Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت قوچان گفت: اگر بتوان ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان را با کمک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بودجه سنواتی وزارت بهداشت مصوب کرد، می‌توان شاهد ساخت یک بیمارستان جدید با پیشنهاد ۳۲۰ تختخوابی بود.

به گزارش قدس آنلاین، مدیر شبکه بهداشت و درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت قوچان با اشاره به اصول وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر سطح‌بندی تخت‌های بیمارستانی برای هر شهرستان، اظهار کرد: این تعلق تخت بر اساس برنامه‌های توسعه ۵ ساله و شاخص‌های جمعیتی و رشد آن قابل‌ تغییر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
داوود خوش‌شکن با تأکید بر اینکه بر اساس برنامه ۵ ساله ششم توسعه این شهرستان براساس سطح‌بندی وزارت بهداشت می‌تواند تا پایان ۱۴۰۱، نزدیک به ۴۰۰ تخت بیمارستانی داشته باشد، بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۹۲ تخت در بیمارستان‌های قوچان وجود دارد که می‌توانیم نزدیک به ۲۰۰ تخت دیگر داشته باشیم. وی با یادآوری اینکه در گذشته مجوزی برای ایجاد بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی به جایگزینی بیمارستان شهدا برای این شهرستان اخذ شده است، تصریح کرد: قطعاً قوچان نیاز به یک بیمارستان جدید دارد چون ظرفیت بیمارستان موسی بن جعفر(ع) کفایت درمان را نداشته و بیمارستان شهدا نیز فرسوده و مستهلک است، بنابراین ساخت یک بیمارستان جدید برای این شهرستان یک امر بدیهی تلقی می‌شود. مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان با اشاره به اینکه ۱۲۸ یا ۲۰۰ تختخوابی بودن ساخت بیمارستان جدید به رایزنی و جذب اعتبار بستگی دارد که نماینده قوچان در مجلس شورای اسلامی پیگیر این مسئله بوده و دستوراتی نیز اخذ شده است، گفت: فعلاً ساخت بیمارستان جدید به دلیل کمبود اعتبار در برنامه دولت نیست. خوش‌شکن ادامه داد: اگر بتوان ساخت بیمارستان جدید در قوچان را با کمک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بودجه سنواتی مصوب کرد می‌توان شاهد ساخت یک بیمارستان جدید با پیشنهاد ۳۲۰ تختخوابی در سطح شهرستان بود تا علاوه بر پوشش قوچان به شهرهای کوچک دیگر نیز خدمات‌دهی بدهد. وی تأکید کرد: بر اساس تحقیقات و بررسی‌های انجام شده و اقدامات کارشناسی، در این مسیر سه برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف ‌شده که بلندمدت آن ساخت بیمارستان و میان‌مدت ساخت یک فضای درمانی ۵ هزار متری در بیمارستان شهدا است. مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان با بیان اینکه برای نظام سلامت این شهرستان در حوزه درمان یک برنامه کارشناسی و مبتنی بر اصول علمی و نگاه به مسائل مالی کشور تهیه‌ شده است، تصریح کرد: برای برنامه کوتاه‌مدت نیز حدود ۵ هزار و ۲۰۰ متر ساختمان به فضاهای درمانی این شهرستان با کمک خیرین باید افزوده شود. منبع: فارس انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان قوچان اعتبارات مدیر شبکه بهداشت و درمان ساخت بیمارستان جدید یک بیمارستان جدید ساخت یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد رضا طحانی شامگاه پنجشنبه در اولین جشنواره تجلیل از خیرین حوزه بهداشت و درمان و چهارمین مجمع سلامت شهرستان خوروبیابانک اظهار کرد: خیران، پیشگامان اصلی در رفع نیازهای بهداشت و درمان و ارتقای سرانه‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان محسوب می‌شوند.

فرماندار شهرستان خوروبیابانک با قدردانی از خیران سلامت، ادامه داد: بدون تردید نیک اندیشی و خدمات صادقانه خیران در رفع نیازهای بهداشت و درمان شهرستان علاوه بر رضای الهی و تأثیرات فراوان، موجب اعتلای معنوی و ارتقای روح همبستگی و سرمایه اجتماعی خواهد شد.

در ادامه امیر حسین محبی نیز گفت: بسیاری از طرح‌های حوزه سلامت شهرستان با مشارکت خوب دولت و کمک خیران پیشرفت فیزیکی قابل توجهی دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خوروبیابانک افزود: استفاده از ظرفیت مجمع خیرین سلامت و سازمان‌های مردم نهاد در حوزه سلامت بسیار مهم است و این مجموعه‌ها ظرفیت بالقوه‌ای برای شهرستان هستند.

کد خبر 6088884

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان