Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان گفت: اغلب خانواده‌های کم‌درآمد و قشر ضعیف جامعه نسبت به خرید و استفاده از گوشت درجه دو و درجه سه اقدام می‌کنند.

عبدالرضا آقاجانی کردآبادی در گفتگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به نقش تبعات بحران اقتصادی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور بر واحدهای صنفی اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان، اظهار کرد: اغلب مردم در هنگام خرید گوشت قرمز و دیگر اقلام پروتئینی از واحدهای صنفی، توانایی مالی خود را با کیفیت جنس مورد نیازشان تطبیق داده و سپس خرید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همین امر باعث شده تقاضای عمومی برای خرید گوشت درجه دوم و درجه سوم در بازار فروشندگان گوشت قرمز اصفهان افزایش پیدا کند و از این رو شاهد عرضه برخی از اقلام پروتئینی بی کیفیت و غیربهداشتی در بازار هستیم که خوشبختانه اداره دامپزشکی و بهداشت برخورد مناسبی با این دسته از عرضه کنندگان گوشت قرمز داشته‌اند.

نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان تصریح کرد: در برخی از مغازه‌ها، تابلوی هر کیلوگرم گوشت گوساله، ۶۰ هزار تومان به چشم می‌خورد، در حالی که با توجه به قیمت عرضه هر کیلوگرم از گوشت گوساله به قصاب‌ها، قیمت این قلم پروتئینی از سبد خانوار در بازار نمی‌تواند به کمتر از ۸۵ هزار تومان برسد.

آقاجانی کردآبادی اضافه کرد: در برخی از واحدهای صنفی نیز نرخ هر کیلوگرم از گوشت درجه یک بره، ۸۹ هزار تومان قیمت گذاری شده در حالی که نه گوشت هر کیلوگرم ۸۹ هزارتومانی بره و نه گوشت هر کیلوگرم ۶۰ هزارتومانی گوساله درجه یک نیست و برای فروش با این قیمت از گوشت‌های درجه دوم و سوم استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: در حقیقت واحدهای صنفی مذکور، ارزان‌فروشی نکرده‌اند زیرا قیمت گوشت درجه دو دام سنگین و دام سبک در همین بازه ارزشی قرار دارد و اغلب خانواده‌های کم‌درآمد و قشر ضعیف جامعه نسبت به خرید و استفاده از گوشت درجه دو و درجه سه اقدام می‌کنند.

نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین عواملی که موجب ثبات نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز در روند فعالیت واحدهای صنفی شده، کاهش قدرت خرید مردم بوده است، خاطرنشان کرد: بی‌شک اگر قدرت خرید مردم برای تأمین اقلام پروتئینی سبد خانوارشان کاهش نمی‌یافت، قیمت گوشت نیز افزایش را تجربه می‌کرد و در این وضعیت ثبات قرار نمی‌گرفت.

آقاجانی کردآبادی افزود: خرید اقلامی همچون استخوان و دنبه دام سبک و سنگین در بازار نسبت به ماه‌های گذشته تغییر چندانی نداشته و تقاضا برای خرید آن در بازار همچون گذشته است.

کد خبر 443702

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوشت قرمز گوشت گوشت گوسفند گوشت وارداتی گوشت گرم گوشت منجمد فرآورده های گوشتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فروشندگان گوشت قرمز اصفهان واحدهای صنفی گوشت درجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان