Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@11:37:14 GMT

اقتصاد کرمانشاه توسعه مناسبی ندارد

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۱۵۵۲

اقتصاد کرمانشاه توسعه مناسبی ندارد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ ابراهیم اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه شعار این دانشگاه را اخلاق‌محوری و پیشرو بودن در تحقق جامعه دانش‌بنیان دانست و با تاکید بر اینکه تعمیق هرچه بیشتر اقتصاد دانش‌بنیان در استان کرمانشاه رویکرد مورد توجه دانشگاه رازی است، گفت : وظیفه ذاتی دانشگاه توسعه یک جامعه دانش بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از رسانه‌ها خواست که این مطالبه را از همه مسئولان و افراد اثرگذار در بخش‌های اقتصادی داشته باشند و آن‌ها را در مراجعه بیشتر و رغبت بیشتر به کار با دانشگاه دعوت نمایند ما نیز امیدواریم در ادای تکلیف خود در کنار آن‌ها بتوانیم به وظایف خودمان عمل نماییم.

اعلمی‌آل‌آقا با بیان اینکه فاصله زیادی بین عنایت زبانی به علم باوری با عنایت عملی به آن وجود دارد، گفت: اعتقاد به علم باوری باید به یک فرهنگ تبدیل شود و در رفتار و کردار مسوولین با دانشگاه خود را نشان دهد.

رئیس دانشگاه رازی ادامه داد: امروز علم باوری در حوزه پزشکی بیشتر از روز‌های اول شیوع کرونا در ذهن مردم و مسئولان هویدا شده است در دیگر عرصه‌ها هم باید علم‌باوری به وجود بیاید، اگر امروز دانشگاه‌ها و مشاوره با اصحاب علم و اندیشه کانون مراجعه تصمیم‌سازان گردد می‌توانیم ادعای علم باوری در جامعه را پذیرا باشیم.

اعلمی‌آل‌آقا افزود: گاهی شاهد رویکرد‌هایی هستیم که با علم باوری در تضاد است؛ حاکمیت نگاه عشیره‌ای و قومیتی در بعضی از عزل و نصب‌ها مصداق بی‌توجهی به «علم‌باوری» و «العلم سلطان» است. رسانه‌ها باید این مطالبه را از مسوولان داشته باشند که تصمیمات آن‌ها چقدر مبتنی بر مشاوره با اندیشمندان و صاحبان فکر و علم بوده است.

او گفت: در فضای فعلی هنوز علم باوری به حد کافی به وجود نیامده است، علم باوری آن روزی به وجود می‌آید که هر مسئول کشوری به استان کرمانشاه آمد بر خود فرض بداند که نشستی با دانشگاهیان داشته باشد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان اخلاق مداری اساتید دانشگاه علم باوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور