Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب خوش‌خوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، توسعه بخش کشاورزی را یکی از مهمترین اولویت‌های کاری هر کشور دانست و اظهار داشت: توسعه بخش کشارزی نیازمند زیرساخت‌های مختلفی در زمینه کشاورزی است که از آن جمله می‌توان به داشتن اراضی مستعد، آموزش کشاورزان، استفاده از شیوه‌های نوین کشاورزی و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پایه اصلی اقتصادی استان را در حوزه کشاورزی توصیف کرد و اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با ابتکارات علمی خود کیفیت محصولات را بالا، حجم تولیدات را افزایش و مصرف آب را کم کنند.

مدیر مرکز رشد واحدهای کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان روی محصولات کار می‌کنند آن‌ها را با محیط و مزرعه سازگار می‌کنند، اگر بذور ضعیف باشد آن را قوی‌تر می‌کنند تا به محصولاتی برسند که قابلیت صنعتی شدن و کشت‌های جدید و مکانیزه شدن را داشته باشد.

وی به فعالیت ۵۶ شرکت فناور در حوزه کشاورزی با حمایت مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری استان اشاره و بیان کرد: هفت شرکت دانش‌بنیان استان سال گذشته، ۱۰ میلیارد تومان سود‌آوری داشته است.

خوش‌خوی تصریح کرد: حوزه شرکت های دانش بنیان و شرکت های فناور که تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند در بخش‌های مختلفی خدمات و یا محصول را ارائه می‌دهند.

این مسئول گفت: شرکت چه در بخش ارائه خدمات و چه در بخش ارائه محصولات، به دنبال افزایش بهره‌وری و همچنین ارائه خدمات و محصولات با ارزش افزوده بالا هستند.

وی اظهار داشت: در راستای توزیع عدالتی خدمات در هفت شهرستان استان، پنج مرکز رشد و دو کانون شکوفایی خلاقیت داریم که ۲ مرکز رشد شهرستان‌های سرپل‌ذهاب و روانسر مرکز رشد کشاورزی و صنایع تبدیلی هستند.

وی افزود: این مراکز به دنبال اصلاح الگوی کشت خدمات و مشاوره‌هایی را به کشاورزان ارائه می‌دهند و با استفاده از محصولاتی با ارزش افزوده بالا، بهره‌وری را افزایش می‌دهند.

خوش‌خوی گفت: البته برخی از شرکت‌ها با ارائه نوین روش‌های کشاورزی، کشاورزی دقیق و هوشمند را پیگیری می‌کنند و برخی هم به دنبال ترویج حوزه مکانیزاسیون و ماشین‌آلات کشاورزی هستند.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی نیازهای کشور را به عنوان اولویت‌ برای شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام کرده که تولید بذر ونهاده‌ های کشاورزی از سموم، بذر و خوراک دام و طیور موضوعاتی است که دنبال می‌شود.

خوش‌خوی اشاره‌ای به صادارت چند شرکت دانش‌بنیان حوزه کشاورزی استان داشت و گفت: چند شرکت در استان در حوزه مکانیزاسیون و ماشین‌آلات کشاورزی صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه دارند، چند شرکت هم در حوزه خوراک دام و طیور و سموم شیمیایی با پایه غیرشیمایی صادرات دارند و یکی دو شرکت هم محصولات سبزی و صیفی را خارج از فصل به کشور عراق و همجوار صادر می‌کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری علم کرمانشاه کشاورزی شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی مرکز رشد خوش خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان