Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از بازنگری در نحوه اعمال شیوه نامه و تشدید نظارت بر اجرای مصوبه‌های کرونایی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عبدالرضا رحمانی فضلی امروز(دوشنبه) در حاشیه نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران افزود: در جلسه امروز گزارشی از روند فعالیت‌ها و عملکرد رسانه‌های داخل و خارج کشور در حوزه اقتصادی ارائه شد که طبق این گزارش‌ها متاسفانه بیش از ۹۰ درصد اطلاعات اخبار و تبلیغات رسانه‌های خارجی در ابعاد منفی اقتصادی کشور با قصد تهییج و تحریک مردم و غیرکارشناسی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از اخبار و مطالب در رسانه داخل غیرکارشناسی است، گفت: این در حالی است که رسانه‌ها باید شرایط حاکم بر کشور و حاکم بر اقتصاد جهانی را در نظر داشته باشند.

وزیر کشور افزود: سه پدیده در حوزه اقتصاد تاثیر بسیار بالایی دارد که یکی از آن‌ها رکود جهانی است.

رحمانی فضلی تحریم را یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر اقتصاد کشور عنوان کرد و افزود: دشمنان ما با تحریم، به صورت هدفمند و هوشمند جریانات و روزنه‌های فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی ما را نشانه گرفتند.

وی با بیان اینکه بیش از دو سال است مقابل این تحریم‌ها با مقاومت خوب مردم و مسئولان مواجه هستیم، گفت: آنان انتظار داشتند نتیجه تحریم‌ها را ظرف سه تا ۶ ماه در اغتشاشات داخلی ببینند که به آرزوی خود نرسیدند و مردم ثابت کردند در دفاع از امنیت و استقلال کشورشان مصمم هستند.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه نمی‌توان مشکلات و نارسایی‌های ناشی از این تحریم‌ها را نادیده گرفت، اظهار داشت: نادیده گرفتن تحریم به معنای انفعال و سستی نیست بلکه باید بیشتر کار و همدلی کرد که نتیجه این همدلی در حوزه اقتصادی و تجاری در کشور مشهود است.

وزیر کشور گفت: در نشست امروز با وجود همه فراز و فرود‌ها و اشکالات و ضعف‌ها روند فعالیت‌های اقتصادی در این نشست مثبت ارزیابی شد.

رحمانی فضلی تاکید کرد: برخی نگرانی‌ها در زمینه کالا‌های اولیه برخی کارخانجات مثل قطعات یدکی لاستیک و سایر موضوعات مطرح شد. در خصوص خیلی از کالا‌ها نگرانی خاصی در جلسه مطرح نشد.

وی گفت: قرار شد با آزادسازی و ترخیص کالا‌ها بتوان بخشی زیادی از نگرانی‌ها را رفع کرد. همچنین در حوزه قاچاق سوخت توافق خوبی بین وزارت نفت، کشور و صنعت معدن و تجارت انجام شد تا مسیر قاچاق سوخت را به مسیر قانونی تبدیل کنیم و مردم منطقه بتوانند از آن استفاده کنند.

وزیر کشور یادآور شد: در حوزه واردات کالا از مرز‌های غربی و جنوبی که بعضاً از آن تحت عنوان کولبری یاد می‌شود، مشکلات و خواسته‌هایی بود که قبل از تحریم برای ساماندهی این موضوع با پیگیری‌های وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت به توافق بسیار خوبی رسیده بودیم، اما با تحریم واردات ۱۵۰۰ کالا فقط ممنوع و مقرر شد بیش از ۱۰۰ کالا را از این طریق وارد کنیم.

رحمانی فضلی گفت: این امر مستلزم برخی هماهنگی‌ها و مصوبات در دولت و اصلاح برخی قوانین بود که این موضوع هم انجام شد و امروز نخستین محموله‌ها به بازارچه‌های مرزی وارد شده است که امیدواریم شرایط مرز‌ها و مردم مناطق مرزی بهتر شود.

وزیر کشور به رسانه‌ها توصیه کرد تا ضمن پرداختن به مطالبات مردم و دیدن ضعف‌ها و مشکلات، تسلیم فضاسازی ۹۰ درصدی رسانه‌های غربی نشوند.

رییس شورای امنیت کشور همچنین درباره درگیری دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره باغ و تاثیرات آن در مناطق مرزی ایران گفت: تامین امنیت داخلی از مناطق مرزی تا دورترین نقطه کشور اولویت اصلی ماست. نیرو‌های مسلح و ناجا به صورت مستمر و دقیق مرز‌ها را تحت کنترل و نظارت دارند. به کشور‌های همجوار هم توصیه کردیم و تذکر دادیم به هیچ وجه امنیت مناطق مرزی ما را دچار خدشه نکنند.

وی افزود: امیدواریم با رعایت قوانین و مقررات در اجرای قوانین بین‌المللی یعنی احترام به حاکمیت کشور‌ها را مدنظر داشته باشند تا این مساله حل شود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رحمانی فضلی مناطق مرزی وزیر کشور رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۹۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه

مقامات اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم‌ها برای بیش از ده شرکت از روسیه، ترکیه، امارات، چین و هنگ کنگ به دلیل مشارکت آنها در عرضه کالا‌های تحریم شده اروپایی به روسیه هستند.

تحریم‌ها در مورد فروش سیستم‌های ناوبری موشک ها، آنتن‌ها و همچنین قطعاتی است که در رایانه‌های نظامی استفاده می‌شود.

پیشتر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته بود که کشور‌های اتحادیه اروپا به اتفاق آرا از تقویت تحریم‌ها علیه روسیه حمایت می‌کنند.

چندی قبل، روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ برای اقتصادی شدن پخت نان کامل
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان