Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان نامدار،رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به افزایش بیماران بدحال کرونایی بستری در بخش مراقبت‌های ویژه گفت: متاسفانه ۸۶ بیمار در بخش آی سی یو بستری بوده و شش بیمار دیگر نیز در انتظار خالی شدن تخت‌های این بخش هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیمان نامدار در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ در ارتباط با جامعه هدف واکسن آنفلوانزا در مرحله اول اظهار کرد: اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا گروه‌های پرخطر شامل کارکنان مراکز بیمارستانی، زنان باردار و مبتلایان به بیماری‌های خاص و زندانیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۰ هزار دوز واکسن آنفولانزا روز یکشنبه به دست ما رسید و از همان لحظه نیز تزریق واکسن به گروه‌های هدف آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: با توجه به اینکه تمام کسانی که این واکسن را در مرحله اول دریافت می کنند در سامانه سیب معاونت بهداشتی دانشگاه ثبت هستند؛ لذا همکاران ما با آنها تماس گرفته و برای تزریق واکسن به مراکز بهداشتی استان راهنمایی می‌شوند.

وی عنوان کرد: مجموعا ۲۰ هزار دوز واکسن آنفلوانزا به استان قزوین تخصیص پیدا کرده که همه این‌ها با کد ملی و شماره‌ای که در سامانه سیب ثبت بوده، تجویز و تزریق می‌شود.

نامدار بیان کرد: واکسن آنفلوانزا برای مرحله بعدی توزیع که شاید مطالبات بیشتری از مردم باشد توسط سازمان غذا و دارو در حال خرید است و به زودی در کل کشور در داروخانه‌های بخش خصوصی توزیع خواهد شد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

افزایش آمار بستری بیماران کرونا در قزوین

این مقام مسئول عنوان کرد: برای تزریق واکسن آنفلوانزا در مرحله اول که شامل خانم‌های باردار و بیماران خاص هستند قطعاً با آنها تماس گرفته خواهد شد و تزریق واکسن طی چهار الی پنج روز آینده انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آمار مبتلایان کرونا در استان اضافه کرد: متاسفانه از ششم فروردین تاکنون آمار بستری‌ها در استان تا این اندازه زیاد نبوده؛ چراکه هم اکنون ۳۲۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

وی عنوان کرد: متاسفانه ۸۶ بیمار با علائم حاد تنفسی در بخش آی سی یو بستری بوده و شش بیمار دیگر نیز در انتظار خالی شدن تخت‌های این بخش هستند.

نامدار با اشاره به فوت چهار بیمار در اثر ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان تصریح کرد: طی شبانه‌روز گذشته همچنین ۷۰ بیمار جدید با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری شدند.

وی در پایان بیان کرد: خوشبختانه با هماهنگی انجام شده، بخش‌های بیمارستان‌های خصوصی نیز در اختیار خدمات دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت و می‌توانند در آینده به بیماران حاد تنفسی خدمات ارائه بدهند و بدین شکل مقداری از بار زیاد مشکلات ما که اکنون با کمبود تخت بیمارستانی سر و کار داریم حل کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی واکسن آنفلوانزا تزریق واکسن استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم

باران برزه کار در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: مجموع بیماران تالاسمی استان با استعلام از مراکز درمانی ۴۶ نفر است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران تالاسمی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمارهای تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید.

برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد ،۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم.

برزه کار با اشاره به آمارهای بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شده است.

مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد.

وی از هدفگذاری های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک های حمایتی را خواهیم داشت.

کد خبر 6087476

دیگر خبرها

  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران