Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@23:54:42 GMT

فوت کوزه‌گری ما پشتـکار بود

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۵۸۲۵

فوت کوزه‌گری ما پشتـکار بود

همشهری آنلاین_رابعه تیموری:  ابزار کارشان چندان جاگیر نیست و از طراحی تا برش و صیقل دادن و... را در کارگاه انجام می‌دهند. «امیر حسن پور» و همسرش زوج هنرمندی هستند که در یکی از کارگاه‌های باشگاه صنایع‌دستی یونسکو در خیابان زمزم به تولید محصولات چوب و رزین می‌پردازند. با خواندن گفت‌وگوی زیر با این زوج هنرمند بیشتر آشنا می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چطور شد که فعالیت در رشته چوب و رزین را به‌عنوان شغل انتخاب کردید؟  
وقتی به دنبال کار می‌گشتم، متوجه شدم محصولات این رشته بازار فروش خوبی دارند. به همین دلیل این کار را انتخاب کردم.  
 پیش از این انتخاب، تجربه فعالیت در رشته‌های هنری و صنایع‌دستی را داشتید؟  
من در بخش تأمین تجهیزات پزشکی یک بیمارستان خصوصی کار می‌کردم که با تعدیل نیرو کارم را از دست دادم. بعد از بیکار شدن نزد دایی‌ام به نقاشی و رنگ‌آمیزی یراق‌آلات مشغول شدم. در همان دوره با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردم. رنگ‌آمیزی یراق‌آلات روی سلامتی ریه‌ام تأثیر گذاشته بود و نمی‌توانستم به این کار ادامه دهم. بنابراین با تشویق همسرم و با هم وارد بازاریابی شدیم. در بازاریابی محصولات متوجه شدیم که محصولات چوب و رزین بازار فروش مناسبی دارند. یکی از دوستان همسرم نیز که به این کار مشغول بود از کارش رضایت داشت. من و همسرم هم تصمیم گرفتیم مگنتی و رویخچالی تولید کنیم.  

 از روزهای آغاز کارتان بگویید.  

روزهای اول خیلی سخت بود. سرمایه ما فقط پول فروش سرویس طلای همسرم بود. باید اجاره خانه و قسط‌هایی را هم که داشتیم پرداخت می‌کردیم. در خانه کارمان را شروع کردیم و خانه همیشه پر از بوی رنگ و وسایل شیمیایی بود. فرش اتاق کثیف می‌شد و چندبار هم فرش را سوزاندیم! گاهی هم بوی مواد شیمیایی صدای صاحبخانه را درمی آورد. روزهای خیلی سختی بود.  
 از ادامه کارتان ناامید نشدید؟  
بارها! من و همسرم اوایل کارمان تجربه نداشتیم و گاهی مواد اولیه گران یا خراب می‌خریدیم. تا مدت‌ها هیچ‌فروشی نداشتیم. بار اول با زحمت زیاد و ۴‌ـ ۵ میلیون تومان هزینه، تعداد زیادی مگنت و رویخچالی تولید کردیم و به بازار بردیم. فکر می‌کردیم فروش خوبی خواهیم داشت، ولی همه می‌گفتند این مگنتی‌ها شبیه لواشک است و چیزی نمی‌خریدند! مدت‌ها فقط ضرر و زیان می‌دادیم و با وجود هزینه‌های بالای کار و مخارج زندگی هیچ درآمدی نداشتیم. نخستین فروش ما در بازار صالح‌آباد منطقه۱۹ بود. آن روز با آنکه لااقل ۶ میلیون تومان هزینه کرده بودیم و درآمد فروش‌مان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شده بود، اما خیلی خوشحال بودیم!  
 چطور فوت کوزه‌گری کارتان را پیدا کردید؟  
فوت کوزه‌گری کار ما داشتن پشتکار و ناامید نشدن بود که باعث موفقیت ما شد. اغلب مگنت‌ها و رویخچالی‌های موجود در بازار چسبی بودند، اما محصولات ما آهنربایی بودند و طرح‌های جدید و زیبایی داشتند، ولی چون آهنربا را در محل مناسبی نصب نکرده بودیم فروش نداشتیم. من و همسرم بارها با پای پیاده بازارهای تهران را گشتیم و محصولات مختلف را دیدیم تا بالاخره با راهنمایی یک کاسب به نام حبیبی که فروشنده لوازم دکوراسیون داخلی منزل بود ایراد کار خود را پیدا کردیم. فروش اولیه ما هم در فروشگاه او بود که باعث امیدواری و خوشحالی ما شد.  
 چگونه به عضویت باشگاه زمزم درآمدید؟  
در بازار صنایع‌دستی عودلاجان میزی که اجاره کرده بودیم کنار میز تولیدکننده‌ای به نام «فرجی» بود. او از تولیدکنندگان چرم این باشگاه است و وقتی متوجه شد ما به دلیل نداشتن سرمایه کافی در خانه کار می‌کنیم پیشنهاد کرد به مسئولان باشگاه مراجعه کنیم تا کارگاه دراختیار ما بگذارند.  
 عضویت در باشگاه در پیشرفت کارتان مؤثر بوده است؟  
کار کردن در خانه خیلی سخت است. به تازگی فرزند ما هم به دنیا آمده و اگر کارگاهی نداشتیم، بوی مواد شیمیایی سلامتی نوزادمان را به خطر می‌انداخت. من و همسرم برای استفاده از این کارگاه و حضور در اینجا فقط شارژ ماهانه می‌پردازیم و اجاره نمی‌دهیم که کمک بزرگی است. گاهی علاقه‌مندان و مسئولان حوزه صنایع‌دستی ایرانی و خارجی هم از باشگاه بازدید می‌کنند که در افزایش سفارشات ما تأثیر خوبی داشته است.  

 از تجربه کار در محله زمزم بگویید.  

تمام اوقات من و همسرم در کارگاه می‌گذرد و در محله رفت‌وآمد زیادی نداریم، ولی بسیاری از تولیدکنندگان باشگاه اهل همین محله هستند که با هم دوستی و همکاری نزدیکی داریم. اهالی این محله از نظر مالی توان خرید زیادی ندارند و محله دنج و کم رفت‌وآمد است.  

کد خبر 553182 برچسب‌ها همشهری محله مجسمه منطقه ۱۷ صنایع دستی یونسکو نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله مجسمه منطقه ۱۷ صنایع دستی یونسکو نقاشی نقاشان صنایع دستی من و همسرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند

بزرگترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.

به گزارش ایسنا، بزرگترین نمایشگاه خودروی چین روز پنجشنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین های خودرو، جدیدترین خودروهای الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضعیت کاملاً الکتریکی قرار دارد.

برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است  ۱۱۷ مدل جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در حالی که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.

این نمایشگاه که تا اوایل ماه آینده برگزار می‌شود، در حالی برگزار شده که فروش خودروهای انرژی نو در اوایل آوریل به نقطه عطفی رسید و بیش از ۵۰ درصد از خودروهای فروخته شده در چین را تشکیل داد. خودروسازان تلاش می‌کنند با اعلام مدل‌های جدیدتر و ارزان‌تر و تبلیغات، از یک جنگ قیمتی یک ساله که حاشیه سود را کاهش داده  و فروش افزایش یافته است، عقب نمانند.

در نمایشگاه خودروی پکن، بدون شک علاقه‌ای به خودروهای بنزینی نیست. ویلیام لی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت چینی خودروهای برقی نیو به رویترز گفت همه به دنبال جدیدترین فناوری‌ها در هوشمندسازی و خودروهای برقی هستند. اگر به این نمایشگاه سری بزنید دیگر در مورد خودروهای برقی شک نخواهید کرد زیرا این در واقع آینده نیست، بلکه همان چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ازدحام جمعیت غرفه‌های تولیدکنندگان چینی مانند بی‌وای‌دی و شرکت تازه وارد در صنعت شیائومی قابل ملاحظه است. لی جون، مدیرعامل شیائومی گفت که تعداد سفارش‌های ثبت‌شده برای سدان SU۷ اسپورت این شرکت به ۷۵ هزار و ۷۲۳ دستگاه رسیده است.

بی‌وای‌دی، بزرگ‌ترین سازنده خودروهای برقی جهان، برندهای پریمیوم یانگ‌وانگ و دنزا خود را به‌شدت تبلیغ کرد و سعی داشت تصویر خود را به عنوان یک خودروساز ارزان‌قیمت از بین ببرد. همچنین Ocean-M، یک هاچ بک دیفرانسیل عقب اسپرت با قیمت ۲۰ هزار و ۶۹۹ تا ۲۷ هزار و ۵۹۸ دلار آمریکا را اعلام کرد که اولین خودروی تولیدشده بر روی پلت فرم جدید تمام الکتریکی خواهد بود. این خودروی سایز متوسط طبقه متوسط چین را هدف قرار می‌دهد و بسیار کمتر از قیمت خودروهای برقی رایج در آمریکای شمالی و اروپا به فروش می‌رسد.

خودروسازان خارجی که در تلاش برای بازنشانی راهبردهای خود در چین هستند، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید و تحقیقات محلی اعلام کردند و نیسان موتور و مزدا موتور ژاپن از خودروهای طراحی‌شده برای رانندگان چینی رونمایی کردند.

خودروساز آمریکایی جنرال موتورز برای اولین‌بار خودروهای موتورهای سنتی را از خط تولید خود کنار گذاشت، در حالی که مرسدس بنز آلمان با نمایش تعداد انگشت شماری از خودروهای برقی جدید، شایعات مبنی بر کنار گذاشتن برقی‌سازی را رد کرد.

تسلا دوباره از نمایشگاه صرف نظر کرد. آخرین شرکت آن در نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ بود.

رئیس شرکت خودروسازی گریت وال موتور گفت با ورود صنعت خودروسازی چین به عصر جدیدی از جهانی‌شدن و قدرت رو به رشد برندهای داخلی چینی، حرکت وسایل نقلیه چینی به صحنه جهانی نیز به روند جدیدی تبدیل شده است. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته طراحی شده داخلی مشابه فناوری خودران تسلا (FSD) نیز توسط چندین خودروساز به‌عنوان نقاط کلیدی فروش به بازار عرضه شد.

بی‌وای‌دی اعلام کرد که در سه ماهه دوم دو مدل  را در بازار انبوه سری Dynasty و Ocean مجهز به سیستم کمکی رانندگی پیشرفته خود (ADAS) عرضه خواهد کرد، در حالی که اکسپنگ گفت که به طور مداوم نرم‌افزار را با سرعتی فوق‌العاده سریع ارتقا خواهد داد که آن را از رقبا جلوتر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خودروسازی چینی گروه گاک اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۵ مدل‌های پرچمدار مجهز به سیستم پیشرفته همیار راننده(ADAS) هوآوی را روانه بازار خواهد کرد. این یکی از هفت برند خودروساز دولتی است که برای استفاده از فناوری ADAS هوآوی با هوآوی همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را فاش کرد
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا