Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی ناطقی مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان این که برای برگزاری دروس عملی مراکز استانی پیش بینی‌های خوبی را برای دانشجویان در نظر گرفته‌ایم گفت: بر اساس تصمیمی که به تصویب شورای آموزشی دانشگاه و هیأت رئیسه رسیده، برای نیم سال تحصیلی اول سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ کلاس‌های آموزشی یازدهم دی‌ماه به طور رسمی به پایان می‌رسد، اما امتحانات نیم سال مهر ماه نیز از ۱۳ دی تا 2 بهمن برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* برگزاری دروس عملی با تشخیص کمیته استانی و دریافت مجوز از ستاد مقابله با کرونا

وی افزود: دروس عملی دانشجویان در نیم سال جاری با تشخیص کمیته استانی و دریافت مجوز از ستاد مقابله با کرونا برگزار می شود همچنین  دروسی که امکان برگزاری مجازی آنها وجود ندارد، می‌تواند با توجه به وضعیت استان  به صورت حضوری برگزار شود، اما این در حالی است که در صورتی که شرایط ستاد مدیریت کرونا اجازه برگزاری دروس عملی را ندهد، الزاما همه واحدهای استانی باید به صورت مجازی نسبت به برگزاری دروس عملی اقدام کنند.

* استفاده از سامانه های اختصاصی در واحد های استانی با تأیید معاونت آموزشی دانشگاه

ناطقی تصریح کرد: یکی از تفاوت‌های نیم سال تحصیلی مهر ماه نسبت به ترم گذشته این است که ما در نیم سال تحصیلی قبل آموزش مجازی دانشجویان را با سامانه «سمیاد» اجرا می‌کردیم، اما در نیم سال تحصیلی جدید واحدهای استانی که از سامانه‌های اختصاصی مختلف برای آموزش استفاده می‌کنند نیز می‌توانند در صورت تأیید معاونت آموزشی دانشگاه و کمیته‌های استانی به آموزش مجازی بپردازند.

*   ۴ سناریو برای آموزش حضوری و مجازی دانشجویان فنی حرفه ای در کشور

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای نیم سال تحصیلی جدید ۴ سناریو برای آموزش حضوری و مجازی دانشجویان در نظر گرفته است که می‌توان به برگزاری کلاس‌های دروس عملی اشاره کرد که از کمیته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و کارگرو‌ه‌‌های آموزشی استان مجوزهای لازم را از ستاد مقابله با کرونا دریافت کرده باشند. دومین سناریو نیز برگزاری کلاس‌های حضوری باید دروسی باشند که امکان آموزش مجازی برای آنها وجود نداشته باشد.

* دانشجویان می‌توانند دروس عملی خود را در استان محل سکونت به صورت مهمان پشت سر بگذارند

ناطقی افزود: سومین سناریو برای نیم سال تحصیلی جدید این است که برگزاری دروس حضوری در صورتی اتفاق می‌افتد که در نحوه اجرا گرو‌ه‌بندی رشته‌ها توسط دانشکده‌های مختلف انجام شود، اما چهارمین سناریو نیز این است که برای اولین بار دانشجویان می‌توانند دروس عملی خود را در استان محل سکونت به صورت مهمان پشت سر بگذارند و همچنین دروس مجازی را در محل قبولی خود اخذ کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دانشجویان آموزش مجازی آموزش مجازی فنی و حرفه ای دانشجویان سال تحصیلی برگزاری دروس عملی آموزشی دانشگاه نیم سال تحصیلی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آن‌ها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه‌ی پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

 این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبان ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دفترچه سوالات هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • کنکور هنر ۱۴۰۳ + تاریخ، زمان برگزاری و تعداد سوالات
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور