Web Analytics Made Easy - Statcounter

صلاح نصراللهی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در قرن حاضر گردشگری به عنوان صنعتی بسیار قدرتمند شناخته شده و سرمایه گذاری‌های کلانی توسط دولت‌ها در این زمینه صورت گرفته که این امر بدلیل تاثیر فوق العاده گردشگری بر اقتصاد، فرهنگ و حتی سیاست است.

وی به شعار جهانی امسال (جهانگردی و توسعه روستایی)  اشاره کرد و افزود: سیاست کلی به سمت و سوی توسعه صنعت گردشگری در جوامع روستایی و با هدف معرفی فرهنگ و آداب و رسوم بکر روستایی به جوامع گسترده و صنعتی و نیز حمایت از اقتصاد روستایی سوق داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصراللهی یادآور شد: در کردستان و به تبع شهرستان سقز نیز اقدامات بنیادی خوبی برای توسعه و گسترش گردشگری روستایی انجام گرفته که از آن جمله می‌توان به شناسایی و معرفی روستاهای هدف گردشگری، برگزاری کلاس‌های آموزشی بوم‌گردی و نیز اعطای تسهیلات کم بهره و ارایه مشاوره رایگان به سرمایه‌گذاران این بخش اشاره کرد.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سقز اضافه کرد: ارایه آموزش‌های لازم و ترغیب روستاییان به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری بخصوص طرح بوم‌گردی، تاثیر بسزایی در توسعه روستاها و رونق اقتصادی آنها دارد.

وی بناهای تاریخی و گردشگری سقز را شامل مسجد دومناره، مسجد شیخ مظهر، حمام حاجی صالح، عمارت کمانگر، مساجد تاریخی روستاهای ترجان، تمبربیگ و سرا، عمارت و حمام تاریخی روستای قلندر و نیز جاذبه‌های طبیعی فراوان همچون رودخانه‌های خروشان و کوهستان‌های بکر و دست نخورده و منطقه حفاظت شده عبدالرزاق برشمرد.
  
نصراللهی به روستاهای هدف گردشگری شهرستان سقز از جمله روستاهای زیویه، قلندر، مولان آباد، بسطام، پارسانیان، ترجان، سرا و سرچشمه اشاره کرد و گفت: برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و معرفی جاذبه‌ها و ارایه خدمات به گردشگران ورودی در این شهرستان سقز تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه شهرستان سقز ظرفیت مناسبی برای گردشگران و صنعت گردشگری دارد و باید زیرساخت‌های آن را فراهم کنیم، افزود: با توجه به نو پا بودن طرح اقامتگاه‌های بوم‌گردی، در حال حاضر هیچ واحد بوم‌گردی فعالی در شهرستان نداریم.

نصراللهی با بیان اینکه در شهر سقز پنج هتل و چهار مهمانپذیر فعال وجود دارد، تاکید کرد: گردشگران زیادی بدلیل وجود طبیعت بکر از این منطقه دیدن می‌کنند و این می‌تواند با فعال کردن اقامتگاه های بوم‌گردی، توسعه گردشگری را به همراه بیاورد.

وی یادآور شد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون حدود ۳۵۰ هزار نفر در اماکن اقامتی، مهمانسرای ادارات و اقامتگاه‌های موقت شهرستان سقز اسکان یافته‌اند.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان توسعه روستایی میراث فرهنگی سقز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان توسعه روستایی میراث فرهنگی سقز کردستان توسعه روستایی میراث فرهنگی سقز اخبار کنکور شهرستان سقز بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد

به گزارش خبرنگار مهر، جمال صالح زاده بعد از ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در سفر رئیس جمهوری به شادگان ۶۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که این مبلغ می‌تواند رونق خاصی به حوزه گردشگری شهرستان داشته باشد.

وی به ریل گذاری شهرستان شادگان در سال جدید در اولین جلسه شورای اداری اشاره کرد و ادامه داد: از مجموعه شورای اداری این شهرستان انتظار می‌رود با تعیین اولویت‌های پیگیری ادارات شهرستان به صورت تیمی و در یک راستا باشد که این موضوع با سرعت عمل بیشتری به نتیجه برسد.

صالح زاده بیان کرد: یکی از موضوعات مهم شهرستان ۲۵ درصد معافیت سود بازرگانی برای بندر شادگان در مراحل پایانی قرار گرفته که می‌طلبد این مصوبه در سطح وزارت اقتصاد و امور دارایی پیگیری شود.

فرماندار شادگان با اشاره به اینکه پروژه‌های مختلفی در سال گذشته در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، عمران شهری و روستایی و… به بهره برداری رسیده بود،

وی گفت: از مهمترین پروژه‌های به جا مانده در شادگان تصفیه خانه آب دارخوین که سالیان سال راکد بود که با دستور آیت الله رئیسی افتتاح شد.

کد خبر 6089183

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • نهضت ملی مسکن، تحولی در حوزه روستایی ایجاد خواهد کرد