Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دامپزشکی گلستان با اشاره به بروز بیماری در ماکیان بومی گفت: نگهدارندگان طیور بومی سعی کنند ماکیان را آزاد نگذارند تا با پرندگان وحشی در تماس نباشند و به بیماری مبتلا نشوند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ غلامرضا محرابی در نشست خبری با اهالی رسانه به مناسبت روز دامپزشکی اظهار کرد: حوزه کاری دامپزشکی بسیار گسترده است و روز به روز وظیفه مندی آن اضافه میشود اما در بین مردم شناخته شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه اداد: سلامت انسان، تضمین امنیت سرمایه گذاری در تغذیه مردم و کنترل و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله وظیفه های دامپزشکی می باشد.

وی افزود: از بین حدود 1700 بیماری عفونی که بین انسان ها وجود دارد حدود 840 بیماری بین انسان و دام مشترک  است و بیماری کرونا نیز یکی از این بیماری ها می باشد.

وی تاکید کرد: تب مالت، هاری، مشمشه و غیره جزو بیماری های خطرناکی است که کنترل شد است.

محرابی همچنین گفت: درصورتی که در مرغ داری ها کنترل بیماری ها صورت نگیرد باعث انتقال بیماری مشترک بین انسان و مرغ میشود.

وی افزود: کنترل و پیشگیری بیماری های واگیر دام و طیور، زنبور عسل، آبزیان و کرم ابریشم است نیز جزو وظایف دامپزشکی می باشد که به صورت بومی درآمده و اقدامات دامپزشکی و واکسیناسیون انجام میشود.

وی اشاره کرد: سال گذشته 950میلیون دوز واکسن در مرغ داری ها و 14 میلیون دوز واکسن به دام های استان تزریق شده است.

 

در سیل گلستان دام های سراسر استان واکسینه شدند

 

محرابی تصریح کرد: درسیل سال گذشته در استان گلستان به صد درصد دام های استان واکسن تزریق شد و در برابر بیماری سیاه زخم که بین انسان و دام مشترک است و باکتری آن سالهای زیادی زنده میماند، واکسینه شدند وهیچ گونه مشکلی پیش نیامد.

وی با اشاره  به وظیفه مندی بعدی دامپزشکی گفت: کیفیت فرآورده های خام دامی تا قبل از اینکه به مصرف انسانی برسد در دامپزشکی مورد ارزیابی قرار میگیرد.

مدیر کل دامپزشکی استان گفت: نظارت، تولید، توزیع و عرضه داروها و واکسن های دامپزشکی از وظیفه مندی های دیگر دامپزشکی است و حوزه درمان با نظارت دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی در ادامه به بروز بیماری در ماکیان بومی اشاره کرد و گفت: نگهدارندگان طیور بومی سعی کنند ماکیان را آزاد نگذارند تا با پرندگان وحشی در تماس نباشند و به بیماری مبتلا نشوند.

محرابی ادامه داد: سال گذشته  تمام طیور بومی و سایر ماکیان در برابر بیماری نیوکاسل واکسینه شدند و مجدد این واکسینه به زودی انجام خواهد شد تا زنجیره انتقال قطع شود.

محرابی در پاسخ به خبرنگار برنا در خصوص بوی نامطبوع واحد مرغداری کلاه جان توضیح داد: در زمانی که این مرغداری ساخته شده هتل و توسعه ایی در ان منطقه وجود نداشته و در حال حاضر با توجه به استشمام بوی نامطبوع حاصل از این مرغداری، جلساتی با دستگاه های مرتبط برگزار شده است که  صاحب مرغداری ملزم شده است که موارد بهداشتی را رعایت کند و خود این فرد نیز تمایل به نقل مکان از این محل را دارد که پیگیری ها در این خصوص ادامه دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان بین انسان بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۶۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجازه نمی‌دهیم حاشیه بر شهرداری و شورای شهر زنجان حاکم شود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام