Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول میز سوئیس در دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به پیوستن اصفهان به شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو، اظهار کرد: امیدوار هستیم که دانشگاه‌های اصفهان در تعامل بیشتر با شهرداری، ابتکار عمل را به دست بگیرند و اهداف متعالی را برای آموزش مادام‌العمر عملیاتی کنند.

دکتر سیما فاخران در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی مرجع است و تمامی دانشگاه‌های وزارت علوم به منظور توسعه همکاری‌های آکادمیک با سوئیس و انجام پروژه‌ها و پژوهش‌های مشترک، تحت پوشش این دانشگاه قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئول برقراری ارتباط سوئیس با دانشگاه‌های زیر نظر وزارت درمان و علوم پزشکی است و دانشگاه صنعتی هدایت سایر دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم را به منظور توسعه همکاری‌های مشترک با سوئیس بر عهده دارد.

مسئول میز سوئیس در دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: در دوران شیوع کرونا همکاری‌های مشترک با سوئیس مانند سایر فعالیت‌ها به صورت مجازی و آنلاین انجام می‌شود و کنفرانس‌ها و ورک شاپ‌هایی که هرساله در ایران یا سوئیس برگزار می‌شد، امسال به صورت مجازی برگزار شده است.

همکاری در زمینه فناوری و تکنولوژی‌های مرتبط با کووید ۱۹

فاخران عنوان کرد: موضوع کنفرانس مجازی امسال، فناوری و تکنولوژی‌های مرتبط با بیماری کووید ۱۹ و استفاده از هوش مصنوعی بود. نرم افزارهایی که افراد مبتلا را ردیابی می‌کند تا جلوی گسترش ویروس را بگیرد.

وی ادامه داد: این اپ‌ها (APP) روی موبایل نصب می‌شود و چنانچه فردی در اطراف جمعی مبتلا باشد، با هشدار دادن، جلوی گسترش ویروس را می‌گیرد. این اپلیکیشن در سوئیس توسعه پیدا کرد و به عنوان بهترین فناوری در این کشور شناخته شد.

فاخران تصریح کرد: استفاده از فاندها (FUND) و گرندهای(GRAND) پژوهشی سوئیس از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک با این کشور بوده است که از طریق صندوق حمایت از پژوهشگران سوئیس (Swiss National Science Foundation) انجام می‌شود؛ نام این صندوق در ایران (Iran National Science Foundation ) است.

وی گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران سوئیس فاندهایی را برای پروژه‌های پژوهشی مرتبط با کرونا اختصاص داد. سپس فراخوان‌ها برای اعضای هیئت علمی ارسال شد، اما به دلیل اینکه اساتید به زمان مقرر برای ارسال پروپوزال نرسیدند، مجدداً مکاتباتی انجام شد و فراخوان بعدی زودتر از قبل، به اطلاع دانشگاه صنعتی اصفهان و همکارانی که پژوهش‌های بین رشته‌ای انجام می‌دادند، از جمله اساتید علوم پزشکی رسید.

مسئول میز سوئیس در دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: با توجه به این اینکه دانشگاه صنعتی بهترین مرجع علمی در برقراری ارتباط با سایر کشورها بوده است، امیدوار هستیم همکاری‌ها با کشور سوئیس بیشتر از گذشته ادامه پیدا کند.

فاخران خاطرنشان کرد: سفر وزیر امور خارجه سوئیس به اصفهان، توجه به میز سوئیس و همکاران دانشگاهی که در انجام پروژه‌های مشترک موفق بودند، نشان از آن دارد که ما توانسته‌ایم در این سال‌ها، مؤثر عمل کنیم و توانمندهای جامعه دانشگاهی ایران را بیشتر از گذشته به سوئیس نشان دهیم.

مسئول میز سوئیس در دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: وزیر امور خارجه سوئیس بسیار خوشحال بود و تمایل به گسترش همکاری‌ها داشت؛ سفارت سوئیس در ایران نیز از دانشگاه صنعتی اصفهان و تلاش‌های بی وقفه آن برای گسترش همکاری‌های ایران و سوئیس با تمامی دانشگاه‌ها تقدیر کرد.

وی افزود: دانشگاهیان ما نیز اکنون از ظرفیت‌ها، نوآوری‌ها و تکنولوژی‌های برتر دانشگاه‌های تراز اول سوئیس بهتر استفاده می‌کنند و امیدوار هستیم که این تعاملات بیش از پیش ادامه پیدا کند.

دانشگاه‌های اصفهان در تعامل بیشتر با شهرداری، ابتکار عمل را به دست بگیرند

مسئول میز سوئیس در دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به پیوستن اصفهان به شبکه شهرهای یادگیرنده یونسکو، اظهار کرد: امیدواریم که دانشگاه‌های اصفهان در تعامل بیشتر با شهرداری، ابتکار عمل را به دست بگیرند و اهداف متعالی را برای آموزش مادام‌العمر عملیاتی کنند.

فاخران تاکید کرد: از جمله این اهداف آشنا کردن بیشتر شهروندان با علوم و فناوری‌های به روز و به‌کارگیری دانش آموختگانی است که چندین سال از زمان فارغ‌التحصیلی آن‌ها می‌گذرد، به گونه‌ای که این افراد با گذران دوره‌هایی در دانشگاه علم خود را به روز کرده و در جهت توسعه شهر اصفهان گام‌های مؤثری بردارند.

کد خبر 447626

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تفاهم نامه همکاری وزیر امورخارجه سوییس دانشگاه های ایران فناوری های نوین کووید ۱۹ توسعه شهری نرم افزارهای تخصصی عضو هیئت علمی دانشگاه شبکه شهرهای یادگیرنده شهرداری اصفهان شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده شهر یادگیرنده شهرهای یادگیرنده یونسکو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه های اصفهان تعامل بیشتر دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی