Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، داریوش اسماعیلی اظهار داشت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن شمش تولید می‌کنیم و در ۶ ماه گذشته میزان تولید شمش ۱۰ درصد افزایش داشته است، اما نوردکاران و ورق کاران و مصرف کنندگان مشکل دارند.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت افزود: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، تولیدکنندگان شمش باید ۶۰ درصد تولید خود را در بورس کالا عرضه کنند و بر این اساس، انجمن تولیدکنندگان فولاد از وزارت صمت اختیار سه ماه خواست و قول داد این عرضه را انجام دهد و وزارت صمت اجازه داد، اما این عرضه محقق نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقتی شمش فولاد صادر می‌شود و دلار آن باز می‌گردد باید به نرخ نیمایی تبدیل شود، گفت: روز سه شنبه قیمت شمش معامله شده در بورس کالا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم و یک تن شمش ۵۰۰ دلار با ارز نیمایی بود در حالی که قیمت فوب ۴۰۳ دلار است و هزینه حمل و نقل از در کارخانه تا بورس نیز ۲۵ دلار است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مهم نیست که تک تک تولیدکنندگان شمش، ۶۰ درصد تولید خود را در داخل توزیع کنند بلکه باید انجمن تولیدکنندگان فولاد ۶۰ درصد تولید را به هر شکلی که صلاح می‌داند در بورس کالا توزیع کند.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت همچنین از کاهش قیمت شمش و میلگرد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: اگر تولیدکنندگان شمش‌های فولادی، کف عرضه را رعایت نکنند محدودیت صادراتی خواهند داشت.

وی گفت: پیشنهادهای جدیدی را به ستاد تنظیم بازار خواهیم داد که مبنای قیمت پایه شمش حدود ۷۵ درصد درب کارخانه است و سقف معاملات را حداکثر با ۹۵ درصد این عدد خواهیم بست.

اسماعیلی افزود: مبنای محاسبه ارز نیمایی میانگین سه ماهه گذشته است.

وی تصریح کرد: به جز معاملات باطل شده در بورس کالا، تولید کنندگان شمش از تعهد ۶۰ درصدی خود دو میلیون تن عقب هستند.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت افزود: بیش از چهار میلیون تن میلگرد تولید شده، اما شمش مورد نیاز آن در بورس کالا عرضه نشده است و تولید کنندگان شمش با عرضه کم در بورس کالا، قیمت را حتی بیشتر از قیمت جهانی افزایش داده اند تا بتوانند خارج از بورس با قیمت بالا شمش را به نوردکاران بفروشند.

اسماعیلی گفت: بورس کالا خود قیمت پایه را تعریف می‌کند، چرا قیمت شمش ۹۵ درصد فوب خلیج فارس باید تعیین شود.

وی افزود: ارزبری کارخانه‌های فولاد به ازای هر تن تولید شمش؛ حداکثر ۵۰ دلار است.

اسماعیلی گفت: اینکه کشورهای وارد کننده فولاد برای محصولات نهایی تعرفه گذاشته اند و شمش را بدون تعرفه وارد می‌کنند به این دلیل است که شمش محصول خام محسوب می‌شود.

وی افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس، کارخانه‌های تولید میلگرد ایجاد کرده اند و ماده خام شمش را از ما می‌گیرند که بر این اساس، به مرور بازارهای جهانی میلگرد را از دست خواهیم داد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه همه ارز حاصل از صادرات محصولات در سبدی در قالب ایمیدرو به همه تولیدکنندگان توزیع می‌شود، گفت: از این جهت، کارخانه ذوب آهن اصفهان برای تأمین ارز خود مشکلی ندارد.

اسماعیلی افزود: میزان عرضه شمش یک میلیون و ۹۱۱ هزار و ۶۴۰ تن در بورس کالا بوده که حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن معامله شده است.

وی گفت: یک میلیون و ۱۳۱ هزار و ۴۳۸ تن میلگرد نیز از ابتدای سال در بورس کالا عرضه شده است.

کد خبر 5036937

منبع: مهر

کلیدواژه: داریوش اسماعیلی وزارت صنعت معدن و تجارت شمش فولاد میلگرد فولاد قیمت دلار بازار سهام تولید نفت قیمت نفت ویروس کرونا بانک مرکزی ایران شاخص کل بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا وزارت جهاد کشاورزی صادرات نفت قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی دلار بورس کالا قیمت شمش ۶۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار

قیمت بیت کوین در روز پنجشنبه برای مدت کوتاهی با یک کاهش ۴ درصدی به ۶۲۸۰۰ دلار رسید و حالا حدود ۶۳۷۰۰ دلار معامله می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از کوین‌دسک، ارزش بیت کوین در روز گذشته تا کمتر از 63 هزار دلار پایین آمد. اطلاعات اقتصادی آمریکا مبنی بر افزایش تورم و رشد آهسته تولید ناخالص داخلی در این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی ارزهای مجازی را تحت فشار قرار داده است.
گزارش اولیه دولت آمریکا در مورد اقتصاد این کشور در سه ماهه اول نشان می‌دهد رشد تولید ناخالص داخلی تنها 1.6 درصد بوده است، یعنی کمتر از 2.5 درصدی که تحلیلگران انتظار داشتند و بسیار پایین‌تر از 3.4 درصد رشد در سه ماهه پایانی 2023. 

شبکه بیت کوین چهارمین هاوینگ را تکمیل کردسقوط قیمت بیت کوین تا زیر 60 هزار دلار

ادامه تورم بالا در آمریکا سرمایه‌گذاران را در مورد به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره نگران کرده است که می‌تواند بر سرمایه‌های مخاطره آمیز در تمام بازارها تاثیر بگذارد.
شاخص‌های بزرگ سهام آمریکا از جمله s&p 500 و نزدک روز خود را با 2 درصد افت آغاز کردند. سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه داری آمریکا هم تا 4.73 درصد افزایش یافته که بالاترین رقم از ماه نوامبر است.
قیمت بیت کوین در روز پنجشنبه برای مدت کوتاهی با یک کاهش 4 درصدی به 62800 دلار رسید و بعد تا 63700 بالا آمد. ارزش اتر هم  4 درصد کاهش یافته و حدود 3100 دلار معامله می‌شود.
اطلاعات اقتصادی آمریکا فدرال رزرو را مستاصل کرده است و سرمایه‌گذاران حالا مطمئن نیستند که نرخ بهره در 2024 کاهش یابد. این اتفاق بازارهای مالی را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.
انتهای پیام/50

دیگر خبرها

  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا