Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرکل هماهنگی‌های علمی و آموزشی بین‌المللی دانشگاه علمی و کاربردی گفت: پتانسیل های لازم برای پذیرش دانشجوی عراقی در مراکز علمی کاربردی ایلام وجود دارد که امیدواریم با ارئه طرح‌ها شاهد تحقق این مهم باشیم.

دکتر «محمودرضا دلاور» در نشست با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و مدیران مراکز علمی کاربردی ایلام، اظهار کرد: در اسناد بالادستی و  در برنامه توسعه مصوب شده که 30 درصد از دانشجویان کشور مهارتی باشند اما در حال حاضر 13 تا 15 درصد دانشجویان ما در دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فاصله زیادی با اهداف برنامه داریم ، تصریح کرد: علاوه بر این حوزه بین‌الملل ، پذیرش 70 هزار دانشجوی خارجی نیز در برنامه مشخص شده است که در حالی که قبل از کرونا آمار موجود به حدود 40 هزار نفر رسیده بود.

مدیرکل هماهنگی‌های علمی و آموزشی بین‌المللی دانشگاه علمی و کاربردی کشور  تصریح کرد: دانشجو سرمایه اصلی خود یعنی عمرش را در دانشگاه می‌گذراند بنابراین باید با بالاترین کیفیت آموزش و مهارت ببیند ، ادامه داد: شهریه‌ی کم دانشگاه جامع نسبت به دانشگاه‌های دیگر و نسبت تعداد دانشجو به استاد نسبت 6 به 7 را داریم که بهترین نسبت به کل کشور است.

دلاور  تصریح کرد: سطح بندی دانشگاه‌های علمی کاربردی در دستور کار قرار گرفته است و مراکزی که در سطح بالایی قرار بگیرند در برنامه‌های بین‌المللی مورد اولویت قرار می‌گیرند.

وی گفت: با توجه به اینکه دانشجویان خارجی به دلیل اینکه دانشجویان شهریه‌پرداز هستند توقع بیشتری از سطح امکانات علمی و رفاهی دارند، باید از نظر امکانات و تسهیلات در سطح مناسبی باشیم تا  هر دانشجویی که جذب می‌شود مُبلّغ ارزشمندی برای دانشگاه و کشور محسوب شود؛ لذا باید با احتیاط بیشتری در این  زمینه گام برداریم.

مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی کاربردی کشور افزود: پیگیری یک سری تفاهم‌نامه‌ها با دانشگاه‌های کشورهای مختلف و رایزنی و مذاکرات پیرامون این  امر صورت گرفت  که می‌توان به برگزاری جلساتی با دفتر منطقه‌ای اکو، جلساتی با سفرای عضو اکو، جلساتی با اتاق بازرگانی آلمان، سازمان تبادلات علمی آلمان، سازمان تبادلات دانشجویی جهان و ...که طبق مذاکرات صورت گرفته مقرر شد دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدتی را با دانشگاه‌های مختلف داشته باشیم که در این راستا بتوانیم ضمن معرفی دانشگاه پذیرش دانشجو نیز داشته باشیم

دلاور تاکید کرد: بهترین معرف دانشگاه فارغ‌التحصیلان آن هستند، بنابراین باید با ماموریت گرایی زمینه پرورش دانشجویان خلاق را فراهم کرد.

وی با مقایسه وضعیت آموزش عالی در آلمان گفت: در این کشور ارتباط تنگاتنگی در تمام وجود بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است با یکی از دانشگاه‌های آلمان برای برگزاری دو دوره کارشناسی گردشگری و هتل‌داری و مهندسی صنایع قرارداد منعقد  شده است.

مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی کاربردی کشور از انعقاد قرارداد با دانشگاه فنی کلن به عنوان بزرگترین دانشگاه علمی کاربردی آلمان ، خبر داد و گفت: قرار است دوره های کوتاه مدت با همکاری این دانشگاه انجام شود.

دلاور  از اعزام چندین دانشجو برای گذراندن دوره مهارتی به آلمان خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم مدرسانی را به این دوره‌ها اعزام کنیم.

وی با بیان اینکه  با تلاش‌های زیاد 3 مرکز کوشای تهران در زمینه آسانسور، قند کرج در زمینه صنایع غذایی  و سیتی سنتر اصفهان در زمینه هنر و در آینده مرکز کیش هم بین‌المللی خواهد شد، تاکید کرد: پتانسیل های لازم برای پذیرش دانشجوی عراقی در مراکز علمی کاربردی ایلام  وجود دارد که امیدواریم با ارئه طرح‌ها شاهد تحقق این مهم باشیم.

در این نشست مدیران مراکز علمی کاربردی استان ایلام دغدغه‌های خود را بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام بین المللی دانشگاه علمی علمی کاربردی ایلام مراکز علمی کاربردی پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه صنعتی اراک در این نشست با بیان اینکه این همایش با ۶۰۰ دستاورد علمی، تخصصی و صنعتی در سطح کشور و بین الملل از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت در این دانشگاه برگزارخواهد شد، گفت: برنامه ریزی‌ها برای برگزاری همایش از مهر ماه سال گذشته انجام شده و ۶۱۰ مقاله از ۵۰ دانشگاه برتر کشور برای شرکت در این همایش ارسال شد که ۴۶۰ مقاله علمی انتخاب شد.
گودرزی با بیان اینکه برگزاری این همایش معرفی جلوه‌ای از علم و صنعت استان به کشور است، افزود: در همایش پنج کارگاه تخصصی و چهار سخنران با نشست‌های کاملا علمی و تخصصی و نمایشگاهی از دستاورد‌های به روز در سطح استان و ملی به نمایش خواهیم گذاشت.
او گفت: مشارکت علمی، جهش تولید و توسعه صنایع مردم نهاد شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران است.
استاندار مرکزی هم در این نشست گفت: با بر گزاری سی و دومین همایش بین‌المللی مکانیک در تراز نام صنعتی استان، رویداد شاخصی را در تاریخ نظام علمی استان رقم بزنیم.
مخلص الائمه افزود: بدنه مربوط با موضوع صنعت، دانشجویان صنعتی و دیگر دانشجویان در جریان این رویداد باشند و در برگزاری همایش از صنایع و انجمن‌هایی از جمله قطعه سازان، نفت و گاز، آب سنگین و ایزوگام دلیجان کمک بگیریم.
او همچنین گفت: برای حضور مردم در محل همایش تمهیدات لازم اندیشیده شود.
در پایان این نشست از شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد