Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@00:04:24 GMT

معمای مرگ مرد جوان ۸ ماه پس از درگیری خونین

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۹۳۳۵

ساعت 24-پسر جوان که در یک درگیری مردی را با چاقو مجروح کرده بود در حالی به اتهام قتل قرار است محاکمه شود که مدعی است مقتول ۸ ماه بعد از درگیری جان باخته و ضربه او کشنده نبوده است.

 رسیدگی به این پرونده از سال ۹۵ با درگیریبین دو نفر آغاز شد. مأموران پس از حضور در بیمارستانی که مرد مجروح در آنجا بستری شده بود و در تحقیقات اولیه متوجه شدند که دو جوان به نام‌های سینا و مهدی ساعاتی پیش باهم درگیر شدند و سینا با یک ضربه چاقو مهدی را مجروح کرده، سپس خودش نیز مهدی را به بیمارستان رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر سینا بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت.

او در توضیح علت حادثه به مأموران گفت: چند وقتی بود که مهدی و برادرم سعید اختلاف داشتند تا اینکه باهم درگیر شدند و من هم وارد درگیری شدم و مهدی را با یک ضربه چاقو مجروح کردم. بدین ترتیب پسر جوان با قرار وثیقه آزاد شد.

اما این پایان ماجرا نبود چراکه ۸ ماه بعد مهدی براثر عفونت شدید در روده جانش را از دست داد و اولیای دم با طرح شکایتی خواستار قصاص سینا شدند. آن‌ها مدعی بودند که ضربه سینا کشنده بوده و موجب مرگ مهدی شده است. با این شکایت سینا بازداشت شد و با رد این اتهام گفت: همان‌طوری که ۸ ماه پیش هم گفتم ما باهم درگیر شدیم، اما ضربه من کشنده نبوده و او را به بیمارستان هم رساندم و مهدی حالش خوب شد و با رضایت خودش از بیمارستان مرخص شد.

با توجه به اظهارات متهم، بازپرس با تحقیقات بیشتر متوجه شد که سینا درست می‌گوید و مهدی پس از بهبودی نسبی با رضایت خودش از بیمارستان ترخیص شده است. اما آن‌طور که پرونده پزشکی این بیمار نشان می‌داد او مداوای خود را پیگیری نکرده و با وجود اینکه به او گفته شده بود باید روند درمانش را طی کند این‌کار را انجام نداده است و همین مسأله باعث شده تا روده بزرگ او عفونت کند و سوراخ ایجاد شده ناشی از عفونت منجر به مرگ او شود.

با این حال برای اینکه مشخص شود نقش ضربه‌ای که به سینا وارد شده در مرگ او چقدر تأثیرگذار بوده پرونده به پزشکی قانونی ارسال شد و کمیسیون ۳، ۵ و ۷ نفره تأیید کردند که علت مرگ عفونت روده بوده و ضربه سینا کشنده نبوده است، اما با اعتراض اولیای دم پرونده به کمیسیون ۹ نفره رفت و این کمیسیون اعلام کرد هرچند علت مرگ عفونت روده بزرگ ناشی از سوراخ شدن روده بوده و این عفونت وارد خون شده، اما علت سوراخ شدگی روده ضربه‌ای بوده که متهم به مقتول وارد کرده است.

نظر این کمیسیون ورق را به نفع اولیای دم بازگرداند و متهم بار دیگر در خصوص قتل عمدی مورد بازجویی قرار گرفت، اما باز هم ادعاهای قبلی‌اش را تکرار کرد و اتهام قتل را نپذیرفت و گفت: اگر مهدی از بیمارستان خودش را ترخیص نمی‌کرد و داروهایش را می‌خورد حالا زنده بود و من مقصر مرگ او نیستم. ضمن اینکه کمیسیون ۹ نفره هم اعلام کرده ۲۰ درصد علت مرگ تقصیر من نیست، بنابراین من قاتل نیستم.

اما با توجه به درخواست قصاص از سوی مادر مقتول و با توجه به اینکه مقتول یک فرزند صغیر هم داشت و از طرف وی نیز برای متهم درخواست قصاص شده بود پرونده با صدور کیفرخواست علیه متهم برای محاکمه به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

منبع: روزنامه ایران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند

ایتنا - دانشمندان معمای چگونگی شکل‌گیری یک حفره بزرگ در یخ دریای قطب جنوب را که برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ کشف شد حل کردند.
برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ سوراخ نادری در آب بدون یخ، به نام پلی‌نیا polynya، کشف شد اما پس از مدتی تا سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ ناپدید یا بسته شد. در سال ۲۰۱۷ باز شدن دوباره این سوراخ دانشمندان را مجبور کرد برای کشف حقیقت در مورد رمز و راز تشکیل این دهانه جستجو کنند.

به گزارش دیلی میل بریتانیا، محققان دانشگاه ساوتهمپتون دریافتند که علت آن در واقع ترکیبی از جریان‌های آب اقیانوس، بادها و افزایش سطح نمک در آب است که منجر به ذوب شدن یخ‌های دریا می‌شود.

دانشمندان این کشف را در دهه ۱۹۷۰ به نام کوه زیر آب در دریای ودل نامگذاری کردند.

پلی‌نیاها معمولاً در یخ‌های دریایی که در نواحی ساحلی قطب جنوب یافت می‌شوند، هر ساله تشکیل می‌شوند، اما برای آن‌ها غیرعادی است که صدها مایل دورتر در اقیانوس باز، جایی که دریا در عمق هزاران فوتی است، تشکیل شوند.

آدیتیا نارایانان، محقق فوق دکتری در دانشگاه ساوتهمپتون و محقق اصلی این مطالعه گفت: «پلی‌نیا مائودریس در دهه ۱۹۷۰ زمانی که ماهواره‌های سنجش از دور که می‌توانستند یخ دریا را بر فراز اقیانوس جنوبی ببینند برای اولین بار به فضا پرتاب شدند، کشف شد.

در طول زمستان‌های متوالی از سال ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۶ ادامه یافت، و اقیانوس‌شناسان در آن زمان تصور می‌کردند که این یک رویداد سالانه خواهد بود، اما از دهه ۱۹۷۰، این اتفاق فقط به صورت پراکنده و برای دوره‌های کوتاه مدت رخ داده است.

آدیتیا افزود: «۲۰۱۷ اولین باری بود که از دهه ۱۹۷۰ چنین پلی‌نیای بزرگ و با عمر طولانی را در دریای ودل دیدیم.»

محققان با استفاده از نقشه‌های یخ دریا، داده‌های حیوانات دریایی برچسب‌گذاری‌شده و یک مدل اقیانوسی تولیدشده توسط کامپیوتر، چگونگی شکل‌گیری پلی‌نیا را تا این اندازه دور از ساحل کشف کردند.

نتایج نشان داد که جریان در حال حرکت در اطراف کوه Maud Rise در زیر آب در دریای Weddell، گرداب‌های متلاطم ایجاد می‌کند، یک جریان معکوس، که نمک را به سطح دریا منتقل می‌کند، فرآیندی به نام انتقال Ekman رخ می‌دهد آب با زاویه ۹۰ درجه نسبت به باد باعث می‌شود نمک با حرارت روی سطح مخلوط شود و یخ را ذوب کند.

آلبرتو ناورا گاراپاتو، نویسنده و استاد دانشگاه ساوتهمپتون، می‌گوید: «انتقال اکمن عنصر کلیدی گم شده‌ای بود که برای افزایش تعادل نمک و حفظ اختلاط نمک و گرما به سمت آب‌های سطحی ضروری بود.»

محققان حدس می‌زنند که طوفان‌های قطبی که از منطقه عبور می‌کنند می‌توانند باعث افزایش حمل و نقل اکمن شده و نمک بیشتری را به سطح زمین بیاورند، اما آن‌ها توضیح دادند که تحقیقاتشان قادر به تأیید این نظریه نیست.

اکنون محققان هشدار می‌دهند که polynya می‌تواند تأثیر منفی بر اقیانوس‌ها داشته باشد و به افزایش ۰.۳ اینچی سطح آب دریاها از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ کمک کند.

دیگر خبرها

  • دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند
  • شوهرم را کشتم که خودم را نجات دهم | ضربه مرگبار کارد به قلب مرد جوان
  • آتش‌بازی طارمی: من هنوز زنده‌ام
  • دستبند پلیس بر دستان قاتلان جوان ۲۳ ساله‌ حاجی آبادی
  • قتل جوان ۲۳ ساله با چاقو در نزاع و درگیری/ عاملان قتل دستگیر شدند
  • جنایت در خیابان بی‌سیم/ پسر جوان با ضربه چاقو قربانی شد
  • پیام مهدی طارمی: من هنوز زنده‌ام!
  • خودنمایی طارمی قبل از انتقال به اینتر؛ من هنوز زنده ام
  • آتش‌بازی طارمی: من هنوز زنده‌ام!
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد