Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، اتحادیه کشوری کسب وکارهای مجازی در گزارشی که امروز منتشر کرده است، آمار جالبی از تعداد پروانه‌ها و میزان پراکندگی آن در کل کشور اعلام کرده است.

اتحادیه کسب و کارهای مجازی در راستای تحقق ماده ۸۷ قانون نظام صنفی فعالیت خود را از آبان ۹۶ برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی کشور و تسهیل و تسریع بخشیدن در رشد و توسعه کسب و کارهای آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش با هدف نشان دادن پراکندگی پروانه‌های صادر شده، جهت شناخت بهتر اکوسیستم آنلاین در کل کشور و همین‌طور بررسی علایق و میزان تمایل جمعیت در هر اقلیم به موضوعات مختلف کسب و کارها جمع آوری شده است.

کار اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با ۲۲۳ پروانه در سال ۹۵ آغاز و اکنون پس از چهار سال به صدور۱۸۴۷ پروانه رسیده است. از ابتدای امسال تا الان ۴۲۸ پروانه کسب از طریق اتحادیه کسب و کارهای مجازی صادر شده است.

بر اساس این گزارش از تعداد کل پروانه‌ها، ۱۹۹ پروانه (۱۱درصد) به نام خانم‌ها و ۱۶۴۸ (۸۹ درصد) نیز به نام آقایان صادر شده است.  ۹۲۰ پروانه (۴۸.۱ درصد) برای کسب و کارهای حقیقی و ۹۲۷ پروانه برای کسب و کارهای حقوقی صادر شده‌اند که بیشترین تعداد پروانه، به عرضه انواع خدمات در فروشگاه‌های مجازی تعلق دارند.

تهران، اصفهان، البرز، فارس، خراسان رضوی و مازندران به ترتیب در صدر جدول دریافت کننده پروانه از اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی هستند. بیش از ۵۰ درصد از کسب وکارهای عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی، متعلق به استان تهران هستند که تا شهریور ۹۹ برای دریافت پروانه کسب و کار اقدام کرده‌اند. سهم مشارکت زنان در این پروانه‌ها تنها ۹ درصد است و ۹۱درصد باقیمانده متعلق به مردان است.

در شهرهایی مانند خراسان شمالی، بوشهر، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، هرمزگان، همدان سهم مشارکت زنان از کسب و کارهای عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی صفر درصد است. 

فروشگاه‌های بزرگ مانند فروشگاه‌های پوشاک، کیف و سیسمونی کودک، لوازم خانگی و لوازم سفر و غیره با ۱۸/۹ درصد بیشترین تعداد پروانه را دریافت کرده‌اند. بعد از آن کسب‌وکارهای مربوط به محصولات دیجیتال و لوازم برقی با ۱۱/۵ درصد بیشترین تعداد پروانه را به خود اختصاص داده‌اند. کسب‌وکارها در حوزه جابه جایی هوشمند هم با ۹ درصد در جایگاه سوم قرار دارند. در حوزه مواد شیمیایی و صنایع وابسته هم کمترین پروانه کسب توسط اتحادیه صادر شد. 

پربیننده ترین گران‌ترین موبایل‌ها در بازار چند؟ +جدول رضایت شغلی ۷۹درصد از فریلنسرها/ «هند» پایتخت فعالیت‌های فریلنسری جهان موبایل آنر چند؟ +جدول بانک تجارت حامی استارت آپ‌ها برای شکوفایی و جهش تولید پرفروش‌ترین انواع پرینتر در بازار چند؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار کسب و کار اینترنتی کسب و کار مجازی اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت اتحادیه کسب و کارهای مجازی تعداد پروانه کسب وکارهای پروانه ها صادر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد