Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@08:45:48 GMT

مشکلات سریالی ،خیابانهای پر چاله چوله تبریز

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۶۰۳۳

مشکلات سریالی ،خیابانهای پر چاله چوله تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، خیابانی در شهر تبریز وجود ندارد که یک دست آسفالت باشد، هر چند متر می توان یک چاله بزرگ یافت کرد، اگر خوش شانس باشید و آسفالت به دلیل نشست ریزش نکند و خودرو شما گرفتار در گودال بوجود آمده نشود.


اعضای کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در اواخر این دوره شورا تازه به یاد وضعیت آسفالت تبریز افتادند و  در بازدید از پالایشگاه تبریز خواهان افزایش همکاری این مجموعه با مدیریت شهری تبریز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سونیا اندیش رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه  شورای پنجم توجه ویژه‌ای به افزایش کیفیت و تامین آسفالت و قیر با کیفیت در شهر تبریز داشته و دارد گفت: ما خواهان استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در خصوص قیر و آسفالت در تبریز هستیم که در این راستا سیاست گذاری های شورای شهر به سمت افزایش کیفیت بوده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه نحوه اجرای آسفالت در طول دهه های گذشته ثابت بوده و تغییر قابل توجهی نداشته است افزود: باید در این زمینه ها اقدامات درستی انجام شود تا با تکنولوژی روز دنیا آسفالت ریزی داشته باشیم.

سونیا اندیش گفت: امروز تاکید کمیسیون عمران افزایش عمر آسفالت تا ۱۰ سال است.

رئیس کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پالایشگاه تبریز به دلیل نزدیک بودن به تبریز موجب بروز عوارض زیست محیطی برای تبریز شده است اما در همکاری با مدیریت شهری تبریز اقدامات مثبتی در این زمینه انجام نپذیرفته که لازم است همکاری ها افزایش یابد.

وی با بیان اینکه پالایشگاه تبریز امروز می‌تواند در خصوص پرداخت عوارض آلایندگی با شهرداری تبریز تهاتر کند گفت: وضعیت اقتصادی کشور به نحوی است که حتی در صورت صادرات بازگشت ارز با مشکل روبرو هست که فروش در داخل به صرفه تر است.

کریم صادقزاده دیگر عضو کمیسیون نیز در این بازدید ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده در پالایشگاه تبریز و کیفیت بسیار خوب محصولات قیر این مجموعه در کشور گفت: امروز به وجود این پتانسیل ها افتخار می‌کنیم.

وی با اشاره به هوای نا متعادل تبریز در فصول مختلف سال گفت: عوامل مختلفی دست به دست هم می‌دهد تا کیفیت آسفالت پایین بیاید که استفاده از قیر مرغوب باعث می‌شود این تخریب ها به حداقل برسد که لازم است  پالایشگاه تبریز که تولید کننده قیر های با کیفیت در کشور است تعامل بیشتری با شهرداری تبریز داشته باشد.

صادقزاده با ابراز امیدواری نسبت به همکاری بیشتر شهرداری و شرکت قیر پاسارگاد پالایشگاه تبریز افزود: شورای شهر و شهرداری تبریز خواهان همکاری بیشتر در خصوص قیر هستند.

گزالرش فارس حاکی است، آسفالت، نارضایتی همیشگی شهروندان تبریزی است اما آزمون و خطاها نتوانسته متولیان امر را به تدبیر اساسی برای کاستن از این نارضایتی، وا دارد.

شهرداری تبریز سالانه میلیاردها تومان، به پروژه‌های آسفالت‌ریزی اختصاص می‌دهد و خروجی کار را هم بر حسب متراژ و مساحت منتشر می‌‌کند اما هیچ‌گاه اشاره نمی‌کند که دوره ماندگاری آسفالت در تبریز چقدر است و اصلاً چرا باید خیابان‌های یک شهر، مدام در حال روسازی و زیرسازی باشند؟

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز آزمون کیفیت آسفالت خبرگزاری فارس فارس تبریز پالایشگاه تبریز شورای شهر تبریز شهرداری تبریز قیر خیابان کریم صادق زاده پالایشگاه تبریز شهرداری تبریز کمیسیون عمران شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!

احتمالا این پرسش ممکن است ایجاد شود که اگر نور ماده نیست و یا اینکه به صورت خط مستقیم در فضا حرکت می‌کند سیاه‌چاله چگونه می‌تواند آن را به سمت خود بکشد؟

به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، برای پاسخ به این سوال ابتدا باید سه چیز را توضیح دهیم: ۱) نور چیست، ۲) گرانش یا جاذبه چیست و ۳) سیاهچاله چیست؟

۱) نور چیست؟

نور فقط نوعی انرژی است که در فضا حرکت می‌کند. انواع مختلفی از نور وجود دارد که ما به صورت فیزیکی نمی‌توانیم آنها را ببینیم، اما می‌توانیم آنها را تشخیص دهیم و حتی از آنها استفاده کنیم. نمونه آن نور ماوراء بنفش خورشید است که به سمت ما می‌آید و به همین دلیل باید از کرم ضد آفتاب استفاده کنید تا نور به پوست شما آسیب نرساند.

مهم است به یاد داشته باشیم که فقط به دلیل اینکه جرم ندارد، اما همچنان یک چیز فیزیکی در جهان ماست و از قوانین فیزیکی پیروی می‌کند. نکته دقیقا اینجاست که مهم نیست چه نوع نوری، همه از قوانین فیزیکی یکسانی در جهان پیروی می‌کنند. یک قانون این است که نور همیشه می‌خواهد در یک خط مستقیم در فضا حرکت کند.

اینجاست که اکنون باید گرانش را تجزیه و تحلیل کنیم و اینکه بدانیم فضا از چه چیزی ساخته شده است.

۲) جاذبه چیست؟

گرانش یا جاذبه نیرویی است که ما را اینجا روی زمین ایمن نگه می‌دارد. همچنین زمین را در حال چرخش به دور خورشید نگه می‌دارد. اما چه چیزی باعث گرانش می‌شود؟

بسیاری از دانشمندان در تاریخ به این سوال فکر کردند و انواع نظریه‌ها را ارائه کردند. اما زمانی که آلبرت انیشتین نظریه خود را در مورد نسبیت عام در سال ۱۹۱۵ ارائه کرد، دانشمندان شروع کردند به درک اینکه گرانش دقیقاً چیست و چگونه بر جهان ما تأثیر می‌گذارد.

انیشتین از نظر ریاضی فهمیده بود که ما درون چیزی به نام «فضا - زمان» وجود داریم. شما می‌توانید این تار و پود جهان ماست و مانند پارچه، می‌تواند خم شود و کشیده شود. در واقع فضا مانند ترامپولین است. وقتی چیزی سنگین (مانند توپ بولینگ) را در وسط ترامپولین قرار می‌دهید، پارچه زیر آن خم می‌شود و فرو می‌رود.

حالا یک ترامپولین به اندازه کیهان را تصور کنید و خورشید خود را روی آن قرار دهیم. شیبی که در ترامپولین (کیهان یا فضا زمان) به واسطه خورشید ایجاد می‌شود نشان دهنده گرانش خورشید است. ما می‌توانیم این کار را با هر جسمی که جرم دارد انجام دهیم.

وقتی «فضازمان» توسط آن جرم خم می‌شود، خطوطی که معمولاً مستقیم هستند کمی انحنا پیدا می‌کنند این را در تصویر زیر می‌بینید. شدیدترین حالت خمش در اطراف اجرام واقعاً عظیم اتفاق می‌افتد این خمش شدید و عمیق همان چیزیست که دانشمندان آن را سیاهچاله می‌نامند. 


۳) سیاهچاله چیست؟

از نظر بسیاری از دانشمندان سیاهچاله‌ها یکی از جالب‌ترین چیز‌هایی هستند که تا به حال در جهان کشف شده است. سیاهچاله‌ها مناطقی از فضا هستند که به قدری متراکم هستند که هیچ چیز نمی‌تواند از آنها فرار کند.

آنها معمولاً زمانی تشکیل می‌شوند که ستارگان بسیار بزرگ بیش از حد سنگین شده و فرو می‌پاشند (منفجر می‌شوند). ستاره شناسان بر این باورند تمام جرم درون سیاه چاله در واقع در یک نقطه در وسط فشرده شده است.

سیاهچاله‌ها به دلیل اینکه «هر چیزی که در نزدیکی آنها باشد» را می‌بلعند، شهرت بدی پیدا کرده‌اند. این حرف درست نیست. سیاهچاله‌ها از مرکز خود فاصله دارند که ستاره‌شناسان آن را به عنوان نقطه بدون بازگشت مشخص می‌کنند. این «افق رویداد» نامیده می‌شود. اما دورتر از این نقطه (مرکز سیاه‌چاله)، نور و ماده می‌توانند برای مدت طولانی در اطراف سیاهچاله بچرخند؛ بنابراین چگونه یک سیاهچاله می‌تواند نور را جذب کند؟

در اینجا سه مفهوم کلیدی تجزیه و تحلیل شد و حالا می‌توان به سؤال بزرگ ابتدای این نوشته پاسخ داد: سیاه‌چاله چگونه می‌تواند نور را به سمت خود بکشد؟

هنگامی که نور در نزدیکی یک سیاهچاله حرکت می‌کند، همچنان سعی می‌کند در یک خط مستقیم حرکت کند. با نزدیک‌تر شدن به سیاه‌چاله‌ای که فضازمان خم می‌شود، نور آن خمیدگی‌ها را دنبال می‌کند. هنگامی که نور به سیاهچاله بسیار نزدیک می‌شود، می‌تواند در اطراف آن به دام بیفتد. این به این دلیل است که تار و پود فضازمان تا حد زیادی خم شده است. همانطور که قبلا گفته شد، نور در واقع یک چیز فیزیکی است و تحت تأثیر فضازمان است.

نکته مهم و جالب در مورد این واقعیت این است که این اتفاق فقط در مورد سیاهچاله‌ها صدق نمی‌کند. هر چیزی با جرم کافی می‌تواند نور را در اطراف خود خم کند، حتی خورشید. این همان راهی بود که دانشمندان برای اولین بار در سال ۱۹۱۹ تأیید کردند که نظریه گرانش اینشتین احتمالاً درست است.

چیزی واقعا سنگین، مانند یک گروه کلی کهکشان‌ها که در کنار هم قرار گرفته‌اند، می‌تواند فضا را بسیار خم کند، مانند یک ذره‌بین عمل می‌کند و تصاویر بزرگ‌نمایی شده (زوم شده) از ستارگان پشت آن را نشان دهد.

tags # سیاه چاله سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • کلیپ| افتادن از چاله «دارسی» به چاه ۱۹۳۳
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • نهضت آسفالت‌ریزی در کمالشهر راه‌اندازی شد
  • سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • پرسپولیس سوگلی آقایان است؛ استقلال کمر خم نمی‌کند!
  • لغزنده بودن معابر وآب گرفتگی خیابانهای شهر زرند