Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،  کشاورزان خراسان جنوبی طی ماه های اخیر  از کمبود کود و گرانی آن گلایه داشته اند و می گویند: در حال حاضر کمبود کود و افزایش قیمت آن از یک طرف و از طرف دیگر کاهش قیمت محصولات کشاورزی استان، امان کشاورزان و باغداران را بریده و به مشکل اساسی تبدیل شده است.

افزایش قیمت کود به بیش از ۴ برابر و گلایه از عدم نظارت در حالی است که کشاورزان استان اذعان دارند: توان خرید کود را ندارند و  با این بی‌برنامگی و عدم‌حمایت از کشاورز دیگر نباید امیدی به تولید محصولات کشاورزی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مشکلی در تامین کود مورد نیاز کشاورزان نداریم

 سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان جنوبی ظهر چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: به کشاورزان خراسان‌جنوبی این اطمینان را می‌دهم که در زمینه تأمین کود مورد نیاز آنان هیچ مشکلی در استان وجود ندارد.

 محمدمهدی سعیدی بیان‌کرد: تاکنون از هیچ شهرستان خراسان‌جنوبی گزارشی مبنی بر کمبود کود گزارش نشده است ولی در صورت ارائه گزارش در این زمینه  طی  سه روز آن را رفع می‌کنیم.

سعیدی در زمینه هجوم برای خرید کود اوره گفت: برخی از کشاورزان تصور می‌کنند این نوع کود در آینده گران خواهد شد در حالی که کود اوره به واسطه تولید آن در داخل گران نخواهد شد.

وی در زمینه گران شدن کود فسفاته و پتاسه نیز ادامه‌داد: در مورد این نوع کود نیز به اندازه نیاز در استان موجود داریم ولی برخی کشاورزان  با این نگاه که ممکن است ارزان شود از خرید آن اجتناب می‌کنند در حالی که بر اساس پیش بینی‌ها این دو نوع کود ارزان نمی‌شود.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان‌جنوبی در زمینه تأثیر گران شدن کود بر افزایش قیمت محصولات کشاورزی بیان‌کرد: ۷۵ درصد نیاز کود کشاورزان خراسان‌جنوبی کود اوره است که در داخل تأمین می‌شود و در ماه‌های اخیر گران نشده است.

گرانی کود وارداتی تأثیر چندانی بر قیمت محصولات کشاورزی نمی‌گذارد

سعیدی اظهارکرد: در زمینه کود فسفاته و پتاسه که ۲۵ درصد نیاز کشاورزان خراسان‌جنوبی را تشکیل می‌دهد ۱۰ درصد آن تولید داخل و تنها ۱۵ درصد تولید خارج از کشور و وارداتی است و از این جهت گران شدن این ۱۵ درصد کود وارداتی تأثیر چندانی بر قیمت محصولات کشاورزی نخواهد داشت.

وی گفت: البته دولت تلاش دارد با راهکارهایی چون خرید تضمینی گندم و سایر روش‌ها از تأثیر همین میزان افزایش قیمت کود وارداتی بر قیمت محصولات کشاورزی جلوگیری کند.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان‌جنوبی یادآور شد: همواره میزان سهمیه تخصیصی کود به خراسان جنوبی بیش از میزان مصرف کشاورزان بوده است.

سعیدی گفت: ولی در سال جاری به خاطر گران شدن کود مانند بسیاری از  کالاها و خدمات دیگر، کشاورزان به واسطه ترس از گرانی بیشتر به خرید بیش از نیاز تمایل پیدا کرده‌اند در حالی که به اندازه نیاز آنان برای هر محصول کود موجود است.

کد خبر 5036863

منبع: مهر

کلیدواژه: کود شیمیایی بیرجند جهاد کشاورزی خراسان جنوبی چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر دفاع مقدس شیوع کرونا گرگان کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی شهرکرد خطبه های نماز جمعه زلزله کشاورزان خراسان جنوبی قیمت محصولات کشاورزی افزایش قیمت گران شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه قلو‌های رادکانی منتظر حمایت مسئولان+ فیلم

تولد دو، سه، چهار یا پنج نوزاد شبیه هم که همزمان ساکت می‌شوند، گریه می‌کنند، شیر می‌خواهند برای آدم‌های خارج از خانواده، جذاب و نمکی است، اما زن و مردی جوان که یکباره صاحب خانواده‌ای بزرگ شده‌اند، بیشتر دست تنهایی‌های چندقلوداری را می‌بینند.

آقای جعفری پدر این سه قلو‌ها می‌گوید: صاحب سه فرزند شدم جای شکر دارد، اما اگر حمایت نباشد تامین مخارج شان بسیار سخت است، قول های حمایتی فرزندآوری انجام شده اما کامل نبوده است.

وی می‌گوید: لطف خداوند شامل ما شده ولی مخارج سنگین است و خواستار عنایت مسئولان هستم.

مددخانی کارشناس حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: با پیگیری های انجام شده پدر سه قلوها به مجموعه بهزیستی معرفی شد تا در یک شرکت تولیدی در تاکستان مشغول به کار شود و تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • فیلم/ هواشناسی؛ بارندگی در کرمان شدید است؛ مردم خراسان جنوبی منتظر بارش‌های سیل‌آسا باشند
  • سه قلو‌های رادکانی منتظر حمایت مسئولان+ فیلم
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان