Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

طی دو ماه گذشته بازار سرمایه با اُفت شاخص کل رو به رو است. سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور مدیریت بازار و جلوگیری از کاهش اُفت بیشتر شاخص، مصوباتی را از جمله حذف معاملات الگوریتمی و ممنوعیت خرید و فروش سهام در یک روز کاری تصویب کرد.

هنوز تاثیر مصوبات اخیر سازمان بورس و اوراق بهادار بر بازار سرمایه مشخص نیست و باید منتظر ماند و در طولانی مدت تاثیر این مصوبات را رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار سرمایه تا دو ماه آینده به روند مثبت باز می‌گردد

علی عباسی کارشناس بازار سرمایه در خصوص ممنوع شدن معاملات الگوریتمی و خرید و فروش یک سهام در یک روز کاری اظهار کرد:این روز‌ها سهامداران در بازار سرمایه با هیجان خرید و فروش مواجه هستند به گونه‌ای که یک سهامدار در طول روز می‌بیند که سهام شرکتی درحال مثبت شدن است و اقدام به خرید آن میٌ‌کند، اما در دقایق پایانی معاملات سهامی که خریده است منفی می شود در نتیجه برای ضرر کمتر آن را می فروشد که این کار به بدنه بازار آسیب می‌شود.

وی افزود:اُفت بازار مقطعی است و تقریبا تا دو ماه آینده  بازار به روند مثبت باز می‌گردد و سازمان بورس مصوبات اخیر را لغو می کند اما نکته حائز اهمیت این است که این تصمیمات باید زودتر گرفته می‌شد.

معاملات الگوریتمی و خرید و فروش یک سهام در یک روز کاری به نفع بازار سرمایه است

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در خصوص ممنوع شدن معاملات الگوریتمی و خرید و فروش یک سهام در یک روز کاری بیان کرد:در حال حاضر در بازار سرمایه با عدم تعادل مواجه هستیم که علت آن هیجانات بیش از حد سهامداران است.

وی گفت:به منظور کم کردن هیجانات سهام داران، مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار جلساتی برگزار و تصمیم گرفتند  معاملات الگوریتمی و خرید و فروش یک سهام در یک روز کاری ممنوع شود،قطعا این تصمیم ها در بلند مدت به نفع بازار سرمایه خواهد بود.در نتیجه سهام داران نباید دیدگاهشان نسبت به این مصوبات کوتاه مدت باشد.

تغییرات به نفع بازار سرمایه نیست

فرزین آقا بزرگی کارشناس بازار سرمایه در خصوص بروز رسانی شاخص EPS در بورس گفت: بروز رسانی شاخص EPS از نظر آیین نامه و مقررات موجود به صلاح بازار سرمایه نیست.

وی بیان کرد:بازار در حال بازگشت به روال اصلی خود است و هرگونه تغییرات روی آن اثر منفی می گذارد به همین دلیل مسئولان باید اجازه دهند بازار سرمایه به حالت عادی خود بازگردد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد:در حال حاضر شاهد شکل گیری تغییرات ظاهری و نمادین در بازار هستیم که این تغییرات نه تنها سبب مثبت شدن بازار نمی‌شود بلکه روند اصلاحات را طولانی‌تر می‌کند.

آقا بزرگی تصریح کرد: با تغییر و اصلاح قیمتی و نزدیک شدن ارزش ذاتی به ارزش روز سهام که در حال حاضر در بازار سرمایه رخ دادن است، می‌توان گفت که قطعا تا دوماه آینده بازار به حالت اولیه خود باز خواهد گشت و بازهم شاهد رشد شاخص کل و شاخص هم وزن خواهیم بود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس بازار سرمایه کارشناس بازار سرمایه سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه) بازار سهام، با ۵ هزار و ۱۸۶ واحد کاهش معادل ۲۳ صدم درصد به دو میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۱ واحد رسید.

به گزارش مشرق، شاخص هم وزن نیز با ۱۹۲ واحد افزایش معادل ۳ صدم درصد در محدوده ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد قرار گرفت.

نمادهای فملی، فارس، فولاد، شبندر، کگل، تاصیکو و وبملت از نمادهای تاثیر گذار منفی بر شاخص کل بورس بودند. اما نمادهای وامید، سدشت، کویر، غبشهر، ثفارس، وکغدیر و وبانک با تاثیر مثبت از کاهش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.

نمادهای شستا، ذوب، غبهشر، فملی، فولاد، خودرو، و توس و خساپا هم از نمادهای پرتراکنش بر بازار سهام بودند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۷ واحد افزایش به عدد ۲۵ هزار و ۲۰۱ واحد رسید.

نمادهای مادیرا، وهور، سپیدار، بپاس، آریان، فصبا و بساما از نمادهای با تاثیر منفی و نمادهای آریا، توسن، غصینو، کزغال، ثپردیس و حسینا از نمادهای با تاثیر مثبت بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۲۴۱ نماد مثبت برابر ۵۶۵ نماد منفی بود. ۵۳ صف خرید مقابل ۵۲ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به منفی ۸۴ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۷ میلیارد و ۱۲۰ میلیون سهام را به ارزش ۲ هزار و ۹۵۶ میلیارد تومان دست به دست کردند.

ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۳۴ میلیارد دلار بود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بورس امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳