Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به طرح تامین کالا‌های اساسی گفت: با قانونی شدن این مصوبه مجلس قطعا سفره محرومین و نیازمندان ترمیم شده و با رانت و حیف ومیل بیت‌المال مبارزه خواهد شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه ۸ مهر) در موافقت با طرح تامین کالای اساسی اظهار داشت:نمایندگان مجلس حداقل ۱۲ ساعت در هفته در صحن مجلس بوده و حتی در جلسات کمیسیون‌ها، کمیته‌ها و جلسات مختلف در وزارتخانه‌ها و سایر نشست‌ها برخلاف مصوبات ستاد کرونا حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:‌طرح یک فوریت تامین کالای اساسی قطعا یکی از یادگار‌های مجلس یازدهم خواهد بود.

نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: گزارش تفریغ بودجه چند سال گذشته را تهیه کردم در حالی که در این گزارش درباره عملکرد ارز ۴۲۰۰ تومانی اعداد و ارقامی عنوان شده که اگر طرح تامین کالا‌های اساسی مصوب شود با این کار توانسته‌ایم با رانت و حیف و میل بیت‌المال مبارزه عملی کرده و سفره نیازمندان را ترمیم کنیم.

آزادیخواه گفت: در سال ۹۷ ارز تامین شده برای واردات ۳۱ میلیارد دلار عنوان شده که برای ۵ میلیارد دلار آن هیچ کالایی وارد نشده است.

وی گفت: باید با رانت مبارزه کرد و اویی که قصد تخریب انقلابیون مجلس یازدهم را دارد و توئیت می‌زند نباید برای رانت لال بماند.

نماینده مردم ملایر در مجلس تصریح کرد: ارز تامین شده برای واردات کالا‌های اساسی ۲۳ میلیارد دلار است متاسفانه برای سه میلیارد دلار آن هیچ کالایی وارد نشده است.

آزادیخواه گفت:‌تن‌ها ابهامی که برخی مخالفان به طرح تامین کالای اساسی گرفته‌اند به فقدان شبکه توزیع کالا بازمی‌گردد در حالی که ما در جنگ تجربه این توزیع را داشتیم.

وی گفت:‌دستگاه‌های دولتی موظف شدن هر دو ماه یک بار گزارشی از طرح تامین کالای اساسی به کمیسیون‌های اجتماعی، عمرانی اقتصادی و برنامه بدهند و حتما محرومین و نیازمندان و بازنشستگان از اجرای این طرح بهره‌مند خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی طرح تامین کالاهای اساسی نماینده مردم ملایر در مجلس تامین کالای اساسی طرح تامین کالا کالا های اساسی میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟