Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:29:39 GMT

فضای رقابتی در توسعه خدمات آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۸۷۸۶

فضای رقابتی در توسعه خدمات آزمایشگاهی

همیشه رقابت را پایه توسعه فعالیت‌های اقتصادی می‌دانند. مگر رقابت چیزی جز تلاش برای اول بودن است؟ اول بودن هم معنایی جز ارائه بیشترین و بهترین توان فردی و اجتماعی ندارد. این نگاه ویژه به اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی هم رسیده است.

به گزارش ایسنا، تلاش‌ها برای توسعه خدمات آزمایشگاهی از سال ۹۳ با شکل‌گیری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاری که امروز به عضویت ۷۲۰ مرکز آزمایشگاهی در این شبکه منجر شده است. اعضایی که برای ارائه خدمات بیشتر با هم رقابت می‌کنند.

رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این موضوع‌ می‌گوید: یکی از برنامه‌های جدی شبکه افزایش توانمندی علمی مراکز عضو است. کاری که ذیل برناهای متنوعی انجام می‌شود. اجرای طرح ارزیابی سالانه این مراکز یکی از این برنامه‌ها است. 

به گفته او، کاری کرده‌ایم که این رقابت‌ها از نوع سالم، پویا و سازنده باشد. همه اعضا تلاش می‌کنند برای کسب امتیاز در طرح‌های ارزیابی، کیفیت اقدامات، محصولات و خدماتشان را افزایش دهند.

به نقل از معاونت علمی و فناوری، اسدی‌فرد ادامه می‌دهد: هر صنعتی که به رقابت روی آورد برنده می‌شود. رقابتی سالم میان همه فعالان و بازیگران. اگر این رقابت‌ها نباشد نمی‌توان انتظار مجموعه‌ای پویا و سرزنده داشت. باید همه ذینفعان هر صنعت در رقابتی سازنده برای توسعه خدمات ارائه شده با هم مسابقه دهند. منافع این کار برای جامعه و خود صنعت است.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین می‌گوید: اعضای شبکه از بخش خصوصی و دولتی هستند این موضوع مزیت‌های زیادی دارد. مثلا رقابت میان این دو بخش در نهایت، افزایش کیفیت خدمات ارائه شده را در پی دارد. موضوعی که هدف اصلی زیست‌بوم فناوری و نوآوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خدمات آزمایشگاهی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی معاونت علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از رتبه هفدهم ایران در زمینه هوش مصنوعی در جهان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دکتر دهقانی در ابتدای این نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته یک گفتگوها و تعاملات زیادی انجام شد تا یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شود.  ما مدل های مختلفی را از کشورهای دیگر بررسی کردیم و با ده‌ها ساعت جلسه توسط متخصصان حوزه هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدیم که مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم که شامل نظارت،‌ تنظیم‌گری و ... است.

وی گفت: در اسفندماه سال گذشته مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند. و جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران دولتی و صندوق های بزرگ کشور انجام شد و یک صندوق توسعه هوش مصنوعی تشکیل شد و این صندوق با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیاردی برنامه‌ریزی شد.

دهقانی ادامه داد: کارهای عملیاتی زیادی انجام شده و یک مرکز ملی در نخستین گام یک اپراتور هوش مصنوعی بالا بیاورد که خدمات مختلفی از جمله دیتاسنتر بزرگ و کتابخانه‌های زبان تصویری ارایه می‌کند.

معاون علمی رییس جمهور گفت: ما از نظر دانش فنی و تولید مقالات علمی رتبه 17 را داریم اما در حوزه کاربردها رتبه 70 یا 80 را دارد که به خاطر نبود زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: این مرکز زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل می‌شود. معاونت علمی وظیفه حمایت از توسعه فناوری را دار. ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی وظیفه حمایت از هوش مصنوعی را دارد.

نقش‌آفرینی "مراکز نوآوری" در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان

دهقانی گفت: امسال تا آخر سال به چندصد GPU دسترسی پیدا می‌کنیم البته بحث های تحریمی شدیدی در این موضوع وجود دارد و ما نیز از همه دانشگاه‌ها و اساتید دعوت می‌کنیم تا در اینجا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم