Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@14:56:53 GMT

در تولید پلاسما خودکفا می‌شویم

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۴۵۹۰۹

در تولید پلاسما خودکفا می‌شویم

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره وضعیت تأمین پلاسما و فرآورده‌های آن گفت: ما مجبوریم سالی ۴۰۰ هزار لیتر پلاسما به آلمان بفرستیم و به ازای هر لیتر آن، ۱۷۰ یورو پرداخت کنیم تا فرآورده‌های پلاسمایی مورد نیاز ما را ارسال کنند.

به گزارش ایمنا، ۵۵ درصد خون را پلاسما تشکیل می‌دهد؛ مایعی که جان برخی بیماران به آن وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مایع حیات‌بخش را که به صورت کامل یا فرآورده‌های جدا شده استفاده می‌کنند، کاربرد فراوانی در درمان سوختگی، شوک، تروما و دیگر موارد اضطراری پزشکی دارد.

پروتئین‌ها و آنتی‌بادی‌های موجود در آن هم برای درمان وضعیت‌های مزمن پزشکی مانند اختلالات خودایمنی و هموفیلی استفاده می‌شود. افراد مبتلا به این شرایط می‌توانند با برخورداری از این درمان‌ها زندگی طولانی و مفیدی داشته باشند.

شاید ضرورت تأمین این ماده در روزهای شیوع کرونا برای نظام سلامت و مردم نمود بیشتری پیدا کرده باشد؛ روزهایی که از بیماران بهبودیافته کرونایی خواسته شد برای کمک به دیگر بیماران برای اهدای پلاسمای خود مراجعه کنند؛ این کار طول دوران بستری بیماران بد حال و شدید مبتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد و میزان مرگ و میر این بیماران را کمتر می‌کند. این صنعت درمانی در دنیا روند رو به رشدی دارد و سال‌ها است در ایران هم مورد توجه قرار گرفته است.

مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره وضعیت تأمین پلاسما و فرآورده‌های آن گفت: ما مجبوریم سالی ۴۰۰ هزار لیتر پلاسما به آلمان بفرستیم و به ازای هر لیتر آن، ۱۷۰ یورو پرداخت کنیم تا برای ما فرآورده‌های پلاسمایی ارسال کنند.

به گفته او امروز به نقطه‌ای رسیدیم که دیگر بدون نیاز به دیگر کشورها، نیاز خود را تأمین می‌کنیم. کارخانه‌ای در کشور پا گرفته که قرار است محصولات تولیدی آن ۳۰ درصد از نیاز داخلی به این محصول را تا دو سال دیگر تأمین کند.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری همچنین بیان کرد: فناوری که در تولید این پلاسما به کار رفته است جزو فناوری‌های بالا و نوین است که در تولید آن هم از روش‌های سنتی پالایشگاهی استفاده نمی‌شود؛ این محصول توسط یک شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی شده است.

گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کد خبر 448337

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پلاسما درمانی تولید پلاسما اهدای پلاسما اهدای خون و پلاسما پلاسما درمانی چیست پلاسمای خون ویروس کرونا شیوع کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • کارگران رکن تولید هستند
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد