Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت توسعه گردشگری با هدف افزایش تولید ناخالص داخلی و رونق اقتصادی گفت: «سفر و گردشگری یکی از بزرگترین حوزه‌های کسب و کار در جهان است که ما نیز باید برنامه‌های خود را به این سمت سوق دهیم.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، حبیب یزدان‌پناه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت هفته گردشگری انجام شد گفت: «راه رهایی وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی و پایدار، گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با اشاره به شعار سازمان جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۰ که با عنوان “گردشگری و توسعه روستایی” نام‌گذاری شده است، تصریح کرد: «خراسان شمالی، ظرفیت‌های منحصر به فرد و بی‌بدیلی در این حوزه دارد که اگر به خوبی معرفی شوند، می‌توانند زمینه جذب بسیاری از گردشگران به روستاهای استان باشد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی افزود: «با فراهم آوردن این زمینه، علاوه بر حفظ و معرفی فرهنگ و زیست‌بوم اقوام مختلف استان که در روستاها زندگی می‌کنند، با فروش محصولات صنایع‌دستی و تولیدات، سبب ایجاد اشتغال خرد و اقتصاد پایدار در روستاها خواهد شد.»

یزدان‌پناه با بیان اینکه در سال جاری با وجود شیوع ویروس کرونا، تأسیسات گردشگری و فعالان این حوزه نتوانستند همچون سال گذشته میزبان گردشگران و مسافران باشند، اظهار کرد: «بالغ‌بر ۴۰۰ میلیارد ریال میزان خسارتی است که تا کنون به صنعت گردشگری خراسان شمالی وارد آمده است.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد گردشگری مقاومتی وابستگی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان