Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فلاح روز چهارشنبه در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران رسانه‌های استان از پروژه های شهرستان میبد، افزود: به طور پیوسته شرکت‌ها نیاز خود را به نیروهای فنی، مکانیک و تاسیسات اعلام می‌کنند و به دلیل کمبود نیروی کار گارگری برخی از شرکت‌ها جذب نیرو را از شهرهای دیگر انجام می دهند.

وی از فعالیت ۴۰ کارخانه در شهرک صنعتی میبد خبرداد و یادآور شد: صنعتی بودن شهر ، مشکلات مانند آلایندگی را به همراه دارد که تدابیری اندیشیده شده تا آلایندگی هوا و مصرف آب در واحدهای صنعتی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار میبد با تاکید بر توسعه صنایع با آلایندگی کم تصریح کرد: میبد در بخش‌های صنعت با تولید حدود ۳۵ درصد کاشی کشور و زمینه مناسب گردشگری با توجه به داشتن آثار تاریخی متعدد و وجود صنایع دستی مانند سفال و زیلو و ... در بخش دانشگاه و حوزه علم و دانش ظرفیت‌های زیادی دارد .

وی مشکلات مرتبط به ازدواج و مسکن جوانان را را از مسائل شهرستان میبد عنوان کرد و اظهار کرد: سن ازدواج به خاطر مشکلات اقتصادی و برخی توقع‌ها بالا رفته و باید با برنامه‌ریزی زمینه ازدواج جوانان و پیدا کردن راه چاره با ارائه تسهیلات بهتر و مناسب تر فراهم شود.

فرماندار میبد در ادامه با تبیین فعالیت شورای تعاون اجتماعی و برنامه‌های تدارک دیده شده برای حمایت از آسیب دیدگان کرونا با ارائه بسته‌های معیشتی، کاهش فقر در سطح شهرستان را از رویکردهای کلان عنوان کرد.

خبرنگاران در این بازدید در جریان روند اجرای پروژه‌های بیمارستان، ساختمان جدید موسسه محبت به عنوان مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و سالن ورزشی مصلی میبد قرار گرفتند.

پروژه ساخت سالن ورزشی چند منظوره مصلی آیت الله اعرافی

معاون اداره ورزش و جوانان میبد گفت: برای ساخت و ساز پروژه سالن چند منظوره ورزشی مصلی آیت الله اعرافی که از سال ۹۲ آغاز شده تا به حال سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده و در سال ۹۹ در شورای اداری ورزش و جوانان ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ادامه ساخت و ساز آن تصویب شده‌است.

علی ابراهیمی زیربنای این سالن ورزشی در حال ساخت را یک هزار و ۸۰۰ متر مربع اعلام کرد.

پروژه های توسعه بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد نیز در این بازدید گفت: چهار پروژه در حال اجرا در این مرکز درمانی ساخت وجود دارد که بزرگترین آن فاز یک توسعه بیمارستان است که نزدیک به ۱۱ سال پیش ساخت و ساز آن شروع شده‌است.

ذبیح الله برجسته افزود: این پروژه با ۶ هزار متر مربع زیربنا ، ۹۶ تختخواب دارد و شامل بخش های عفونی ، داخلی ، آنکولوژی و کلاس های آموزشی است که در ساخت آن ۴۰ درصد خیران و ۶۰ درصد نیز از طریق اعتبارات دولتی ، وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی یزد تامین شده است.

وی هزینه کرد فاز یک توسعه بیمارستان تا به حال را ۱۵ میلیارد تومان عنوان کرد که هشت میلیارد آن را دولت متقبل شده‌است.

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد با قدردانی از حمایت های امام جمعه، فرماندار و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات گفت: تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان از ۱۴ تخت به ۳۰ تخت در سه فاز نیز به صورت کاملا دولتی با اعتبارات وزارتخانه در حال انجام است.

برجسته اظهار کرد: تکمیل پروژه اورژانس ۵ میلیارد تومان اعتبارات نیاز دارد که سه میلیارد تومان آن تا به حال تامین شده و بقیه آن نیز از طریق خیرین در حال تامین است.

این مسوول با اشاره به ساخت ساختمان پزشکان شامل هشت واحد ۲ خوابه برای پزشکان و متخصصانی که به شهرستان برای ویزیت و درمان مراجعه دارند، گفت: برای احداث این بنا یک میلیارد تومان تا به حال از سوی وزارتخانه پرداخت شده و هزینه ادامه ساخت آن نیز از طرف فرمانداری شهرستان و خیرین در حدود یک و نیم تا ۲ میلیارد تومان تامین می‌شود.

وی در خصوص فاز ۲ توسعه درمانگاه تخصصی میبد نیز گفت: این بخش کاملا خیری است که با ساخت آن بخش‌های چشم پزشکی ، درمانگاه دیابت ، طب کار و مجموعه دندانپزشکی شهرستان را برای ارائه خدمات درمانی بهتر به شهروندان توسعه می یابد.

برجسته با اشاره به ساخت بخش فیزیوتراپی و آندوسکوپی در کنار اورژانس و توسعه داروخانه سرپایی در ضلع شمالی بیمارستان زمان افتتاح این پروژه‌ها را دهه فجر امسال اعلام کرد.

وی کمک خیرانی مانند خانواده سیدعلی میرمحمدی، خانواده دکتر آخوندی، خانواده نقیبی محمودآبادی، خانواده مرحوم زارع و حاجی علی اکبر دهقانی و دکتر آسایش اردکانی را در اجرای طرح های بهداشت و درمان شهرستان میبد موثر دانست و از این خانواده ها قدردانی کرد.

رییس بیمارستان میبد نیز گفت: در کنار توسعه سخت افزاری و نرم افزاری بیمارستان ، افزایش تعداد پرسنل و پزشکان متخصص و فوق تخصص شهرستان نیز مورد توجه قرار گرفته‌است.

محمدهادی فرحزادی تصریح کرد: با وجود بیشترین میزان بستری بیماران کرونا استان به نسبت جمعیت در میبد، کمترین میزان مرگ و میر کرونا در بیمارستان میبد اتفاق افتاده که مبین خدمات تشخیصی و درمانی مناسب و راه‌اندازی نقاهتگاه مجهز و با کیفیت است.

بیمارستان میبد هم اکنون ۲۱۹ تختخواب دارد.

پروژه ساختمان جدید مرکز نگهداری بیماران روانی و معلولان ذهنی

مدیر موسسه خیریه محبت نیز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این ساختمان حدود ۳ هزار و ۷۰۰ متر زیربنا دارد و تا به حال بدون کمک دولتی، بیش از هشت میلیارد تومان از سوی خیرین برای ساخت و ساز آن هزینه شده‌است.

نادعلی نامجو افزود: این ساختمان شامل بخش‌های اداری ، درمانی و بخش‌های نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و دارای اتاق‌های ایزوله است.

وی ادامه داد : در مرکز محبت  ۴۰ نفر پرسنل برای خدمات‌دهی به ۱۳۰ بیمار از شهرهای مختلف کشور اشتغال دارند و با انتقال به ساختمان جدید نیاز تامین ۱۰ نفر پرسنل پرستار برای این مرکز ایجاد می کند.

نامجو پیشرفت فیزیکی ساختمان جدید این مرکز را ۹۵ درصد اعلام کرد.

مرکز شهرستان ۱۰۵ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها کرونا میبد یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا میبد یزد کرونا میبد یزد اخبار کنکور میلیارد تومان ساختمان جدید ساخت و ساز تا به حال پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)

پرنده هواتزین که به عنوان پرنده خزنده، مرغ بدبو، پرنده اسکنک و یا قرقاول کانجه هم شناخته می شود گونه ای از پرندگان استوایی است که در جنگل های ساحلی، باتلاق ها و صحرا های آمازون و حوضه های اورینوکو یافت می شود.

حال شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این پرندگان حوضه آمازون یک برگ خوار هستند که بوی کود گاوی تازه و یا یونجه خوشبو می دهند چرا که رژیم غذایی غیرمعمول دارند. این پرندگان 65 سانتی‌ متر قد و گردنی دراز و سری کوچک دارند.

به گزارش هپی پت، در میان پرندگان و حیوانات آمازون قدیمی‌ ترین گونهٔ پرنده‌ ای هستند که هنوز هم بر روی کره زمین زندگی می‌ کنند. جالب است که بدانید این پرندگان از اقوام دایناسور های پرنده هستند که در زمان دایناسور ها منقرض شده اند.

این موضوع را هم باید افزود که آن ها به ویژه در روز های اولیه زندگی خود نمی توانند به خوبی پرواز کنند. جوجه های آن ها نیز تا 60 الی 70 روز پس از تولد قادر به پرواز نیستند که این مدت زمان طولانی است و آن ها را در برابر شکارچیان آسیب پذیر می کند.

غذای اصلی هواتزین چیست؟

این پرندگان یکی از تنها پرندگان عمدتاً گیاه خوار در جهان هستند که به ندرت طعمه حشرات را می گیرند و بیشتر وقت خود را صرف چیدن و خوردن برگ های آبدار از گیاهان کنار دریاچه می کنند. این پرندگان قبل از قورت دادن برگ ها را می جوند.

نکته جالب در مورد این پرندگان، این است که دستگاه گوارشی آن ها همانند گاو ها است. هم چنین آن ها همانند گاو ها از باکتری ها برای کمک به هضم مواد گیاهی مصرفی خود استفاده می کنند.

زیستگاه این پرنده کجاست؟

این پرندگان که به اندازه مرغ هستند در باتلاق های آمریکای جنوبی عمدتاً در حوضه رودخانه های آمازون و اورینوکو زندگی می کنند. بهتر است که بدانید این پرندگان دارای دو چنگال بزرگ در هر طرف بال خود هستند که این ویژگی ها باعث شده است تا برخی از دانشمندان این گونه را با فسیل آرکئوپتریکس دوران دایناسور ها مرتبط کنند.

هواتزین چگونه از خود محافظت می کند؟

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این پرندگان یک پنجه بزرگ در انتهای بال های خود دارند که از آن برای محافظت از خود استفاده می کنند.

طول عمر این پرندگان چقدر است؟

این پرندگان در طبیعت به طور میانگین حدود 14 الی 15 سال عمر می کنند. البته این موضوع را هم باید افزود که اگر در اسارت باشند و یا توسط انسان ها نگهداری شوند، می توانند تا 29 الی 30 سال هم زنده بمانند.

آیا هواتزین در حال انقراض هستند؟

این پرندگان در حال انقراض نیستند و از آن ها محافظت می شود. حال این موضوع را هم باید افزود که Hoatzin تنها گونه زنده از خانواده (Opisthocomidae) و تنها پرنده در راسته (Opisthocomiformes) است. این بدان معنی است که این پرندگان هیچ خویشاوند نزدیکی ندارند که منقرض نشده باشد. هم چنین سابقه فسیلی این خانواده نشان می دهد که آن ها به طور گسترده در سراسر جهان توزیع شده اند.

سوالات متداول هواتزین چیست؟

مرغ بدبو یا همان هواتزین (Hoatzin) پرنده‌ ای کاکل‌ دار بومی آمریکایی جنوبی است.

هواتزین در کجا زندگی می کنند؟

این پرندگان در باتلاق های آمریکای جنوبی، عمدتاً در حوضه رودخانه های اورینوکو و آمازون زندگی می کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵