Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی دیروز (شنبه ۱۲ مهر) در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه این وزارت خانه با وزارت جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران از اخذ مصوبه جدیدی در ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد که بر اساس آن، افرادی که در دوره قبلی ثبت نام وام ودیعه مسکن جا مانده بودند یا مطلع نشده بودند، بتوانند در بازه زمانی ۱۳ مهر تا ۳۰ مهر ثبت نام مجدد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تسهیلات به عنوان کمکی برای پوشش بخشی از هزینه ودیعه مسکن مستأجران (پول پیش) از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در خرداد ماه امسال در نظر گرفته شد و به تصویب این ستاد رسید.

وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه‌ای از آغاز نام نویسی وام ودیعه مسکن از ساعت ۱۲ ظهر امروز یکشنبه ۱۳ مهر تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۳۰ مهر از طریق سامانه tem.mrud.ir خبر داده است.

این وزارت خانه در اطلاعیه دیگری با تأکید بر اینکه تسهیلات فوق الذکر صرفاً به افرادی که مالک واحد مسکونی نباشند، پرداخت می‌شود، اعلام کرد:

همانطور که در زمان ثبت نام، دریافت این تسهیلات منوط به دارا بودن شرایط مندرج در ماده ۱ آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی از جمله «نداشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد» بوده است، کلیه متقاضیان و افراد تحت تکفل ایشان نیز متعهد هستند که از تاریخ ۱ فروردین ۱۳۸۴ فاقد مسکن و یا زمین مسکونی ملکی باشند.

لذا چنانچه در هر زمان سابقه مالکیت ایشان محرز گردد، از فرآیند پرداخت تسهیلات حذف گردیده و در صورت اخذ آن تسهیلات متعهد به جبران خسارات و استرداد کلیه تسهیلات دریافتی و جرایم مربوطه خواهند بود.

گفتنی است پیش از این، مدیران معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از قرمز نشدن فرم ج متقاضیان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن خبر داده بودند؛ بنابراین دریافت این تسهیلات، به منزله سابقه استفاده از تسهیلات مسکن تلقی نشده و دریافت کنندگان این تسهیلات از طرح اقدام ملی مسکن کنار گذاشته نخواهند شد.

خاطرنشان می‌شود رقم تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۵۰، ۸ کلانشهر ۳۰ و سایر شهرها ۱۵ میلیون تومان است.

متقاضیان دریافت تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی نیازی به ارائه ضامن نداشته و با چک یا سفته می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند؛ چک برگشتی مانعی برای دریافت این تسهیلات نیست.

مشمولان دریافت تسهیلات ۳۰ میلیونی با یک ضامن و ۵۰ میلیون تومانی با دو ضامن دارای چک صیادی که داشتن چک برگشتی، مانعی بر سر راه دریافت این تسهیلات نیست، می‌توانند این وام را دریافت کنند.

نحوه بازپرداخت تسهیلات نیز به دو صورت بازگرداندن اصل وام به بانک عامل طی یک سال و پرداخت ماهانه معادل یک دوازدهم این تسهیلات به عنوان سود این تسهیلات و همچنین بازپرداخت اصل و سود تسهیلات طی اقساط ۳۶ ماهه با نرخ سود ۱۳ درصد تعیین شده است.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1075035 برچسب‌ها وام ودیعه مسکن مسکن ملی قیمت مسکن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا وام ودیعه مسکن مسکن ملی قیمت مسکن دریافت این تسهیلات وام ودیعه مسکن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • آغاز ثبت ‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از امروز
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد