Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛  به‌همین دلیل هم هست که اعضای تیم‌های کاری باید تفاوت‌هایشان را به رسمیت بشناسند و در جهت حل تعارضات احتمالی بین خود تلاش کنند. البته این کاملا طبیعی است که برخی از اعضای یک تیم از تعارض بدشان بیاید و برخی دیگر عاشق وجود تعارض باشند یا اینکه بعضی‌ها ایده‌های خلاقانه‌ای داشته باشند که سایرین چندان علاقه‌ای برای به‌اجرا درآوردن آن ایده‌ها ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید از تمام ارزش‌های متفاوتی که هرکدام از اعضای تیم ایجاد می‌کنند نهایت بهره را ببریم، بنابراین اگر در تیم تحت‌رهبری‌تان فردی حضور دارد که یک تعامل‌کننده عالی است از او بخواهید تا روابط بین اعضای تیم را بهبود ببخشد و از این طریق به بهره‌گیری حداکثری از تفاوت‌های موجود در درون گروه کمک کنید. پس از آنکه افراد یک تیم کاری به شناخت خوبی از همدیگر دست پیدا کردند مساله کلیدی برای ما عبارت خواهد بود از اینکه چگونه می‌توان بین اعضای تیم اعتمادسازی کرد. سازمان‌ها غالبا از تکنیک‌های تیم‌سازی برای ایجاد این اعتماد استفاده می‌کنند.  پس از درک و شناخت اعضای تیم نسبت به همدیگر و شکل‌گیری اعتماد بین آنها، نوبت به هماهنگ شدن آنها با هم می‌رسد. در اینجا صحبت اصلی حول محور این موضوع است که اعضا چگونه و از چه طریق می‌توانند به‌صورت یک تیم با هم کار کنند و با هم هماهنگ شوند و یک نوع «تیم خودگردان» را پدید آورند که بدون‌نیاز به مدیریت‌شدن توسط یک مقام بالاتر قادر است کارها را پیش ببرند و اهداف را محقق سازند. در چنین تیم‌هایی، کسی که رهبری و هدایت تیم را بر عهده می‌گیرد و معمولا یکی از اعضای تیم است ‌‌باید وقتش را به ایجاد ارتباط بین اعضای تیم و بین تیم و سایر تیم‌ها و عوامل خارجی اختصاص دهد.

برای تیم‌های کاملا هماهنگ، همه فرصت‌ها و چالش‌ها به نوبه خود دارای ارزش هستند و تیم به این توانایی ارزشمند می‌رسد که یک نقشه راه مشخص را برای حرکت به جلو طراحی کرده و با دقت آن را به مرحله اجرا درآورد و به‌خوبی مشخص کند که چه کاری توسط چه‌کسی و به شکلی انجام شود. معمولا در چنین تیم‌های کاری منسجمی به‌صورت روزانه یکسری جلسات خودمانی برگزار می‌شود و طی آنها میزان پیشرفت کارها و موانع موجود بر سر راه تحقق اهداف مقرر مورد بحث قرار می‌گیرد.

به‌طور کلی، اعضای یک تیم هماهنگ و همگون باید دارای ویژگی‌های زیر باشند:

* بر فرصت‌های بزرگ و کلیدی تمرکز کنند.

* خود را نسبت به دستاوردها و نتایج به‌دست آمده مسوول بدانند.

* به کارکردها و عملکرد سایر اعضای تیم اعتماد داشته باشند.

* با عوامل خارج از تیم تعامل مستمر داشته باشند.

* خیلی سریع تغییر‌شکل نشان دهند و انعطاف‌پذیر باشند.

* مشکلات و موانع موجود را به‌طور پیوسته شناسایی کرده و برای برطرف ساختن آنها اقدام کنند.

 جلسات مجازی

فناوری‌های جدید دیجیتالی این امکان را به ما می‌دهند تا در زمان شرکت در جلسات مجازی با هم‌تیمی‌هایمان به‌طور اتوماتیک به بقیه معرفی شویم و شرح مذاکرات و تصمیمات اتخاذ‌شده توسط روبات‌ها ثبت و ضبط شوند. ارزیابی عملکرد هر‌کدام از حاضرین در جلسه با کمک هوش‌مصنوعی از دیگر مزایای برگزاری جلسات کاری به شیوه مجازی به‌شمار می‌آید، با این همه باید دانست که برگزاری موفق و موثر جلسات مجازی تا حد زیادی منوط به مهیا‌بودن تکنولوژی‌ها و امکاناتی همچون پهنای باند وسیع و امکانات انتقال صوت و تصویر با کیفیت بالاست. اخیرا یکسری تکنولوژی‌های پوشیدنی به خدمت جلسات مجازی درآمده‌اند به‌طوری‌که به‌زودی هرکدام از اعضای تیم که خواهان شرکت در جلسات مجازی هستند می‌توانند به‌سادگی و فقط با پوشیدن یک کلاه کاسکت مخصوص و با کمک واقعیت مجازی خود را در فضایی کاملا شبیه به فضای واقعی و اتاق جلسات و در میان هم‌تیمی‌هایشان احساس کنند.

 نقش رهبر تیم‌های کاری

نقش اصلی و راهبردی رهبران تیم‌های کاری در اولویت‌بندی نیازها و خواسته‌های تیم خلاصه می‌شود که برای این ایفای نقش آنها باید به دو ابزار اصلی مجهز باشند:

۱- طبقه‌بندی تیم‌ها بر اساس شباهت‌ها و تفاوت‌هایشان.

۲- پیگیری وضعیت پیشرفت برنامه‌ها و میزان تحقق اولویت‌های کاری تیم.

به‌طور کلی، هر‌گونه طبقه‌بندی و اولویت‌بندی در درون تیم‌ها با تهیه فهرستی از فرصت‌های فراروی اعضای تیم و تقسیم آنها در مقولات گوناگون آغاز می‌شود. به‌طور معمول این تقسیم‌بندی و طبقه‌بندی در سه قالب زیر صورت می‌پذیرد که عبارتند از:

* مقولات مرتبط با مشتریان- تعیین این مساله که کدام تجربیات موجب جلب‌رضایت مشتریان می‌شود.

* مقولات مرتبط با فرآیندهای کاری- پیوند بین تجربیات مشتریان و عملیات کاری.

* مقولات مرتبط با تکنولوژی- شامل فرصت‌هایی برای بهبود توامان کیفیت تجربیات مشتریان و ارتقای عملیات کاری.

لازم به یادآوری است که در تمام این مقولات، اولویت‌های هر تیم کاری بر مبنای عواملی همچون راحتی مشتریان، بازگشت سرمایه سهامداران و میزان ریسک‌ها تعیین می‌شود.

به‌طور کلی می‌توان گفت که تیم‌های کاری نوین به‌شدت در حال فاصله‌گرفتن از تیم‌های کاری سنتی هستند و مدیران سازمان‌ها و رهبران تیم‌های کاری باید نسبت به این دگرگونی‌ها هوشیار باشند و به‌یاد داشته باشند که تیم‌های کاری خودران به‌طور معجزه‌آسایی قادر به حل‌وفصل مشکلات و چالش‌های پیچیده دنیای امروز هستند و تنها تقاضا و توقعی که از رهبران‌شان دارند این است که مهارت‌ها و تجربیات‌شان را در اختیار سایر اعضای تیم‌های کاری بگذارند و یک نوع انسجام و همسویی اساسی و عمیق در درون تیم پدید آورند و آن را به شکل‌های گوناگون و در ابعاد مختلف گسترش بخشند و به این ترتیب به ارتقای کیفیت کار و بهبود خروجی کار کمک شایانی کنند.

پربیننده ترین تغییر انتظارات کارکنان نسبت به آینده کار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار کارآفرینی مدیریت تیم کاری قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تیم های کاری داشته باشند جلسات مجازی اعضای تیم فرصت ها یک تیم تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید

نمایشگاه اینوتکس که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور محسوب می‌شود، از امروز آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اینوتکس یکی از مهمترین رویدادهای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور است که از سال ۱۳۹۰ با همت پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکت‌های بین المللی برگزار می‌شود.

نمایشگاه اینوتکس راهی است برای این که فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط معرفی شوند و از این طریق مشتریان محصولات فناورانه، به تولیدکنندگان آنها متصل شوند.

این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان، نوپا و نوآور از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون تبدیل به مهمترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و البته منطقه جنوب غرب آسیا شده است.

با توجه به جایگاه نمایشگاه اینوتکس در حوزه فناوری و ارتباطات، حضور در آن به عنوان یک فرصت برای شناخت و دسترسی به آخرین تحولات و فناوری‌های جهانی در این حوزه محسوب می‌شود.

تاریخچه برگزاری اینوتکس

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، دو دوره با نام نمایشگاه بین المللی فناوری‌های پیشرفته بود و در سال ۲۰۱۴ به «نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX)» تغییر نام داد.

دوره اول فقط متخصصین روس حضور داشتند و دوره دوم با حضور ۷۲ شرکت روسی، بلاروسی و اوکراینی برگزار شد. دردوره سوم از هشت کشور از جمله کشور ما ایران حضور داشتند و استقبال بسیار زیادی از شرکت‌های ایرانی شد.

سال به سال به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این رویداد اضافه شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا تمام بخش‌های این رویداد به شکل مجازی برگزار شد.

در سال ۲۰۲۱ این رویداد باتوجه به موضوع کرونا علاوه بر مجازی به صورت حضوری در فضای باز و با نوآوری در غرفه‌سازی، برای اولین بار در ناحیه نوآوری پردیس برگزار شد.

در دوازدهمین دوره این نمایشگاه که سال گذشته برگزار شد، مشارکت ۴۵۰ غرفه‌دار و بازدید بیش از صد هزار مخاطب به صورت حضوری و آنلاین در بخش نمایشگاهی رکوردی جدید در ادوار برگزاری نمایشگاه اینوتکس رقم خورد.

اهداف برگزاری اینوتکس چیست؟

یکی از اهداف برگزاری این رویداد این است که از طریق ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری انجام شود.

همچنین بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری گفتگو و شبکه سازی انجام شود.

به طور کلی می‌توان گفت توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تأمین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب جهت ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در آستانه بزرگترین رویداد فناوری کشور؛ اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس و در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور خواهند داشت.

به گفته معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسئولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری یا جذب سرمایه‌گذار از جمله فرصت‌ها و ظرفیت‌های این دوره نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.

بنا بر اظهارات رئیس پارک فناوری پردیس، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت «اقتصاد نوآوری» برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به سه گروه حاضر در سیزدهمین دوره اینوتکس عنوان کرد: گروه نخست شرکت‌های فناور، استارتاپی و نوپا و شرکت‌های صنعتی بزرگ هستند. گروه دوم سرمایه گذاران و گروه سوم نهادها و سازمان‌ها اعم از دولتی و حاکمیتی. در این دوره میزبان محصولات و خدمات شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی هستیم.

گفتنی است صاحب امتیاز این نمایشگاه، پارک فناوری پردیس است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

کد خبر 751353

دیگر خبرها

  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم