Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سردار رمضان زیراهی فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در جمع خبرنگاران در بوشهر  در آستانه شانزدهم مهر سی و سومین سالگرد حماسه شهدای خلیج فارس بیان کرد: هر سال به پاس رشادت و مجاهدت رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس به ویژه عملیات‌ غرورآفرین ۱۶ مهر ۶۶ که رزمندگان استان بوشهر  نقش برجسته‌ای در آن‌ داشتند، برنامه‌های مختلف برگزار می‌‌شود امسال۱۶ برنامه در نظر گرفته شده که برجسته‌ترین آن‌ها گلباران محل شهادت این شهدا در خلیج فارس است و همچنین رزمایش اقتدار که به صورت استانی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به این مناسبت برنامه‌های مختلفی نیز در دیگر مناطق و رده‌های نیروی دریایی سپاه برگزار می‌شود.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه تاکید کرد:   تمام تحرکات دشمنان در خلیج فارس از سوی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی سپاه رصد می‌شود و این نیرو در آمادگی بالای عملیاتی قرار دارد.

زیراهی تاکید کرد: تجهیزات به‌روزی در اختیار داریم و هفته گذشته ۱۸۸ فروند پهپاد به نیروی دریایی سپاه ملحق شد که این، ظرفیتی برجسته است زیرا کشور‌های اطراف ما هیچ کدامشان چنین ظرفیتی ندارند.

او گفت: با توجه به آمادگی تجهیزاتی و نیروی انسانی، اگر دشمن دست به خطا بزند و اشتباه محاسباتی داشته باشد ان‌شاءالله رزمندگان اسلام  به شدت با آن برخورد می‌کنند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بیان کرد: به زودی شناور اقیانوس‌پیما برای حضور در آب‌های آزاد و اقیانوس‌ها به ناوگان نیروی دریایی سپاه می‌پیوندد.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شناور اقیانوس پیما پهپاد سپاه پاسداران شناورهای موشک انداز خلیج فارس شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • حماسه‌سازی رزمندگان باعث ناکامی دشمن در جنگ تحمیلی شد
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک