Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@23:39:52 GMT

موتور سیکلت‌های چینی به بازار ایران می‌آیند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۶۱۳۸

موتور سیکلت‌های چینی به بازار ایران می‌آیند

تین نیوز

رئیس اتحادیه فروشندگان و واردکنندگان دوچرخه، موتور سیکلت و لوازم یدکی تهران از رایزنی برای ورود موتورسیکلت‌های چینی به ایران خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز،  محمد خادم منصوری در گفتگویی با ایلنا گفته است: واردکنندگان و کارخانه‌داران برای واردات موتورسیکلت باکیفیت از کشور چین رایزنی کرده‌اند، به عبارتی محدودیت در واردات از هند منجر به واردات موتور باکیفیت از چین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اودر مورد وضعیت بازار موتور سیکلت و دوچرخه به ایلنا اظهار داشت: بازار دوچرخه معمولا از ابتدای اسفندماه تا اوایل آبان است که از آن پس به دلیل سردی هوا دچار رکود می‌شود و دوباره از ابتدای اسفند ماه مردم برای خرید و تعمیرات مراجعه می‌کنند. البته در رابطه با واردات دوچرخه مشکلاتی نظیر ارز وجود دارد.

وی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم 50 درصد قطعات دوچرخه را در داخل کشور تولید کنیم و 50 درصد دیگری که امکان تولید وجود ندارد وارد کنیم، مشکلات ما کاهش پیدا می‌کند. امید می‌‍رود گمرک در قوانین دست و پاگیر تجدید نظر کند تا واردکنندگان بتوانند قطعات مورد نیاز را وارد کنند تا دوچرخه ساخته و به دست مردم برسد.

منصوری تصریح کرد: خوشبختانه فرهنگ دوچرخه سواری در کشور ما نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، چون هم به عنوان یک تفریح و هم به عنوان ورزش استفاده می‌شود. هم اکنون وضعیت دوچرخه خوب است البته در صورتی که بتوانند قطعات آن را وارد یا تولید کنند. در حال حاضر ما با کمبود مواجه هستیم که با نگاهی به مغاره‌ها می‌توان متوجه این کمبود شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتور سیکلت و لوازم یدکی تهران با اشاره به  مشکلات وارداتی موتور از شرکت‌های خوب هندی، اظهار داشت: موتور سیکلت مشکلات خاص خود را دارد زیرا وارداتی که از هند داشتیم و کارخانه‌هایی که موتور سیکلت‌های با کیفیت به ایران می‌فروختند، مربوط به شرکت‌هایی است که سرمایه گذاران آمریکایی دارند و به دلیل تحریم‌ها امکان واردات فراهم نیست.

وی ادامه داد: واردکنندگان و کارخانه‌داران با کشور چین رایزنی کرده‌اند تا موتورهای با کیفیت‌تر وارد کنند. به عبارتی محدودیت در واردات از هند منجر به واردات موتور باکیفیت از چین شده است. در حال حاضر جنس در بازار وجود دارد اما همانند سال‌های گذشته نیست، زیرا تولید نداریم و بازار دچار کمبود شده است.

منصوری با اشاره به اینکه در این صنف تعطیلی مشاغل وجود نداشته است، ادامه داد: اگرچه در این صنف تغییر مشاغل نداشتیم، اما متاسفانه تعدیل نیرو داشته‌ایم. برای نمونه کارخانه‌ای که قبلا 300 نیرو داشت در حال حاضر 100 نفر را تعدیل کرده است. توقع این است که دولت در جاهایی که می‌تواند کمک کند تا به تولید رونق ببخشیم.

وی در مورد قیمت موتورسیکلت گفت: قیمت موتور سیکلت از 15 و 16 میلیون تومان شروع می‌شود تا برخی از برندها که مصرف آنچنانی ندارد و 200 و 300 میلیون تومان هم می‌رسد. البته گرانی و بالا رفتن قیمت ارز مزید بر علت شده تا قدرت خرید مردم هم به مراتب کاهش پیدا کند و مانند گذشته  دیگرموتور سیکلت 7 تا 8 میلیون تومان وجود ندارد به همین جهت افراد ترجیح می‌دهند که بجای خرید و فروش موتور، آن را تعمیر کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خرید و فروش دوچرخه سواری مشکلات موتورسیکلت بازار ایران موتور سیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • داداش کلاه یادت نره 
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!