Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش جام نیوز به نقل از العالم، دولت ژاپن قصد دارد از آغاز ماه اکتبر (فردا ۱۰مهر) محدودیت های ورود اتباع همه کشورها و مناطق جهان به ژاپن را تسهیل کند تا دانشجویان و تجار خارجی بتوانند به راحتی وارد این کشور شوند.

تارنمای ان اچ کی ژاپن با اشاره به اینکه دولت این کشور خوستار حمایت از دانشجویان خارجی در ژاپن شده است، نوشت: شیوع و همه گیری ویروس کرونا بر زندگی تمام افراد دنیا تاثیر داشته است در این میان دانشجویان به ویژه دانشجویان خارجی بیش از دیگر اقشار در وضعیت آشفته ای قرار گرفته اند؛ در همین راستا وزیر آموزش ژاپن با پیشنهاد برگزاری کلاس های فوق برنامه خواستار حمایت دانشگاه ها از دانشجویان خارجی این کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع کرونا باعث آشفتگی صدها هزار دانشجو به ویژه دانشجویان خارجی در ژاپن شده است؛ کلاس ها و سخنرانی ها به صورت آنلاین برگزار می شود و مشاغل پاره وقتی که کمکی برای تامین زندگی دانشجویان بود از بین رفته است و درآمد بسیاری از آنان کاهش یافته است.
این ویروس کشنده که طبق گزارشات منشاء آن شهر ووهان چین بود و به سرعت در تمام جهان منتشر شد، باعث شده است تا حدود ۲۰ درصد از این دانشجویان ترک تحصیل کنند که این آمار برای دانشجویان خارجی بیشتر است.
طبق نظرسنجی سال ۲۰۱۹ بر روی ۷ هزار دانشجوی خارجی که توسط سازمان خدمات دانشجویی ژاپن انجام شده است، ۷۵.۸ درصد از پاسخ دهندگان شغل نیمه وقت داشتند و از این تعداد، ۴۱.۸ درصد در رستوران ها مشغول به کار بودند.
اواسط بهار سال جاری، دانشجویان ژاپنی از حدود ۱۰۰ دانشگاه در سراسر این کشور کمپین های جمع آوری امضا را آغاز کردند که بر اساس آن خواستار کاهش شهریه و سایر هزینه ها از مدارس و دانشگاه های خود شدند.
اخیر «هاگیودا کو ایچی» وزیر آموزش ژاپن نیز از دانشگاه ها خواست تا به دانشجویان خارجی فرصت شرکت در کلاس های فوق برنامه به منظور جبران فرصت های از دست رفته به علت همه گیری جهانی ویروس کرونا، داده شود.
دولت ژاپن تصمیم دارد از اوایل اکتبر (اواسط مهر) محدودیت های ورود برای اتباع تمام کشورها به کشور را تسهیل کند و در واقع دانشجویان و تجار خارجی نیز مشمول این کاهش محدودیت ها خواهند بود.
همه گیری جهانی ویروس کرونا باعث شده است که شرکت دانشجویان خارجی در کلاس های درس دانشگاهای ژاپن با تاخیر مواجه شود.
هاگیودا روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که از دانشگاه ها خواهد خواست تا به دانشجویان خارجی دروس تکمیلی و حمایت های دیگر ارائه دهند؛ گرچه چنین اقداماتی ممکن است بار مضاعفی بر دوش دانشگاه ها وارد کند.
وی افزود که وزارت آموزش ژاپن از تلاش های خردمندانه ای همچون برگزاری کلاس های آنلاین، از طریق پوشش هزینه های برقراری ارتباط حمایت می کند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا دانشجویان ژاپن دانشجویان خارجی دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

یک مسئول حماس با اشاره به اینکه اغلب افکار عمومی آمریکایی‌ها امروز به حقیقت رژیم جنایتکار صهیونیستی پی برده‌اند تاکید کرد دولت بایدن با بازداشت دانشجویانِ معترض به جنایت‌های اسرائیل، حقوق فردی و آزادی بیان را نقض می‌کند و به زودی باید پاسخگو باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکایی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین همچنان ادامه دارد و دولت آمریکا شمار زیادی از این معترضان را طی روزهای گذشته بازداشت کرده است، «عزت الرشق» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین در واکنش به این موضوع اعلام کرد که دولت آمریکا به ریاست جو بایدن حقوق فردی و حق آزادی بیان را نقض می‌کند و دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ‌را به دلیل مخالفت آنها با جنگ نسل کشی رژیم نازی و جنایتکار صهیونیستی علیه ملت فلسطین بازداشت می‌کند؛ بدون اینکه کوچکترین احساس شرمساری در قبال ارزش و اعتبار دانشجویان و اساتید دانشگاه داشته باشد.

وی گفت که دولت بایدن به عنوان شریک جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین نمی‌خواهد بپذیرد که اکنون با افکار عمومی آمریکایی‌ها که حقیقت رژیم نازی و اشغالگر را دریافته‌اند مواجه است و امروز افکار عمومی آمریکا در سمت درست تاریخ قرار گرفته است.

این رهبر حماس در ادامه تاکید کرد که دانشجویان امروز رهبران آینده هستند و سرکوب آنها به معنای یک صورتحساب بسیار گران قیمت است که دولت بایدن باید دیر یا زود بهای آن را بپردازد.

واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکاییادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاسبعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» در روز 7 اکتبر و آغاز جنگ غزه که به بروز فاجعه‌های انسانی مختلف علیه فلسطینی‌ها منجر شده است، حمایت از آرمان فلسطین در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا بالا گرفته و طی روزهای گذشته این دانشگاه‌ها شاهد صحنه‌های اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی ضد اسرائیل بوده است.

موج این اعتراضات در روزهای گذشته که از دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک آغاز شده بود به دیگر دانشگاه‌های معتبر آمریکا از جمله دانشگاه «نیویورک» در همان شهر، «دانشگاه هاروارد» در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست، «دانشگاه ییل» در شهر نیوهیون در ایالت کنتیکت و «دانشگاه کارولینای شمالی» در شهر رالی در ایالت کارولینای شمالی و دانشگاه براون در رود آیلند رسید و همچنان درحال گسترش است.

امروز پنجشنبه رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا حدود 50 معترض به جنگ اسرائیل علیه غزه را در دانشگاه کالیفرنیا بازداشت کرد.

علاوه بر این، اداره امنیت عمومی تگزاس اعلام کرد که مقامات بیش از 20 نفر را در محوطه دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کردند.

همچنین گزارش‌ها از بازداشت بیش از 100 معترض حامی فلسطین در هفته گذشته در دانشگاه کلمبیا آمریکا و دست‌کم 45 نفر در روز دوشنبه 22 آوریل در دانشگاه ییل آمریکا حکایت دارند. بر اساس اعلام پلیس ایالت کنتیکت که دانشگاه ییل در آن واقع است، این افراد پس از آنکه پلیس دانشگاه دستور توقف اعتراض‌ها در حمایت از فلسطین را صادر کرد، بازداشت شدند.

در تحولی دیگر در همین زمینه، مراسم اهدای جوایز انجمن قلم آمریکا پس از آنکه ده‌ها نویسنده و نامزد جوایز این انجمن در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در آن انصراف دادند، لغو شد. این مراسم سالانه قرار بود 29 آوریل برگزار شود. میان 10 نویسنده‌ای که برای جایزه کتاب انجمن قلم آمریکا نامزد شده بودند، 9 نفر آن‌ها به‌دلیل عدم‌حمایت این انجمن از نویسندگان فلسطینی، از این رویداد انصراف دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی