Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید داروی جدید ضد‌ویروس با نام سایتووکس (Cytovex®) و نام علمی فاویپیراویر (Favipiravir) در داروسازی دکتر عبیدی آغاز شد. این دارو، نخستین بار توسط آزمایشگاه شیمیایی تومایا ژاپن تولید شد و در سال ۲۰۱۴ میلادی، مجوز مصرف برای درمان آنفلوانزا را از سازمان دارو و تجهیزات پزشکی ژاپن دریافت کرد. تابستان امسال سازمان غذا و داروی ایران نیز فاویپیراویر (Favipiravir) را در لیست داروهای رسمی برای درمان آنفلوانزا قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مقابله با ویروس کرونا، پزشکان سراسر جهان تجویز برخی از داروهای ضدویروس را آغاز کردند که فاویپیراویر (Favipiravir) یکی از آنهاست. در پژوهش‌های بالینی روی بیماران مبتلا به عفونت کرونا (کووید-۱۹) در کشورهای گوناگون، این دارو باعث کاهش طول مدت تکثیرپذیری ویروس کرونا و تسریع در روند بهبود ضایعات ریوی در سی‌تی‌اسکن بیماران شده و با عوارض جانبی کمی همراه بوده است.

به نقل از دکتر پیام طبرسی، رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، نتايج مطالعات انجام‌شده بر روی بيماران مبتلا به فرم خفيف تا متوسط كوويد-١٩ باعث شده است اين دارو در پروتكل درمانی كشورهای روسيه، تركيه و هند قرار گيرد. شایان ذکر است با توجه به اثربخشی این دارو، دو مطالعه بزرگ در آمریکا روی مبتلایان به عفونت کرونا در حال انجام است.

در همین راستا، داروسازی دکتر عبیدی از اسفندماه سال گذشته برنامه‌ای را برای توسعه و تولید داروی سایتووکس (Cytovex®) آغاز کرد و توانست با تکیه بر سابقه همکاری مستمر با شرکت‌های بین‌المللی و تجربه تولید داروهای ضدویروس و بیماری‌های خاص، داروی سایتووکس (Cytovex®) را تولید کند.

هم‌اکنون سایتووکس  (Cytovex®)در جعبه‌های 40 عددی و به صورت قرص‌های ۲۰۰ میلی‌گرمی از طریق شرکت آدوراطب توزیع شده و در مراکز درمانی منتخب وزارت بهداشت قابل دسترس است.

لازم به ذکر است حجم تولید سایتووکس (Cytovex®) وابسته به سیاست‌ها و میزان تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی خواهد بود.

درباره داروسازی دکتر عبیدی

داروسازی دکتر عبیدی، نخستین داروسازی ایران است که با بیش از هفتاد سال سابقه درخشان، میراث‌دار کیفیت و نوآوری در صنعت داروسازی کشور محسوب می‌شود. داروسازی دکتر عبیدی با رعایت دقیق عوامل موثر بر کیفیت دارو و ارائه راهکارهای درمانی موثر و مورد نیاز برای ارتقای سطح سلامتی جامعه، همواره و در هر شرایطی در کنار همه ایرانیان بوده و خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر درباره داروی سایتووکس (Cytovex®) اینجا را کلیک کنید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی انتخابات آمریکا صباح احمد جابر الصباح روز جهانی ناشنوایان دکتر عبیدی داروسازی سایتووکس داروی ضد ویروس آنفلوآنزا علیرضا رزم حسینی انتخابات آمریکا صباح احمد جابر الصباح روز جهانی ناشنوایان داروسازی دکتر عبیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران