Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرطاهری روز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری رشتخوار افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۱۴ بند را به بنیاد علوی تکلیف کردند که در قالب آن توانمندسازی محرومان و تحقق الگوی جامع آبادانی و پیشرفت مناطق محروم هم قرار دارد.

وی با بیان این که بنیاد مستضعفان و علوی در ۳۰ نقطه از کشور برای رفع محرومیت و فقرزدایی ورود پیدا کرده اند ادامه داد: در رشتخوار خراسان رضوی نیز با کمک دستگاه‌های اجرایی، همه با هم برای محرومیت‌زدایی این شهرستان تلاش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده بنیاد علوی در شرق کشور، تقویت جوامع محلی و جلب مشارکت بیشتر مردم برای رفع محرومیت را از رویکردهای اصلی بنیاد علوی ذکر کرد و گفت: تحقق و اجرای کامل این طرح‌ها که بین سه تا پنج سال زمان نیاز دارد مستلزم طراحی و برنامه‌ریزی اصولی برای رفع  مشکلات و ایجاد تحول و پیشرفت در منطقه است.

میرطاهری افزود: تاکنون کارهای بزرگی در کشور انجام‌ شده است و کارهای بر زمین مانده نیز بسیار زیاد است که با اعتبارات دولتی می‌توان به ‌صورت گره‌گشا اقداماتی را انجام داد و مبنا و رویکرد بنیاد علوی هم تعامل با دولت است تا با توانمندسازی، آموزش و تسهیل‌گری، محرومیت زدایی کنیم و در کنار این اقدامات، پروژه‌های عمرانی هم در دستور کار است و منابعی به این امر اختصاص می‌یابد.

فرماندار رشتخوار هم در این جلسه با بیان این که بنیاد علوی باید نسبت به تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام از جمله راه ارتباطی سرآسیاب جنگل به رشتخوار اهتمام بیشتری داشته باشد افزود: تعریض مسیر ارتباطی بخش جنگل به رشتخوار به طول ۱۲۵ کیلومتر، نیازمند ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار است.

خالقداد عرب افزود: بنیاد علوی امسال با کمک دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهرستان رشتخوار، ۲۱ میلیارد ریال در قالب کارت هدیه بین محرومان این شهرستان توزیع می‌کند.
وی با تاکید بر این که دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و مسوولان باید برای خدمت به محرومان، ایجاد اشتغالزایی و عمران و آبادانی مناطق محروم اهتمام بیشتری داشته باشند ادامه داد: شهرستان رشتخوار در بخش‌های مختلف از جمله دامداری، کشاورزی و صنعت ظرفیت شکوفایی دارد که با همت بنیاد علوی و مستضعفان این مهم محقق خواهد شد.

 رشتخوار خراسان رضوی به عنوان یکی‌ از محرومترین مناطق این استان شناخته شده است و در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای در قالب انتخاب این شهرستان به ‌عنوان منطقه هدف آبادانی و پیشرفت با بنیاد مستضعفان منعقد شد که در قالب این تفاهنامه، زمینه توسعه و آبادانی بیش‌ از پیش این منطقه فراهم می‌شود.

مجموعه بنیاد علوی زیر مجموعه بنیاد مستضعفان کشور است و در راستای این تفاهمنامه، مقرر شد بنیاد علوی به مدت سه سال در مناطق محروم بخش جنگل از توابع رشتخوار، به مردم محروم این منطقه خدمت‌رسانی کند.

شهرستان رشتخوار با دو بخش مرکزی و جنگل، چهار دهستان، دو شهر و ۶۰ روستا، ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد و در فاصله ۲۰۶ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی توسعه روستایی بنیاد علوی رشتخوار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی توسعه روستایی بنیاد علوی رشتخوار تربت حیدریه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی توسعه روستایی بنیاد علوی رشتخوار اخبار کنکور بنیاد مستضعفان بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۷۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد

 

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: روز چهارشنبه با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است

محمد علی امیر فخریان افزود: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوشهای غیرمخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تامین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

امیر فخریان ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

او گفت: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه های صنایع غذایی بوده است.

توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان

امیر فخریان افزود: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری، برگزاری نمایشگاه های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های کراچی پاکستان بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پاکستان یکی از کشورهای تامین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیتهای تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

او ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکتهای ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

پاکستان بیش از ۷۹۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و هند، چین، افغانستان و ایران جزو همسایه های آن به شمار می روند، این کشور دارای خط ساحلی هزار و ۴۶ کیلومتری در امتداد دریای عرب با سه بندر "کراچی، بن قاسم و گوادر بلوچستان" است و تمامی بنادر آن دارای اهمیت راهبردی هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • درحال ساختن بودن۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد در حال ساخت است
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد