده و به تاسیسات و لوله های گاز  هم در برخی از مناطق آسیب وارد کرده است.

وی ظهار داشت: هم اکنون جریان گاز ۴۳ خانوار قطع می باشد که مسیر دسترسی به آنها توسط سیل از بین رفته و برای وصلی مجدد گاز، نیاز به ایجاد دوباره راه و رفع پارگی شبکه ها می باشد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گیلان شركت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 گفت: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی،‌ توان علمی و فناوری و نوآوری است که صاحبان این توان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

دهقانی گفت: رویداد اینوتکس به یک اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف جهت فناوری منطقه جمع شوند و دستاوردهای یکساله را به اشتراک بگذارند.

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

وی تصریح کرد: این رویداد که هر روز نوآورتر می‌شود به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است.

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز در کشور 10 هزار شرکت دانش‌بنیان داریم و فروش آنها به بیش از 530 همت در سال رسیده است. اما صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.

وی گفت: طبق آمار گمرک، 2.5 میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: سال گذشته 43 هیئت بلندپایه خارجی را میزبانی کردیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمباوه بودیم. 

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم.

دهخانی گفت ما امسال سه حرکت مهم در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون 17 جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است.

دهقانی خاطرنشان کرد ما در کمتر از 4 سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس داشته باشیم نمایشگاه دائمی کاملاً نوآور که معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری آمادگی دارد طبق بند 11 و 13 قانون جهش تولید دانش بنیان از آن حمایت کند. 

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم 6 مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم گفت: مرکز ملی آفرینش های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت 1000 نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتفاعات و روستاهای تکاب در چهل و نهمین روز بهار سفیدپوش شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان
  • انهدام یک شرکت هرمی در تالش
  • آموزش و پرورش زیرساخت کشور را می‌ سازد
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد